hits
16.10.2012

Wish-List For My Sweet Sixteen

Heisann
I morgen har jeg bursdag og endelig blir jeg 16 år! Er så leii av å være 15 år, hehe det er i grunn ikke store forskjellen. Men jeg er så lei av å være den "minste", for nesten alle vennene mine har bursdag så tidelig på året.. Endelig kan jeg si at jeg er 16 år jeg også!

Jeg ønsker meg:


En ny telefon - jeg trenger virkelig en ny telefon, den jeg har nå går meg på nervene.. Får aldri meldinger, klikker hele tiden, alt for liten skjerm osvosv! Utrolig irriterende!
Penger - Har fortiden ikke jobb så penger er det lite av... Har nå så å si null penger på kontoen, hardt liv
Klær
- hvem kan vell få nok av klær? 
Sminke - den sminken jeg har no, har jeg hatt siden jeg gikk på barneskolen, bruker i grunn ikke så mye sminke annet enn maskara og øyenbryns blyant (+ av og til øyenskygge og eyeliner), men jeg trenger noe nytt. 
Love Manuela's bakebok - Manuela er utrolig flink til å bake, og har nå lansert 3 bøker med oppskrifter og tekniker. Selv elsker jeg å lage og bake ting, og trenger noen nye oppskrifter og tips!Ting til rommet - Elsker å dekorere og gjøre om rommet mitt. Og jeg trenger litt forandring!


Smykker - Kan en jente få nok av smykker? Jeg klarer i alle fall ikke det, elsker alt om glinser og glitrer og kan aldri få nok av det!

-Frida Karoline 

  • Dato: 16.10.2012
  • Tid: 23:16
  • Kategori: Wants
  • Kommentarer: 0
21.05.2012

Wants from Gina Tricot

Nå er sommeren like rundt hjørnet og kleskapet blir fylt med lette fine sommerklær! Så nå har jeg sett på klær over nette, en stund og det er så utrolig mye jeg har lyst på! Her er noe av det Gina Tricot har å by på denne sommeren: digget alt♥1. HER      2. HER    3. HER     4. HER     5. HER   1. HER     2. HER     3. HER

-Frida Karoline

  • Dato: 21.05.2012
  • Tid: 22:28
  • Kategori: Wants
  • Kommentarer: 4

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no