fridakaroline

Back to Ålesund

 • Publisert: 14.08.2012, 09:26
 • Kategori: Blogg
 • Da er tiden inne for å ta turen hjemover igjen.. Vi har nå vært i Trondheim i over en uke, og ettersom at jeg skal på sykehuset for behandling i morgen må vi dra hjem. Så da er det bare å pakke sammen sakene våres og si hade! Jeg regner med at vi drar innom IKEA før vi drar hjem, så er vell ikke hjemme før i rundt 6 tipper jeg. Så jeg får vell kjøpe inn noe godteri også prøve å sove, slik at jeg ikke kjeder meg sann på den lange kjøre turen tilbake! Men nå må jeg gå, så snakkes♥   

  -Frida Karoline

 • Publisert: 14.08.2012, 09:26
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Tyholttårnet

 • Publisert: 14.08.2012, 02:02
 • Kategori: Blogg
 • I går var det ganske fint vær her i Trondheim, men selv var jeg ikke i slaget.. Hadde hodepine og det endte opp med at jeg var inne stortsett hele dagen. I rundt 4-5 tiden bestemte jeg og søskenbarnet mitt oss for å ta oss en tur til Tyholttårnet, som ikke ligger så veldig langt unna. Grunnen til at vi dro dit var vell fordi jeg aldri har vært der før, og tårnet er en av de få tingene man burde få med seg mens man er i Trondheim. Så det faktum at jeg aldri hadde vært der før var ganske rart og måtte ordnes opp i!   I toppen av tårnet har de en Egon resturant, og det spesielle med den er at den går rundt! Det er to etasjer hvor den ene går i sirkel, slik at man kan se hele Trondheim. Så jeg og søskenbarnet mitt satt oss selvfølgelig i den etasjen som gikk rundt! Jeg bestilte meg bare en is ettersom at vi skulle spise middag ikke så lenge etter, men søskenbarnet mitt slo til med en pizza helt for seg selv og overraskende nok spiste han opp hele (nesten). 


  Ron Aksel (det eldste søskenbarnet mitt på mamma sin side)
  Måtte selvfølgelig ta bilde av meg selv i vinduet, hehe.  Vi satt oppe i tårnet nesten en time og den roterende etasjen tar ca en time på å rotere hele veien rundt, så vi fikk med oss nesten hele Trondheim. Da vi kom hjem var middagen klar og vi fikk servert hjemmelaget bakalao, namm♥   -Frida Karoline

 • Publisert: 14.08.2012, 02:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Arianna's bday

 • Publisert: 14.08.2012, 02:01
 • Kategori: Blogg
 • Dagen begynte med at jeg ble vekt av noen rare høye lyder, og det tok ikke lang tid før jeg fant ut hva det var.. For Arianna ( minste søskenbarnet mitt) hadde selvfølgelig bursdag og av moren (tanta mi) hadde hun fått seg en mikrofon. Og siden Arianna ble 4 år og ikke har så veldig bredt ordforråd, ble det til at hun laget lyder som mer lignet på apelyder enn synging. Men må si at hun var ganske flink til å finne opp sanger til å vær i en så ung alder! Hehe.

  Etter en laang stund med å få meg opp av sengen hoppet jeg i dusjen før jeg og søskenbarnet mitt (Ron Aksel) tok oss en tur til Lade (en plass i Trondheim) for å kjøpe inn noen småtterier. For han trengte noen duppeditter til en pc + gave til lillesøstra (Arianna) mens jeg trengte å kjøpe en gave til Arianna jeg også. Så etter at han hadde funnet sitt, dro vi til Torget hvor jeg dro innom en lekebutikk fo å finne en passende gave til søte Arianna. Etter litt frem og tilbake med hva jeg skulle kjøpe, ble det til at jeg kjøpte et sminkesett med masse forskjellige sminkesaker i.

