hits
31.12.2012

New beginning

Da er det nyttårsaften og det er slutten på 2012 og starten på et nytt år! Det føles egentlig aldri ut som noe spesielt, men det er jo lov å håpe på en bedre start! 

Mitt nyttårsforsett for i år er:

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Trene mer! - Jeg har ikke akkurat hatt tid til det, ettersom at jeg bare har sovet. Men nå er det slutt! Nå har jeg og Julie laget en deal på at vi skal muntre hverandre opp, og vær "training buddies".

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Vær mer sosial - De to siste årene har jeg ikke akkurat orket så mye.. Jeg har stortsett bare brukt tiden min på å sove, men det skal det bli slutt på! 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Få meg en jobb - jeg hadde en jobb, men ettersom at de gikk konkurs er det kanskje på tiden å finne seg en ny en(?).

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Get new frends

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Spise mer sunt - Nå er det virkelig slutt på all den dritt maten jeg stapper i meg hver dag! Nå kan jeg bare spise godteri osv i helgene og på spesielle anledninger (bursdag, konfirmasjon osv).

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Bli friskere

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png  Leve livet!

++++
kunne sikker skreve en laaaang laaang liste, men tror det holder med disse her! Jeg må jo trossalt klare å holde de også! - Frida Karoline

 • Dato: 31.12.2012
 • Tid: 21:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
24.12.2012

Relaxing at the hotel

Internettet bruker så enormt med tid, så jeg rakk ikke å blogge om hva jeg gjor i går før det sluttet å fungere (så det kommer heller nå)..

I går brukte vi stortsett hele dagen på å sole oss, spise, bade og bare slappe av på hotellet, i håp om å bli brune. Haha! Fikk så vidt et lite skille men det var bare så vidt. Håper på å bli brunere i løpet av uken!   På hotellet har de også ett lite område med diverse massasje. Og der gikk det ann å prøve ut det å ha bena nedi en tank med fisker, som spiste døde hudceller fra bena. Jeg har alltid hatt lyst til det så da bare måtte jeg prøve det ut!Helt i begynnelsen kilte det helt sykt mye, men etter hvert ble det bare behagelig og deilig! Man kan sammenligne det med å ha bena opp i en tank med boblende vann.

Etter at solen begynte å sige bort, gikk vi inn på hotellrommet hvor jeg tok en dusj og sovnet (haha, typisk meg..). Senere på kvelden dro vi til en "pub" de har her på hotellet, der fikk jeg en utrolig god smoothie drink med jordbær smak (det er den du kan se på det ene bilde over, i kollasjen) . Naaaamm! 

-Frida Karoline

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 16:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.12.2012

Yesterday

Internettet på hotellet er utrolig dårlig! Det er så vidt jeg klarer å komme meg inn, og når jeg først klarer det går det utrolig sakte.. 

Men i alle fall, i går hadde vi en slags "bli kjent" dag. Vi gikk rundt i området og sjekket ut hva som var her. Ble til at vi gikk litt frem og tilbake, men vi ble i såfall bedre kjent med området! 
Hotellet har pyntet til jul!Hotellet er utrolig stort og fint! Hotellet er laget i en slags hestesko lignenes form, hvor det er to hoteller som ligger inni hverandre. Det er litt vanskelig å forklare det.. Men det er to prinsess hotell som er satt sammen, og det er mulig å gå frem og tilbake mellom hotellene så mye man vil (de deler også uteplassen, matsalen osv). Nå husker ikke jeg helt hva det andre hotellet het, men det er helt likt det hotellet vi bor på, bare at det er speilvendt i forhold.


Internett surfing..

Vi har også bestilt kamel safari til julaften (altså i morgen), og da skal vi møte opp på Holiday World (en fornøyelsespark). Så ettersom at vi brukte dagen på å bli kjent med området, gikk vi et tur for å finne det.

Da vi kom til fornøyelsesparken var selve parken stengt, men vi fikk i alle fall sett den. Etter det tok vi turen videre for å finne et marked som skulle ligge i området. Vi spurte en dame om hvor det var, men hun trodde sikkert vi mente supermarked eller noe sånt for hun viste oss feil vei.Vi kom frem til en shopping senter som skulle renoveres, så det var bare 2-3 butikker igjen. Men vi fant uansett noe å kjøpe! Vi fant en liten butikk med en mann som var villig til å selge mest mulig, så det ble en del mer enn planlagt. Men vi trengte det nok sikkert.