  Da vi kom hjem igjen var det ikke så veldig lenge til at det var bursdags selskap, så dermed dro jeg frem muffinsene som jeg hadde laget dagen før. For de trengte selvfølgelig topping! Så dermed ble det til at jeg kjappet meg med å pynte og lage ferdig muffinsene før gjestene kom, så var det bare å få på seg noen finere klær og ordne seg litt før alt var klart. 


  Gaven jeg ga til Arianna falt tydligvis veldig i smak! Hun åpnet den med en gang og begynte å pynte seg selv med lipgloss, falskenegler osv, så det ble altså en suksess.


  Cupcakes'ene som jeg laget! Og etter hva jeg fikk høre av gjestene var det veeeldig gode, så det var veldig bra!  Jeg elsker kake og godteri så det ble til at jeg i grunn bare var rundt det bordet hvor alt det gode lå, hehe♥ Resten av dagen/kvelden gikk i grunn til å leke med små barna og spise godteri og kake. Skal ikke si at det var så veldig forferdelig ettersom at jeg elsker kake og de små er jo så søte!


  Mamma


  Bjørn (kjærsten til tanta mi)


  Bestemor aka mimmi
  Søte Arianna 
  Dina, datteren til ei vennine av tanta mi


  Bursdags barnet
  Mikko hunden til tanta mi!

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 14.08.2012, 02:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dag 10 - Six Flags

 • Publisert: 11.08.2012, 02:53
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • Six Flags var en av aktivitetene som man kunne selv velge om man ville dra på eller ikke. 
  Jeg valgte selvfølgelig å dra dit, for hvem liker vell ikke litt fart og spenning!? Det kostet 50 dollar for å delta på denne aktiviteten og det var totalt verdt det!

   

  Vi dro tidelig på morgenen om lørdag og reiste til en liten plass kalt,  Vallejo. Om jeg ikke husker feil kjørte vi i en time, fra Sonoma for å komme oss dit. Da vi kom dit var selvfølgelig alle utrolig spente og klar for å begynne dagen! Det første vi gjor når vi kom dit var å få billettene før vi skynte oss bort til inngangen for å komme oss inn. Jeg og Fanny hadde allerede snakket i bussen på veg til Six flags at vi to skulle kjøpe Flash Pass! 

   

  Flash Pass er en måte å ''snike'' i køen på, slik at man slapp å stå i kø så utrolig lenge! Det var 3 forskjellige Flash Pass, det var Regular, Gold og Platinum
  Regular:  Regular var en type Flash Pass som lot deg reservere en plass i køen, slik at du kunne gå å se deg rundt om i parken utenom å måtte stå leeenge i kø. Men du måtte likevell vente like lenge som de som sto i køen, bare at du ikke trengte å stå der personlig!
  Gold:  Gold lot deg snike litt i køen, men du måtte likevell vente en liten stund før du fikk ta den berg og dalbanen du hadde reservert. 
  Platinum: Platinum redusjerte ventetiden med 90%, du måtte max vente i 5 min før du kunne ta den berg og dalbanen som du hadde reservert. Så du slapp å bry deg om kø, venting eller noe som helst! For om du hadde platinum trengte du bare å reserver og du var inne!

  Ettersom at det var 3 ulike Flash Pass var det selvfølgelig ulike priser også.. Regular kostet 35 dollar, Gold 45 dollar og Platinum 70 dollar.

  Jeg og Fanny kjøpte oss Platinum! Ja det var det dyreste men det var TOTALT verdt hver eneste krone! Vi slapp å vente i lang kø og vi stor koste oss de timene vi var der! Vi traff på mange av de andre EF-studentene som sto i lang kø for å prøve ut de forskjellige berg og dalbanene, og noen av de hadde stått mer enn 2 timer i kø, altså mer enn 2 timer!!! Mens vi hadde max stått i 5 min! Så om dere noen gang skulle tenke dere å dra til Six Flags, anbefaler jeg dere om å kjøpe dere Flash Pass! Er dere på Six Flags, så er dere på Six Flags og det skal det nytes!

   
  Her er en video som forklare hva et Flash pass er litt bedre enn det jeg gjør!  Min favoritt ride var definitivt Medusa! Kan vell kanskje sammenligne den med speed monster på Tusenfryd, bare at Medusa er 10 ganger bedre, lenger og gøyere!

  Jeg tok desverre ikke mange bilder mens vi var på Six Flags, siden vi ikke hadde lov til å ta med oss veske elns inn på berg og dalbanene. Så derfor tok jeg heller å bare låste vesken min inn i et skap. Men jeg kan si at Six Flags var utrolig gøy, det var såååå mye bedre enn noen fornøyelsesparker jeg har vært på! Anbefales på det sterkeste!
  Dette bilde ble tatt på slutten av dagen, og som dere ser var jeg veldig solbrent! Jeg tok på meg solkrem i begynnelsen av dagen,men på en av de første berg og dalbanene jeg tok ble jeg våt på.. Så dermed rant all solkremmen min bort, og derfor ble resultatet at jeg bleveeldig solbrent.. 

  -Frida Karoline

 • Publisert: 11.08.2012, 02:53
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 1 kommentarer
 • Dag 9 - Armstong Redwoods og Johnson Beach

 • Publisert: 11.08.2012, 02:52
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • Hellu
  Om fredagen dro vi til Armstrong Redwoods etter skolen, det er en stor skog med utrolig høye trær. Det var en ganske kul skog, men det var ikke særlig spennende å gå rundt der etter min mening...


  Isabell (Oslo)  og meg
  Isabell (Oslo)

  Etter ca en time inne i Armstong Redwoods skogen, dro vi videre til Johnson Beach. Det er en slags elv/innsjø som ikke lå langt unna Armstong Redwoods. Skal si at det var utrolig deilig og endelig å få bade og få litt sol på kroppen! 


  Fanny, Siri og Isabell
  Aksel (Gjøvik) og meg   Så etter ca 2-3 timer med som og bading var det bare å komme seg hjem over igjen..

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 11.08.2012, 02:52
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 0 kommentarer
 • Trondheim's kos

 • Publisert: 11.08.2012, 02:46
 • Kategori: Blogg
 • Tittei!
  Huff, lenge siden jeg tok turen innom her nå.. Har i grunn ikke gjort så veldig mye mens jeg har vært her i Trondheim, har for det meste bare slappet av, shoppet litt og nytet tiden her oppe♥ Men skal ikke klage, for det er alltid kjekt å se igjen slekta!


  Toni (ene søskenbarnet mitt)
  Arianna (minste søskenbarnet)


  Bestemor aka mimmi

  Det har ikke vært så veldig fint vær her oppe mens vi har vært her.. Så det er vell hovedgrunnen til at vi ikke har gjort så veldig mye de siste dagene, men heldigvis er det meldt finvær nå til helgen så får vell håpe på at det holder! Lille Arianna har også bursdag i morgen, så dermed blir det feiring med kake og folk. Gledings♥

  Ellers i dag har jeg og mamma vært en tur på Charlottenlund vgs for å snakke om plass osv. Har veldig lyst å gå skole her i Trondheim, men var for sen med å sende inn flyttemelding så dermed ble ikke jeg som første prioritert blant de som bor i Trondheim. Jeg ble heller som siste prioritert med de som er utenbys søker, og ettersom at ventekøen er så lang er det lite sannsynlig at jeg kommer inn med det første...

  Etter å ha vært på Charlottenlund en stund, dro vi en tur innom en butikk på Malvik. Butikken heter Milde Mathilde og er en butikk med masse dilldall, klær også hadde de en liten søt kafe. Det var en kjempe koslig liten butikk♥  Etter at jeg og mamma hadde spist og sett oss om i butikken tok vi turen hjem over igjen.. Jeg gjor i grunn ikke så mye mer etter det, laget cupcakes til bursdagen i morgen eneste og slappet av resten av kvelden.