Etter litt shopping på senteret, gikk vi videre for å finne det markedet. Da vi endelig fant det var det selvfølgelig ferdig.. Så dermed gikk vi bare ned igjen til shopping senteret vi hadde vært på, for å spise middag. Etter en del gåing frem og tilbake klarte selvfølgelig jeg å få blemmer her og der på bena. Så etter vi hadde spist tok vi taxi tilbake til hotellet.


Kjøpte dette da vi var å shoppet! Fikk Ray-Ban solbrillene i julegave av pappa. 


Vi hadde ikke noen spesielle planer for denne dagen, så vi gikk tilbake på hotellrommet og sovnet begge to. Jeg sov en del timer lenger, men det var vell fordi jeg var så utslitt av dagen, haha -Frida Karoline

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 02:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.12.2012

Akkurat ankommet hotellet

Hei!
Etter nesten en 2 timers forsinkelse, kom vi oss endelig ombord på flyet. Flyturen varte nesten 6 timer, før vi endelig landet i varme Gran Canaria! Ahaa hvor deilig det er med varme i forhold til iskalde Norge! 

Vi hentet bagasjen våres og fant frem til bussen som vi skulle ta videre til hotellet vi skulle bo på. Før vi kom frem til våres hotell måtte vi innom en del andre, ettersom at det var andre på bussen som skulle på andre hotell. Men jeg må si at ut i fra utseende, var det hotellet vi skulle sove på best! Nå har vi ikke fått sett oss rundt på hotellet ettersom at vi begge er utrolig trøtt og slitene etter turen. Men første inntrykket er bra så langt!
 
 
 
 Kart over øyen


Det er pyntet til jul overalt!
 
Rommet våres:
Badet:
Skal opp tidelig i morgen så vi rekker frokost så jeg må vell bare si god natt, og kos dere med juleferie!

-Frida Karoline 
 • Dato: 22.12.2012
 • Tid: 02:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
21.12.2012

Sitter på flyplassen

Selvfølgelig klarte jeg å bli syk på onsdagen, slik at jeg har ikke gjort annet enn å sove. Så jeg har heller ikke fått gjort alt jeg skulle... Men jeg klarte heldigvis å bli ferdig med å pakke, og fikk kommet oss avsted til flyplassen i tide (så hvidt). Så nå sitter vi på flyplassen i Molde å venter på at flyet skal komme, det er vell 1 og en halv time til det drar, så vi har god tid enda! Jeg tror vi er fremme i Gran Canaria rundt klokka 9 i kveld, så vi får ikke gjort noe i dag annet enn å checke inn på hotellet og kanskje sett oss litt rundt i området. 

 

-Frida Karoline

 • Dato: 21.12.2012
 • Tid: 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
20.12.2012

Dommedag

Fikk et spørsmål fra en svensk blogger, om jeg tror at verden går under den 21.12.2012. Svaret til det er neeei! Greit nok at mayaindianerne har hatt rett i en god del ting, men jeg tror ikke at verden går under i morgen! Hahah

Det er egentlig litt sykt når man hører om alle folkene, spesielt i Kina, Japan og Russland som hamstrer inn mat og går i skjul!


Da har NASA BEKREFTET hva som er ventet 21.12.12

Dagen vil starte som normalt, men været er like usåpelig som ellers, derimot når kvelden nærmer seg vil det sakte og gradvis dekke store deler av kloden i et enormt mørke.
Dette fenomenet kan skremme livet ut av folk, og det kalles: "NATT".

-Frida karoline

 

 • Dato: 20.12.2012
 • Tid: 23:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.12.2012

Spontan tur til Gran Canaria

I år skal mamma jobbe hele julen og broren min skal vær i militæret, så dermed ble det til at jeg og faren min blir alene denne julen. Siden faren min hverken orker å ha juletre eller pynte til jul, regnet jeg med at det kom til en ganske så kjedelig jul! Men i siste liten fikk jeg viljen min, og vi ble enig om å reise til Gran Canaria senest i går ettermiddag. Vigra (flyplassen i Ålesund) ble fullbokket i forrigårs, og dermed var eneste utvei gjennom Molde (siden pappa ikke vil reise igjennom Oslo), og med bare 3 plasser igjen på flyet FIKK VI PLASS! Det var i grunn ikke planlagt å reise bort nå i julen, ble mer planlagt på sparket. Hva er vell ikke bedre enn en spontan tur til Gran Canaria, å feire jul der (?).