  -Frida Karoline

 • Publisert: 11.08.2012, 02:46
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dag 8 - Charles Schultz Museum/Ice Skating

 • Publisert: 04.08.2012, 10:11
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 •  Alle bildene er 100% mine! Jeg orker bare ikke skrive på hvert eneste bilde: Fridakaroline.blogg.no copyright, for det tar slik tid! Men ja alle bildene er mine, med mindre jeg skriver noe annet under. Og husk at og du skal låne noen av bildene mine, vennligst skriv at du har tatt dem fra meg! Takk 


  Heiiia!
  På torsdagen må jeg innrømme at jeg var ganske så utslått etter dagen før, ettersom at vi hadde vært oppe ganske sent for å se fyrverkeri showet.. Men noe som jeg fikk gjort stortsett hver gang vi skulle til skolen, så var det å sove i bussen. For siden skolen lå ca en time unna hvor jeg bodde, var det utrolig greit å sove litt underveis! Så dermed fikk jeg sovet litt av meg før vi skulle på skolen for å lære, og det var utrolig deilig! Vi gjor ikke noe kjempe spennende på skolen, så dermed er det i grunn ikke vits å fortelle om det..

  Men etter skolen dro vi til et museum. Museumet het Charles Schultz Museum, og der fikk vi lært om hvordan Charles Schultz lagde Peanuts, som er en tegneseriestripe. For de som ikke er så god med navn og kanskje ikke vet hva Peanuts var, så var det altså en tegneseriestripe hvor Snoopy, Lucy, Charlie Brown pluss fler, var i.

  Her er et eksempel på en 
  Peanuts tegneseriestripe!

  (bildet tatt fra google)

  Da vi kom til museumet ble vi del inn i to grupper, en som fikk omvisning rundt om i museumet og en annen som skulle være med å tegne Snoopy og i tillegg lage en tegneseriestripe. Begge gruppene fikk prøve ut begge deler, vi måtte bare bli delt i to fordi vi var så mange! 


  meg og Fanny  Jeg kom på den gruppen som skulle tegne først. Vi ble da ført inn på et rom hvor en dame fortalte oss hvordan vi tegnet Snoopy. Hun viste oss den enkle måten å gjøre det på, og det var å kun lage sirkler som etter hvert ble visket ut, litt vanskelig å forklare men det var en utrolig lett måte å tegne Snoopy på!
  Min Snoopy ble seende slik ut tilslutt, hehe:


  Etter at vi hadde tegnet ferdig, ble vi ført ut til selve museumet hvor vi ble guidet rundt og ble fortalt forskjellige ting om Charles Schultz som laget hele denne tegneseristripen. Vi fikk se forskjellige striper som han hadde laget og vi fikk sett forandringen som skjedde med dem. For før var foreksempel Snoopy en vanlig hund, på fire som ikke kunne snakke eller gå på to bein. Vi fikk sett en del av tingene til Charles Schultz, tingene som han brukte til å lage tegneserien, kontoret som han skapte alt på osv osv! Ganske intressant i grunn.


  meg og Ylva (litt utenfor Molde)


  Denne veggen, var dekket av over 3000 små tegneseristriper!   Etter at vi hadde vært å sett oss rundt inne på museumet, gikk vi 50 meter vedsiden av museumet hvor en skøytebane lå. Om jeg ikke husker feil var det Charles Schultz som hadde laget den, han var ganske glad i å stå på skøyter og bestemte seg derfor for å lage denne skøytehallen. Han tilbringte ofte tiden sin inne i den og er derfor et av minnene om han.  Det var i grunn en ganske kul hall! Det var dekor over alt, og til og med på selve banen var det bilder av Snoopy.   Noe som var utrolig morsomt var å se alle de utenlanske EF-studentene som prøvde å stå på skøyte! For de fleste var jo fra land hvor de kun har varme tempraturer og har aldri opplevd is slik som vi nordmenn har. Og hver gang noen datt, holdt jeg og Fanny på å flire oss i hjel! Dere skulle sett de, det var som Bambie på isen bokstavlitalt!! Hahaha. Men skal innrømme at jeg og Fanny var ikke så utrolig gode vi heller, men etter hvert fikk vi teken på det! Men i begynnelsen var ikke vi så høy i hatten selv, og vi begge klarte å kjøre ned ei lita jente som var med noen venner midt ute på isen.. Hehe, tror aldri jeg har vært så flau men samtidig hatt så utrolig latterkrampe som vi to hadde akkurat da det skjedde! Menmen..  Det som var litt kult var at siden det var så mange EF- studenter inne i skøytehallen, tok en av sjefene over hallen å satte på discolys og musikk. Slik at det var som om et eget ''discotek'' inne i skøytehallen, utrolig kult!
   


  Etter å ha vært en god stund inne i skøytehallen, dro jeg og Fanny å kjøpte oss noe å spise og tittet litt rundt i souvenirbutikken som var der, men vi fant fort ut at det var ganske dyrt der, så det endte med at vi kom oss fort ut igjen og heller nytet solen.  Etter at alle hadde sett alt og gjort alt, var det bare for oss å komme oss hjem igjen å spise middag.

  Etter middagen bestemte jeg og vertsfamilien min oss for at jeg skulle få se grisen til Rick!  For gjennom skolen hadde han fått i oppdrag med å oppdra og fore et dyr, og deretter prøve å selge den på et marked når tiden var inne for det. Så dermed dro vi til en liten plass hvor Rick hadde grisen sin stående. Selv tror jeg aldri at jeg hadde orket og klart å matet en gris to ganger i døgnet i flere uker! Så Rick skal ha full ære for å orke og gjøre det!
  Anna 


  Her er da grisen til Rick! 

  Etter å ha vært en stund på den lille ''gården'' dro vi hjem igjen..

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 04.08.2012, 10:11
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 0 kommentarer
 • Dag 7 - Independents day / 4 of July

 • Publisert: 04.08.2012, 10:10
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 •  Alle bildene er 100% mine! Jeg orker bare ikke skrive på hvert eneste bilde: Fridakaroline.blogg.no copyright, for det tar slik tid! Men ja alle bildene er mine, med mindre jeg skriver noe annet under. Og husk at og du skal låne noen av bildene mine, vennligst skriv at du har tatt dem fra meg! Takk 

  Heii!
  Jeg var så heldig at jeg fikk oppleve 4 of July! Det er nasjonaldagen til USA, akkurat som at vi har 17.mai.

  Det første vi gjor var å spise frokost og finne frem noen finklær som var i de nasjonale fargene, rødt, hvit og blått. Jeg hadde ikke akkurat forbredt meg på at det var kun disse fargene man kunne gå i, så jeg hadde det litt vanskelig med å finne noe å ha på meg.. Men jeg fant noe tilslutt og endte opp med en shorts, (som hadde noen blå detaljer på fantene), en hvit gjennomsiktig bluse/skjorte og et blått bandana (som jeg hadde knyttet rundt hode).   Etter at alle var klare, dro vi ned til sentrum av Sonoma. Hvor de hold en stor parade, med masse forskjellige folk osv! EF var så heldig at de hadde fått en egen plass i paraden, så dermed fikk alle EF-studentene sjangsen til å gå i den om de ville. Og siden dette er første og kanskje siste gangen jeg opplever den amerikanske nasjonaldagen, ville jeg selvfølglig gå i den! Anna den minste vertssøsteren min skulle gå med svømmelaget sitt i paraden og resten av familien skulle sitte å se på. 
  Paraden var GIGA, den varte i hele 2 timer, og man fikk se alt fra folk som hadde kledd seg ut og helt til hunder på trillebår. Det var altså ufattelig mye rart å oppleve og se! 
  Vertssøstra til Fanny, meg og Fanny


  Torgeir, den norske lederen!
  Mens vi ventet på at paraden skulle begynne, benyttet selvfølgelig jeg og Fanny sjangsen til å ta bilder med brannmennene som var der!
  Det var ufattelig mange folk som hadde samlet seg i Sonoma! Det var mye verre enn 17.mai i Ålesund, sier jeg bare.
  Disse ''hula'' smykkene fikk vi siden vi gikk i paraden!