Vi reiser til Molde og videre til Maspalomas nå fredag! Dette blir andre gangen jeg er i syden siden jeg var 8 år gammel, så jeg gleder meg syyykt mye! Vi skal vær på et Blue Star hotell som heter "Maspalomas Princess" og er ett av de fineste hotellene der nede! De pusset opp tidligst i år, og er veldig fint og moderne. Det ligger ca 1,5 km fra stranden, sentrum og shoppingen så det ligger ganske så sentralt! 

Slik ser det ut:


Bassenget har en egen sandstrand langs kanten!
Her ser dere sandstranden langs bassengkanten!

-Frida Karoline

 • Dato: 18.12.2012
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
18.12.2012

Videoblogg - Remicade behandling

Sett tannhjulet på 1080 HD !!

Mensteparten av filmen er filmet av moren min, og dermed er det ikke alt som er like bra filmet, hahaha!  Men må uansett si takk til henne som orket å filme♥

 • Dato: 18.12.2012
 • Tid: 15:09
 • Kategori: behandlinger
 • Kommentarer: 1
17.12.2012

Videoblogg kommer i morgen!

Har hatt problemer med internettet i dag, så jeg har ikke kunne blogget noe før nå. Men jeg har i alle fall fått gjort ferdig videoen fra da jeg var på sykehuset til behandling! Tenkte egentlig å publisere den tidligere i dag, men siden internettet har vært helt på trynet og det er litt sent nå, publiserer jeg den i morgen etter skolen! Så gled dere! ♥ -Frida Karoline

 • Dato: 17.12.2012
 • Tid: 23:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.12.2012

Olai 8 år

I dag dro besteforeldrene mine hjemover til Trondheim igjen, etter å ha vært her siden torsdagen. Koslig å ha de her i alle fall ♥ Etter at de dro, slappet jeg av en times tid før jeg dusjet og ordnet meg til bursdagsselskap. For det ene søskenbarnet mitt feiret 8 års dagen sin i dag, det er ikke så ofte jeg ser den siden av slekten uheldigvis... Men det var koslig å se de igjen, god mat var det det også, hehe. 


Bursdags barnet dekorerte kaken helt selv!


Olai 8år


Meg og Stine (søskenbarn)
Olai, meg og tante Nina

-Frida Karoline

 • Dato: 17.12.2012
 • Tid: 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.12.2012

Koselig kveld

Sitter nå å ser på tv med familien! Besteforeldrene mine reiser i morgen tidelig, så da må jo vi nyte ned siste tiden. Jeg har ikke gjort stort mye i dag, bare slappet ekstra mye av etter dagen i går. Sov vell til klokken var over 12 i dag, og siden har ikke jeg gjort annet enn å se tv. Var eneste en tur ut for å spise middag på Felini, og det er vell det eneste "spesielle" jeg har gjort i dag!

-Frida Karoline 

 • Dato: 16.12.2012
 • Tid: 00:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.12.2012

Dagen i går

Etter at jeg hadde vært på behandling dro jeg til frisøren for å farge håret, etter at jeg farget det sist har mamma klaget så utrolig mye på hvor stygt det var.. Så da var det bare å farge det tilbake til min orginal hårfarge. Og siden jeg skulle på juleball samme dag, var det like greit at de stylet det også!


Slik ble det:

Ble ganske fornøyd med resultatet faktisk! Det frisøren gjor var å farge øverst av håret mitt tilbake til orginal fargen min, mens hun lot enden av håret vær som det var. I tillegg la hun til noen lyse striper, så det skulle se mest mulig naturlig ut. Må si at det var den beste frisørsalongen jeg har vært hos! Anbefaler virkelig å ordne håret hos hair fashion! 
Etter frisøren dro jeg hjem, ordnet meg og spiste litt før jeg dro videre til noen venner. Og når klokken begynte å nærme seg halv 10 kjørte vi utover til juleballet. Jeg klarte egentlig ikke å velge hvilken kjole jeg skulle ha på meg, så jeg lot moren min og bestemoren min velge. Og da ble det til at jeg hadde på meg denne:

Med disse skoene til:

Selve juleballet var veeeldig bra, ganske kult at selveste R.I.O og Dj Broiler var der! God stemning for å si det sann! Det eneste som var et mareritt var å komme seg ut.. For i det vi kom inn, fikk vi et bånd som vi skulle ha rundt hånden og på det båndet ble det skrevet en bokstav og et tall om hvor tingene dine lå. Og på slutten av juleballet var det helt kaos for å få tingene sine, jeg ble stående i over en time for å få tingene mine ettersom at det var folk som snek og dyttet. Og de folkene som passet på tingene klarte ikke å finne tingene for lappene som var festet på tingene hadde falt av osv, blæh! Men jeg kom meg ut til slutt og fikk kommet meg hjem og lagt meg til å sove. Alt i alt var det i grunn en ganske bra kveld, bare de får ordnet det med garderoben til neste gang!

-Frida Karoline

 • Dato: 15.12.2012
 • Tid: 23:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.12.2012

Behandling 14.desember

Heihei!
Som sagt var jeg på behandling i går. Det gikk i grunn bra men jeg var utrolig trøtt og sliten, så det ble ikke noe bedre av selve behandlingen.. Tok også en del film, slik at jeg kanskje får laget en liten video til dere!
For å få tiden til å gå laget jeg disse her!-Frida Karoline

 • Dato: 15.12.2012
 • Tid: 21:21
 • Kategori: behandlinger
 • Kommentarer: 0
14.12.2012

Which one?
Hvilken av kjolene syns du va finest, og hvem av dem skal jeg velge til juleballet i kveld? heeeelp! ♥

-Frida karoline

 • Dato: 14.12.2012
 • Tid: 13:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
13.12.2012

Planen for morgen dagen

 Stå opp tidelig, dusje og ordne meg.

 Dra av sted til sykehuset, ta blodprøve og begynne remicade behandlingen

 Vente på at behandlingen skal ta slutt

 Dra til frisøren for å farge/stripe håret

 Dra hjem sminke meg og få på meg finklærne

 OG KOMME MEG AV STED TIL ÅRETS JULEBALL

 

 Gleder meg utrolig mye til juleballet! Men gruer meg litt til folkemengden.. Kommer vell over 3000 ungdommer dit så det kommer til å være kaos! Men Dj broiler og R.I.O kommer + noen til, så det går fiiint, heheh. Gleder meg i alle fall veldig, men det kommer til å være en stressa dag uten noe søvn. Så jeg kommer til å være helt utslått før dagen er omme! Men det er ikke hver dag selveste R.I.O kommer til lille Ålesund!

-Frida Karoline

 • Dato: 13.12.2012
 • Tid: 23:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
13.12.2012

12.12.12

Besteforeldrene mine kom ikke i går like vell, men de kom i daaaag! Dagen i dag har i grunn beståt av å forte meg hjem fra skolen, hente en pakke på Posten, dra hjem til mamma for å spise mat og møte besteforeldrene mine, forte meg på moa (kjøpesenter) for å finne sko til i morgen (forklarer hvorfor litt senere) og etter å ha funnet de skoene som jeg vil ha dro jeg hjem igjen! Så her sitter jeg nå, utrooolig trøtt og sliten, er vell ikke lenge igjen til jeg går rett i bakken av utmattelse..! Men heldigvis fikk jeg i alle fall utnyttet dagen litt i dag, og gjort noe nyttig! Som sagt var jeg og klassen på Radio Ålesund i går! Det var i grunn litt intressant å se og lære hva de gjor der. Vi ble møtt av Kimy en av de fem radiovertene der, etterhvert var det en som het Haakon som viste oss litt rundt. Ganske kult at vi fikk gå inn på selve "studioet" hvor vi kunne høre hva lytterne hørte på der og da, og få se hva som hvar planen utover dagen! Vi fikk også se når de var live og snakket om været osv! Kanskje jeg skal jobbe i radio når jeg blir større (?).-Frida Karoline

 • Dato: 13.12.2012
 • Tid: 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.12.2012

I am a sleepy head!Kom vell ikke til noe sjokk at jeg sov i går også (?). Dritt at alle dagene går bort til å sove, mens jeg har 100 andre ting jeg må gjøre.. Håper ting snur snart! 


Ellers så skal vi som sagt på Radio Ålesund med skolen i dag, vet ikke helt om det kommer til å bli så gøy men for håpe det! 
I tillegg så kommer besteforeldrene mine fra Trondheim nedover en tur, jeg tror de blir til lørdag eller søndag. Og for å toppe det hele så kommer broren min hjem fra militæret på permisjon! What a day! For håpe at jeg ikke blir så trøtt og sliten at jeg bruker hele dagen på å sove i dag også, slik at jeg faktisk for utnyttet dagen. 
Meeeen nå må jeg se å komme meg på skolen, så snakkes folkz♥

-Frida Karoline 

 • Dato: 12.12.2012
 • Tid: 07:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
11.12.2012

AngelHei! Ble visst til at jeg sovnet etter skolen i dag også.. Kom hjem i 3 tiden og sov til klokken var over 10, så jeg fikk ikke brukt dagen i dag slik jeg ville. Men jaja har en dag i morgen også! Men nå begynner det å bli veldig sent + at jeg fortsatt er veldig trøtt, så natta alle sammen♥

-Frida Karoline

 • Dato: 11.12.2012
 • Tid: 00:37
 • Kategori: Fotografier
 • Kommentarer: 0
09.12.2012

Oppdatering

Jeg har så hvidt vært på pcen på 2-3 uker, eneste gangene jeg har vært på pcen har vært på skolen (ellers har jeg brukt mobilen, til facebook osv). Grunnen er fordi at med en gang jeg kommer hjem fra skolen, går jeg rett i sengs. Jeg er så sliten og trøtt og orker rett og slett ikke orket så mye annet. Dermed har jeg ikke blogget på de 2-3 siste ukene heller... Det er eneste de engelske sitatene som har blitt publisert, og det er fordi de er forhånds publisert. Altså jeg har valgt tid og tidspunkt de skal bli publisert, og det gjor jeg sikkert for nesten en måned siden. Hvor jeg laget ca 7-9 innlegg om de engelske sitatene også valgte jeg ut tidspunkt de skulle bli publisert på. 

Så jeg tenkte jeg skulle laget et innlegg om hva jeg har gjort de siste 2-3 ukene!

16. November

Da fikk vi plutselig besøk fra Trondheim! Tanten min, kjæresten hennes og to av mine søskenbarn kom på besøk. Det var ganske hyggelig at de tok turen ned hit, siden det er så sjeldent de gjør det! Sist de var her var vell på konfirmasjonen min, og før det var det konfirmasjonen til broren min (4 år før min konf), så det var godt å ha de her!17.november:

Siden de ikke er i Ålesund så ofte har de ikke fått sett hele byen skikkelig, og dermed tok vi turen til Atlanterhavsparken, hvor de har masse spennende å se på!


Bjørn (kjæresten til tanta mi), Terese (tanten min), mamma og Ron Aksel (eldste søøskenbarnet mitt)
Mating av fiskene


De har også en utstilling med slanger og edderkopper. Om vi ville fikk vi holde slangene, og det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge! Det eldste søskenbarenet mitt holdet seg et godt stykke unna, men det minste var rask frem å skulle ta på hun også.


tøffe Arianna


Pingvinene
Ron Aksel


fisking av krabbe


skilpaddene
Mating av pingvineneSiden en av mine bestevenner Julie hadde bursdag den dagen, dro jeg senere på dagen sammens med Malin, Julie og Julie på Bulduks (en resturant) for å spise mat. Vi spiste kebab pizza også spiste jeg varm eplekake med vaniljeis til dessert, naaaamm♥ Koslig kveld med de søteste jentene!18.november:

Siden tanten min og dem kun skulle vær i Ålesund den helgen og hadde jobb uken etter, måtte de dra hjemover tidelig søndagsmorgen. Så da ble det til at vi spiste en rask frokost før vi sa hade til gjengen.


Mamma og lille Arianna


Søstrene

 


Uken etter hadde vi forestilling med danseskolen som jeg går på. Så dermed ble det mye prøver og dansing som gjor at jeg var helt utkjørt etter den uken

Det begynte på onsdag hvor vi hadde øving på scene og generalprøve med 2. akt. Måtte dra rett etter skolen (i 3 tiden) og ut til parken kulturhus for å rekke å vær på scenen til den tiden som jeg og gruppen hadde. Deretter var det bare å vente til generalprøven som begynte i 8tiden, så da ble det i grunn til at vi bare gikk rundt i byen. Vi var et par ganger på mcdonnals å spiste mat, også kikket vi litt på klær. Etter at vi hadde danset og var ferdig med generalprøven, måtte vi vente på å få feedback. Altså få tilbakemeldinger, fra pedagogene. Ble vell ikke ferdig før 9-10tiden, så det ble en laaang dag, dro rett hjem å la meg til å sove, haha!

Torsdagen var det generalprøve for 1. og 2. akt, så da måtte vi møte opp i halv 4 tiden for å øve på finaledansen, deretter ble det en liten pause før generalprøven begynte. Så da var det bare å ordne og sminke seg før vi skulle på scenen, og siden begge aktene varer litt over 1 time + at alle skulle få feedback ble dette også en veldig laang dag!

På Fredagen var det endelig klart for danseshow, så da dro jeg rett etter skolen til kulturhuset hvor vi måtte øve på finaledansen før showet begynte. Etter det var det bare å gjøre seg klar til selve forestillingen.


Meg og Amalie (ei på dansegruppen)


Plassen våres, haha! Det var her i brukte meste av tiden våres, her skiftet vi, sminket oss og chilla.


På vei ned til mcdonnalds! Tradisjonen som vi gjør hver juleforestilling.


Sara


Martine, besøk bloggen hennes her

Bilder fra forestillingen:


Gruppen våres:
FinaledansenLørdagen var det enda en forestilling, så da var det på'n igjen. Martine, super sosial!


Fredagen den 30. november feiret søte Anna bursdagen sin. Det ble en koselig kveld med masse gode jente og maaat♥
 
Meg, Martine og LillianHenriette og Helene


Henriette, Helene og Karoline
Bursdagsbarnet Anna♥
Martine, Lillian og Andrine

Jeg har for en god stund tilbake meldt meg på en konkurranse, hvor man kunne vinne en liten oppmerksomhet som man skulle gi til noen man syns fortjener det. et søtt lite. Det man måtte gjør for å vinne var å skive hvem og hvorfor man synes den personen man vi gi premien til fortjener det. Altså en give away premie! Jeg skrev at jeg syns moren min fortjente det fordi hun har vært her for meg når jeg har trengt det, hun har støttet meg gjennom en laang tid med masse sykehusbesøk, behandlinger, dårlige tider osvosv. Vi har ikke akkurat det beste forholdet og krangler kanskje mer en folk flest... men hun er jo moren min og innerst inne er jeg jo glad i henne! Og jeg har ikke helt fått takket henne for alt hun har gjort for meg, spesielt for det hun har gjort nå når jeg har vært så mye syk. Derfor syntes jeg at hun fortjente en liten oppmerksomhet nå i julen.

For ikke så lenge siden ringte en dame meg og fortalte meg at jeg hadde vunnet den premien og fikk gi et søtt lite "juletre" til moren min. Moren min ble i alle fall veldig glad!Jeg har vært litt borte fra skolen, men det er fordi jeg har vært veldig dårlig den siste tiden! Jeg har vært veeldig trøtt og sover flere timer om dagen enn det folk flest gjør. Jeg har hatt mye smerter, hodepine, kvalme osv. 


På skolen har vi laget film og har nå begynt å jobbe med lyd. Så senere denne uke skal vi en tur på Radio Ålesund, læreren våres sier at det kommer til å vær veldig gøy, mens andre sier at det er kjedelig, så da får vi vell bare vente å se!

Det var for det meste det jeg har gjort de 2-3 siste ukene, det jeg har gjort mest er i grunn å sove! Det gjør jeg nærmest hver dag etter skolen, så jeg er ikke så veldig sosial som jeg har lyst til.. Men jeg håper på at jeg klarer å bli bedre, slik at jeg får gjort mer ut av dagene! Jeg skal i alle fall prøve å få blogget litt mer om dagene, og ikke la det bli hele 2 uke før jeg blogger neste gang! Så stay tuned!

-Frida Karoline


 • Dato: 09.12.2012
 • Tid: 21:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no