  Etter paraden dro vi hjem, slappet av i noen timer før vi dro til en av vennene til Karen (vertsmor). Om jeg ikke husker feil het hun Gabriell, det var en utrolig koslig dame som hadde laget til et utrolig bra BBQ for oss og noen venner av henne. Hun hadde laget masse god mat og ikke minst verdens beste kake!! Tuller ikke, kaken hun laget var ufattelig god!


  Heilt normal familie, hahah
  Kaken, elsk!  Det virket som at alle koste seg og hadde det utrolig koslig ilag! 

  Etter BBQ'en dro vi til en stor åpen slette, hvor det skulle være fyrverkeri. For hvert år arrangsjerte brannstasjonen i Sonoma ett stort fyrverkerishow, ettersom at det ikke er lov til å sende opp rakketter selv, pga brann osv.. Og noe jeg ble litt sjokkert over var at det ikke var vanlig å sende opp raketter på nyttårsaften!? Mens vi satt å ventet på at showet skulle begynne, satt jeg å pratet litt med vetssøskenene mine. Og de fortalte at det verken var vanlig eller lov å sende opp fyrverkeri på nyttårsaften, de gjor det altså ikke i noen små byer. Eneste plassene som de sender opp raketter er New York + noen stor byer til, men altså ingen plasser utenom det! Så eneste gangen de får sett fyrverkeri er på nasjonaldagen. Selv synes jeg dette er rart, for raketter på nyttårsaften er liksom feiringen av de nye året og ikke minst er det så koslig å se alle de fine rakettene! 

  Men uansett tilbake til fyrverkeri showet! Hele showet med fyrverkeri varte i ca 20-30 min, noe som var i grunn ganske lenge! Men skal absolutt ikke klage, for showet var utrolig bra med mange fine store raketter! Og om du noen gang skulle være i Sonoma på 4 of July, anbefaler jeg deg på det sterkeste til å oppleve fyrverkeriene! For det var liksom ikke bare det at de var veldig fine å se på, det var hele stevningen, folkene, og bare de å vær i USA å oppleve det! Ahaaa, elsk!  

  Når showet var ferdig var det så sent at vi gikk hjemover og rett i seng, slik at vi var opplagte til neste dag. Men må innrømme at dette var en av de beste dagene under oppholdet! 

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 04.08.2012, 10:10
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 0 kommentarer
 • Dag 6 - Bowling

 • Publisert: 04.08.2012, 10:07
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • Alle bildene er 100% mine! Jeg orker bare ikke skrive på hvert eneste bilde: Fridakaroline.blogg.no copyright, for det tar slik tid! Men ja alle bildene er mine, med mindre jeg skriver noe annet under. Og husk at og du skal låne noen av bildene mine, vennligst skriv at du har tatt dem fra meg! Takk


  Hei!
  På tirsdagen hadde vi først skole fra 8.30 til 12.50 (pluss pause).


  Kjøpte meg disse conversene mens vi var i San Francisco dagen før. Digger converse, og i tillegg var ikke de ikke så dyre heller, så dermed bare måtte jeg slå til!


  Cameron (min vertssøster)
  Fanny og meg  Etter at skolen var ferdig, tok vi bussen til en bowlinghall i Rhonert Park. Bowlinghallen var i grunn ganske stor og fin! Men personlig er jeg ikke så super intressert i bowling, det kan vær gøy enkelte ganger men det er ikke akkurat noe som jeg ville gjort på eget initiativ ..  Det første jeg og Fanny gjor når vi kom inn i hallen, var å bestille oss noe å spise! For begge var veldig suuulten, så dermed ble det til at begge to kjøpte seg hver sin burger med chips. Og når man er i Amerika er alt veldig stort, så vi fikk begge servert to store tallerken med hver sin giga burger! Det var til og med en dame som ble overrasket over at jeg klarte å få burgeren inn munnen min, siden det var så stor! Og jeg overrasket faktisk meg selv litt ettersom at jeg faktisk klarte å spise opp hele selv! Og da mener jeg hele den GIGA burgeren, det var ikke en helt vanlig cheeseburger som man får kjøpt på mcdonalds, vil mer si at det var 3-4 hele cheeseburgere presset oppå hverandre. Og så liten som jeg er, klarte jeg faktisk å spise opp hele + all chipsen!


  Og selvfølgelig hører fancy sko med når man skal bowle!  Våres ''bane'' besto av meg, Fanny, Andreas, Siri, Martine, Hedda og Isabell. Men det tok ikke lang tid før det bare var jeg, Fanny og Andreas igjen som spilte.. Så dermed ble det til at vi måtte kaste kulen for resten av gruppen våres også, og så snille som vi var gjor vi alt vi kunne for at de tapte! Vi trillet kula sakte langt banen, ''trikset litt'', og prøvde så godt vi kunne for at de skulle tape. Men så ''god'' som Fanny er, klarte hun å lage strike etter strike etter strike til de, slik at hun selv havnet nederst på listen.. Smarte Fanny..


  Slik ble poengene seenes ut (den til høyre!!)! Vi fikk ikke spilt ferdig alle rundene ettersom at vi måtte dra, men som dere ser ligger jeg bare noen få poeng bak ''vinneren''! Så om vi hadde kunne spilt litt til så kanskje jeg hadde vunnet?

  Men litt gøy må jeg innrømme vi hadde det! Så det var da enda en dag fullført.

  -Frida Karoline


 • Publisert: 04.08.2012, 10:07
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 0 kommentarer
 • Trondheim here we come

 • Publisert: 04.08.2012, 10:06
 • Kategori: Blogg
 • Jepp da har jeg vær syk men noe som kan ha vært lungebetennelse.. Jeg har gått på penicillin i noen dager nå, og føler meg mye bedre nå heldigvis! Mens jeg har vært syk har jeg i grunn bare sovet, sovet og sovet (jeg har heller ikke hatt internett tilgang, så det er derfor jeg ikke har blogget før nå) .. Har i grunn enda jetlag etter flyturen fra USA, og har ikke klart å snu døgnet enda.. Men håper på at jeg klarer det nå som jeg nesten er blitt frisk! 

  Det jeg ikke har fått rukket å fortelle dere, er at jeg reiser til Trondheim i dag! (Jeg skulle egentlig reise i går, men ettersom at katten min var svært syk/dårlig og at mamma hadde hodepine, endte det opp med at vi utsatt det...) Jeg har slekt som bor der, så dermed faller det helt naturlig å sette av en liten del av sommerferien til et lite besøk. Gleder med litt til å få sett dem, selvom det i grunn ikke er så utrolig lenge siden jeg så de sist, men det er alltid kjekt å treffe de igjen. Det ene søskenbarnet mitt har også bursdag om noen dager, så dermed blir vi med på feiringen også! Og er det noe jeg ser frem til så er det kakeeee, love it!


  Det er da denne lille tuppa her som har bursdag om noen dager! (BTW gammelt bilde, gikk på prednisolon på dette tidspunktet! det er derfor hode/ansiktet mitt er så stort!)

  Da er jeg sminkeløs og klar til avgang! Hadem!
  Og ja foresten, så har jeg laget ferdig noen innlegg fra USA-turen til dere! Så jeg poster de om noen minutt, stay tuned ♥

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 04.08.2012, 10:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits