fridakaroline

Ankom's dagen!

 • Publisert: 01.07.2012, 00:54
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 •  Hei allesammen!
  Det er en stund siden jeg har blogget nå, men det er fordi at jeg har vært så trøtt om kveldene og jeg vil ikke bare gå rett opp på rommet å blogge mens resten av familien sitter å koser seg med film, spill elns! Men jeg skal nå prøve å få blogget litt frem over slik at dere er oppdatert med hva jeg skal gjør osv.

  Ukii! Vi sto opp klokken 3 på natten den 27. juni, siden vi måtte bort på flyplassen. Men så spente som det jeg og Mathilde var, hadde vi ikke klart å sove i det heletatt... Vi hadde vært oppe hele natten og bare snakket, og vært super spente! Da vi kom oss på flyplassen var det maange som hadde møtt opp, og vi ble alle ropt opp slik at de viste om alle var der. Deretter fikk vi flybilletten og begynte å stille oss i kø! Men ettersom at vi var maaaaange som reiste, ble det laang kø og mye venting.. Men vi kom oss gjennom og inn i flyet til slutt.  


  Rommet våres! De var faktisk veldig fine, reine og mitt i blinken for oss!
  Reiseklare! Meg og Mathilde
  Jeg ble sittende med Marie (Molde) og Celine (litt utenfor Tromsø, tror jeg(?)). De var utrolig koslige og var veldig lett å bli kjent med! Flyturen til Frankfurt to ca 2 og en halv time(?), så den var ikke så veldig lang i grunn, noe som var bra! 


  Fra Frankfurt til San Francisco fløy vi med en slikt fly! Utrolig stort og det var dobbel dekker, Utrolig kult!  Da vi ankom, Frankfurt Airport hadde vi bare litt over en halv time på oss til å komme oss til gaten. Ettersom at flyet fra Oslo var litt sen med å starte... Men vi klarte oss og vi kom oss inn i flyet til slutt, og det var det som betydde noe! Flyet fra Frankfurt til San Francisco tok rundt 13 timer, så den var veeeldig lang! Men vi hadde heldigvis egen TV, og personen jeg satt med var veldig hyggelig! Men jeg klarte ikke å sove, noe som var litt bittert ettersom at jeg ikke hadde sovet dagen før og jeg var drit trøtt.. Den ene gangen jeg faktisk klarte å sovne, vekte han mannen ved siden av meg, meg opp.. Så jeg fikk absolutt ingen søvn, menmen ikke så mye å gjøre med det nå.. 

   


  Vi fikk rundt 4 måltider på flyet pluss masssse drikk! Maten var helt greii i grunn.


  Tv'en! Du kunne velge om du ville se film, spille spill, høre på musikk, se live fra flyet (sann du så hvor vi var hen, og alle husene vi fløy over) osv.. Ganske smart i grunn ettersom at flyturen var ganske lang..


  Da vi ankom San Francisco flyplassen, var alle helt i 100 og spente på familiene vi kom til å møte!


  Me og Marcus (Drammen)

  Men det ble selvfølgelig venting der også, ettersom at flyplassen var stor og det tok lang tid før koffertene kom, pluss at det var utrolig varmt! Nesten alle hadde på seg bukse og en genser ettersom at det var kaldt i Norge og at selve flyturen til San Francisco var driiiiit kald! Så jeg anbefale alle som skal fly over til USA og ha på deg masse klær, for selv om vi fikk teppe på flyet var det skikkelig kaldt!

  Etter en stund kom bussene som vi skulle ta videre til Santa Rosa, hvor familiene ventet (utenom jeg og noen til som ble sluppet av litt før, ettersom at vi bodde i Sonoma og det er litt før Santa Rosa). 
  Golden Gate bridge

  Her sto da de familiene fra Sonoma (litt dårlig bilde, men måtte kjappe meg ut av bilen såå..), dere kan også se her min familie! Det er de 3 ungene som holder noe i hendene, pluss moren som holder på armen til hun ene.

  Da jeg kom ut av bussen var jeg selvfølgelig veldig spent og jeg ante ikke hvordan jeg skulle reagere i det heletatt! Men jeg gikk bort til familien, gav alle en klem og sa hei. De stilte litt spørsmål om flyturen også tok vi avsted til huset deres! Det var i grunn litt stille og kleint i bilturen til huset, men de var veldig imøtekommende og stilte spørsmål som var greie å svare. Da vi kom inn i huset deres, ble jeg litt sjokkert av at de ikke hadde noen gang! De var liksom bare en dør som gikk rett inn i stuen, og man trengte ikke ta av seg skone, det var bare å gå rundt meg skone inne! Ganske rart synes jeg, men litt deilig også, for da slipper jeg å ta av meg skone, det er bare å gå rundt i huset med de på seg. 

  Jeg fikk en liten tour rundt i huset deres før vi spiste middag. Middagen besto av helt vanlig kylling med grønnsaker og sann, altså en helt vanlig middag! Etter middagen dro jeg og barna ut og spilte litt ''fotball''. Ganske kjekt i grunn, for da fikk jeg bli litt bedre kjent med barnene i familien. Da klokken ble rundt 10 gikk alle å la seg, noe som jeg syns var utrolig deilig ettersom at jeg ikke hadde sovet i Oslo, hjemme (før avreisen) eller på flyet.

  Så ja det var i grunn hele den første dagen! Skal komme med mer lit senere, men sitter med familien og jeg vil ikke vær totalt usosial, men skal prøve å komme med noe i kveld!
  Heidå 

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 01.07.2012, 00:54
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 1 kommentarer
 • In Oslo!

 • Publisert: 27.06.2012, 00:29
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • Da er jeg i Oslo!
  Flyet fra Ålesund til Oslo var litt sen, så det endte opp med å bli 20 min senere enn det som var planlagt.. Men det gikk greit, jeg fant frem og jeg klarte meg helt fint! Da jeg kom til Gardemoen, så var jeg i grunn ganske usikker på hvor jeg skulle og hvor EF-folkene var, men jeg tok en sjangs og fant frem til slutt! Etter at jeg hadde registrert meg måtte vi bare vente, ettersom at det var flere folk fra Norge som skulle komme. Og siden jeg reiste alene, ble jeg i grunn bare stående alene, se ut i luften, fikle litt med mobilen og prøvde å se ut som at jeg var opptatt... For alle som var der, reiste med en venn, uten om meg og 3 andre. Så dermed sto ''vennegjengene'' i klynger og snakke med hverandre, slik at det bare var kleint for oss andre som reiste alene.. 

  Men etter at vi hadde stått å kleinet oss litt, dro vi videre til Park Inn hotellet som lå 1 min ifra. Der ble vi delt inn i forskjellige rom, etter hvor vi skulle osv. For på hotellet var det EF-studenter som skulle både til Malta, Spania, Florida, California ++. Etter at vi hadde fått en rompartner, ble vi utdelt en romnøkkel, og dermed var det bare å komme seg opp på rommene og få lagt fra seg tingene, slappe av, sove, eller bli kjent med den nye romkameraten.

  Jeg fikk en jente som heter Mathilde og er fra Valderøya (Ålesund), altså ikke så veldig langt ifra hvor jeg bor! Hun er ett år eldre enn meg, men var utrolig koslig! Vi snakket i grunn ifra første stund av, og har ikke hatt noen kleine stunder i det hele tatt! Så jeg er ganske fornøyd med det! Vi dro først opp på hotellrommet hvor vi la fra oss tingene våres, snakket litt, før vi dro bort til Gardemoen flyplass for å ta ut noen dollar og få i oss noe mat. Vi endte opp med å spise på Peppes pizza (en avdeling de hadde der), hvor vi kjøpte oss pizza og brus! NAMM♥ På flyplassen var det EF-studenter overalt, uansett hvor vi snudde oss, var det ungdommer fra EF! Så jeg regner med at vi er ganske mange på dette hotellet! Etter at vi hadde fått i oss litt mat, dro vi tilbake til hotellet og har til nå bare slappet av, snakket og ikke gjort så mye, hehe.

  Men vi burde i grunn tenkt på å legge oss til å sove, ettersom at vi skal opp klokken halv 3 i natt.. For siden flyet våres til Frankfurt går klokken 06.35, og vi er mange som skal på samme fly osv, må vi stå opp tidelig for å rekke alt sammen! Så jeg tror nok at dette blir det siste innlegget før jeg lander i USA, OM de ikke har internett på flyet da, eller at jeg rekker å slenge med ett innlegg før jeg fyker ut dørene i natt! Så nå vil jeg bare si God natt, så snakkes vi♥


  Mathilde

  -Frida Karoline

 • Publisert: 27.06.2012, 00:29
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 4 kommentarer
 • Ventetiden er over!

 • Publisert: 26.06.2012, 08:29
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • Jeg har desverre ikke hatt så veldig godt tid til å blogge disse to dagene.. For jeg reiser nemlig til Oslo i dag!!! Og dermed har jeg vært mer opptatt av å pakke, rydde, kjøpe inn ting og tang osv.. Men jeg er nesten helt ferdig med pakkingen og det, så jeg tenkte jeg bare skulle skrive ett innlegg kjapt, før jeg fortsetter videre! 

  Jeg reiser til Oslo i dag, klokken 18.30. Der skal jeg sove på et hotell som ligger like ved, Park Inn hotell Gardemoen. Jeg tror nok at jeg vil vær så trøtt at jeg kommer å sovne med en gang , hehe. Men i såfall skal vi opp tidelig neste dag, for å spise frokost og ta neste fly som går til Frankfurt. Etter vi har ankommet Frankfurt er det vell en times venting før neste fly til San Francisco går. Når vi har kommet oss til San Francisco blir vi hentet med buss, som skal kjøre oss til neste stoppe sted for å møte vertsfamilien! Mer info kommer senere :)

  Ahhaa, klarer nesten ikke vente! Bare en dag igjen, til jeg får møtt familien, folkene, USA, stedene osv!! Herlig♥ 

     -Frida Karoline

 • Publisert: 26.06.2012, 08:29
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 0 kommentarer
 • Sankthans

 • Publisert: 24.06.2012, 19:22
 • Kategori: Blogg
 • Heihei!
  Kom hjem så sent i går at jeg gikk rett i seng og sovnet, med klær på og alt..  Så dermed skriver jeg heller hva jeg gjor, nå!  

  Først sto jeg opp, dusjet og spiste litt før jeg tok turen innom Moa, for å kjøpe blomster og kort. For siden litt over en uke siden, gikk jobben jeg har jobbet hos i over 1 år nå, konkurs...  Ganske synd i grunn, ettersom at Molnes Bakeri var det siste ordentlige bakeriet i Ålesund, som var igjen.. Men ting skjer, og det er ikke så mye å gjøre med det! Etter at jeg kjøpte blomster og kort, dro jeg ut til byen, hvor bakeriet ligger. Der fikk jeg hentet tingene mine, snakket litt med de, og sagt hade, før jeg gikk ned til sentrum og tuslet litt rundt.

  Etter en times tid i byen, tok jeg bussen hjem igjen og pakket sammen noen ting, før jeg dro bort til Julie. For ettersom at det var sankthans, skulle vi ut til slinningsbålet. Da vi kom til slinningen, var det ikke så veldig mange folk som hadde kommet, men etter en stund, var det stappfullt av folk overalt! Jeg og Julie grillet med familien hennes, siden de hadde en brygge like ved. Vi koste oss med godteri og bare satt å snakket i lag. De hadde også en liten båt, så vi tok oss en aller så liten båttur med faren! Og etter hvert gikk vi bortover ''stranden'' og møtte på masse kjent folk, som vi endte opp å vær med. Det var ikke så veldig mye å gjør på, men stemningen og alt rundt oss, gjor at det var utrolig koslig! 

       Jeg tok også en del film, så jeg tok å satte sammen noen av de til en liten video! Enjoy

  -Frida Karoline

 • Publisert: 24.06.2012, 19:22
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • little me

 • Publisert: 22.06.2012, 23:44
 • Kategori: Blogg
 • I dag har jeg i grunn ikke vært i topp form, så jeg har bare sittet inne, og sett tiden gått... Eneste fornyftige jeg har gjort er vell å sjortere bilder, og jeg skal si at jeg har maaange altså! Det er i grunn ganske gøy å sitte å se på alle fjortisbildene mine. Og se hvor mye jeg egentlig har forandret meg gjennom årene. 

  Noen bilder fra da jeg var ganske lita:


  ''meg''


  ''Meg''


  ''Meg og Victoria''


  ''Dette husker jeg utrolig godt! Jeg var med barnehagen jeg gikk på, til Atlanterhavsparken. Der var vi ''solsikkebarn'' og fikk en omvisning rundt på akvariumet. Litt senere på dagen møtte vi denne damen (over), jeg husker desverre ikke hva hun het, men jeg husker at hun var med i et program på barnetv! Så jeg var skikkelig stolt, da jeg ble plukket frem for å snakke med henne! For det var utrolig mange som hadde lyst til å møte henne, jeg tror vi var rundt 300 +/- som satt der. Hun stilte meg mange forskjellige spørsmål, om oppvekst, familie, venner osvosv... Utrolig gøyt i allefall!''


  ''Pernille og meg'' Her gikk vi julebukk, hvor vi gikk til dør til dør og sang julesanger!  ''Her var jeg på danseforestilling, hvor jeg danset jazz'' 

  ''Sondre (broren min) og meg'' Her var vi på fjelltur, noe som vi gjor myyye av i oppveksten! 


  ''Meg og Sondre''  Det er foresten bare 4 dager til jeg reiser til Oslo, for så å reise videre til USA og møte verts familien!!! Wiii, gleder meg♥ 

  -Frida Karoline 

 • Publisert: 22.06.2012, 23:44
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Last days of school

 • Publisert: 22.06.2012, 03:49
 • Kategori: Blogg
 • Beklager for dårlig blogging de siste dagene! Siden det har vært de siste dagene av ungdomsskolen, har jeg vært mer opptatt av å gjør mest mulig med klassen, enn å sove og blogge... Så etter i går var jeg helt utslitt og trøtt, noe som førte til at jeg har sovet i nesten hele dag. Og dermed har jeg i grunn ikke klart å blogge noe særlig i dag heller. Men jeg lover at i morgen skal jeg være tilbake!
  Siden jeg ikke er så veldig trøtt akkurat nå, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne blogge litt om de to siste dagene av skolen.  

  Mandagen:
  På mandagen dro hele klassen pluss teamklassen på bowling, for å bowle og spise pizza. Bowling er ikke akkurat min sterkeste side, men jeg tapte i allefall ikke! Hehe.. Og jeg tror nok at allesammen koste seg og bare nytet den siste tiden i lag! Trist å tenke på at 10 år med de samme ansiktene nå er over, og at vi alle går hver vår vei..  Menmen, det er vell slik det skal vær.

  Bildedryss fra bowlingen:


  ''Kine, Tone, Emma, Veronica og Celine''
  ''Emma, Richard og Celine. Emma skulle på ferie, og dette var dermed den siste dagen hennes! Så det ble en trist avskjeden''


  ''Me og Andreas''

  Tirsdagen:
  Tirsdagen var aller siste dag på skolen! Så vi ryddet alle bøkerne, vasket, og ordnet klasserommet slik at det var klart til neste som skal overta. Etter skolen dro vi hjem til læreren våres, Gro Anita. Der grillet vi og koste oss sammen med godteri og bilder/video fra 8-10. klasse. Etter en stund fant vi ut at vi hadde lyst å vær i lag mer, så dermed ble det til at vi fikk overnatte hos læreren. Men ettersom at jeg skulle på behandling neste dag, fikk jeg ikke overnatte.. Ganske synn i grunn ettersom at jeg hadde utrolig lyst.. Men jeg fikk i allefall vært der til 3 på natten så det var i grunn helt greit! Og i tillegg skulle vi på avsluttningsfest neste dag, og de som overnattet fikk ikke så mye søvn. Så jeg hadde vell slitt med å holde meg våken den kvelden, dermed var det i grunn litt bra at jeg dro hjem og sov der.

  Bildedryss fra grillingen:

  ''Richard, Alf og Are''


  ''Daniel, Silje og Alf''


  ''Andreas og Richard''


  ''Richard''


  ''Marie og Celine''


  ''Celine''


  ''Celine, Marie, Carl Johan, Silje og Erik''


  ''Me og Sondre''

  -Frida Karoline

 • Publisert: 22.06.2012, 03:49
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Siste behandling før USA!

 • Publisert: 20.06.2012, 12:55
 • Kategori: behandlinger
 • Hei!
  Har hatt en god del å gjør de to siste dagene, avsluttning, video laging og prøvd å nyte de siste dagene med klassen! For som sagt er dette den siste tiden med klassen og ungdomsskolen. Utrolig trist å tenke over det i grunn, men det er også ganske herlig å endelig få ferie og komme litt videre i livet! Men jeg vil nok helt klart savne tiden med klassen, og ungdomsskolen! Skal senere i dag på vitnemålsutdeling med 96er kullet, og jeg tror nok ikke man skal se bort ifra at tårene triller... Trist!

  Sitter nå på sykehuset for behandling!  For siden jeg reiser til USA om en uke, måtte vi ta behandlingen litt tidligere denne gangen, ettersom at det skal senest gå 8 uker mellom hver behandling. Etter at jeg er ferdig her, drar jeg nok innom Moa en tur. For siden det er vitnemålutdeling i dag, må no jeg pynte meg! Så derfor skal jeg prøve å finne meg en kjole som jeg kan bruke i kveld!
  Skal prøve å blogge litt i kveld etter vitnemålutdelingen, og skrive litt om hva jeg har gjort de siste dagene, så stay in touch!

  -Frida Karoline

 • Publisert: 20.06.2012, 12:55
 • Kategori: behandlinger
 • 1 kommentarer
 • Ungdomsskolen snart over..

 • Publisert: 17.06.2012, 23:33
 • Kategori: Blogg
 • I dag ryddet jeg litt rommet, dusjet og ordnet meg før jeg dro til Amanda! For siden det kun er 3 dager igjen av ungdomsskolen, skal vi lage en avsluttningsvideo som skal vises på siste skoledag. Og skal si at det var litt av en jobb! For når vi må gå igjennom over 3000 bilder som har blitt tatt i løpet av disse 3 årene, er det ikke enkelt å velge ut hvilke bilder som skal bruket og hvilke som ikke skal brukes... Så dagen i dag har vell i grunn gått til å sjortere og ordne bildene slik at det er bare å starte å lage videoen. Men selvom vi nesten har brukte hele dagen i dag, er vi laaangt i fra ferdig!!! Så dermed vil nok morgendagen være stressende.. Men vi skal få det til!  -Frida Karoline

 • Publisert: 17.06.2012, 23:33
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Jentegrilling

 • Publisert: 17.06.2012, 03:12
 • Kategori: Blogg
 • I går var det ganske fint vær! Så jeg lå og solet meg, helt til det begynte å bli så mye vind at jeg ikke orket mer.. Deretter bestemte jeg meg for å faktisk gjør noe nyttig, så dermed klipte jeg gresset og raket alt opp! (Nå burde du være stolt over meg mamma!) Og siden jeg ikke orket å sitte hjemme hele dagen, tok jeg kontakt med ei venninne. Hun skulle ned til sjøen å grille med noen venner, så det ble til at jeg ble med dem. Det ble da me, Karoline, Anna, Lillian, Martine, Jenny,  Cathrine , Inga, altså en koslig jentegrilling! Vi snakket, hørte på musikk, grillet og bare koste oss♥ Utrolig lenge siden jeg har vært med på en slik kveld, så utrolig deilig å endelig ha en! 
  Etter at vi hadde grillet i noen timer, gikk vi i grunn bare å vaset litt rundt i området før vi tok turen hjem igjen. Men alt i alt ble det en utrolig koslig kveld ♥
  ''Martine, Lillian, Anna og Cathrine''
  ''Lillian&Anna''


  ''Me&Inga''


  ''Karoline''


  ''Gjengen♥'' 


  ''Anna, Lillian og Martine''


  ''Karoline&Me''

  I dag har jeg i grunn ikke gjort stort mye.. En kompis av meg skal reise til Dubai i morgen, og blir der over 3 uker (og i tillegg reiser jeg til USA), så det vil si at det er veeelig lenge til jeg ser han neste gang.. Så dermed var jeg med han (+ fler) for å si hade. Vi så film og bare vaset litt rundt om kring, men det var koslig, så skal ikke klage!

  -Frida Karoline

 • Publisert: 17.06.2012, 03:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Pain

 • Publisert: 15.06.2012, 02:49
 • Kategori: Blogg
 • Heisann!
  Jaa, fikk desverre ikke tid til å blogge noe særlig på tirsdagen, siden det var eksmen i går osv.. Dermed ble tiden kun brukt på å forbrede meg! I går var det da, fremføring av eksamen. Og jeg kan si at jeg har stresset som bare det for å bli ferdig og klar til å fremføre. Men våknet opp i går med smerter i magen, og det ble bare verre ut over dagen. Så da jeg kom til skolen for å fremføre, hadde jeg ganske vondt! Men jeg ville prøve meg uansett, fordi jeg ville virkelig ikke at all den jobbingen skulle være forgjeves! Så jeg begynte å fremføre oppgaven min og fortsatte å prate. Men jeg kjente fort at smertene i magen ikke ville gi seg, så det ble til at jeg ble stående å holde meg på magen mens jeg prøvde å få frem det jeg skulle si. Tilslutt stoppet ene læreren meg, og ba meg slappe av og sette meg ned, for jeg hadde det virkelig vondt! Da jeg satt der kjente jeg at smertene bare ble verre og verre, mens jeg begynte å kjenne meg svimmel. Jeg gikk inn i meg selv en del ganger, men jeg klarte det bare ikke. Så jeg måtte bare gi opp, jeg sa til de som satt der at jeg ikke klarte mer, det var blitt for mye for meg... Og jeg skal med hånden på hjerte si at beslutningen jeg tok var noe av det vanskligste jeg har gjort! For jeg hater å gi opp, men jeg prøvde og jeg kan ikke hate meg selv for å ikke å ha prøvd! Så dermed ble det til at jeg dro til rektor sitt kontor, pratet med han, og dermed ble hentet av mamma.

  Etter at jeg kom hjem, dro jeg frem varmeflasken og la meg i sengen. Der lå jeg resten av dagen å vridde meg i smerter! Jeg ba til og med om paracet (jeg liker ikke paracet, siden jeg bare sovner av den og syns den ikke hjelper noe særlig) og da er det ille. Ganske lenge siden jeg har hatt så store smerter, men ettersom at jeg har stresset som bare det siden mandag-onsdag er det kanskje ikke så veldig rart at det gikk ut over kroppen... Men en ting lærte jeg fra eksamen og det var oppgaven jeg hadde ''Earth SOS'', klima endringer osv, kanskje det er noe som jeg trenger til senere (?). 

  I dag har jeg ikke gjort noe spessielt.. Har hatt litt små vondt i magen, så jeg har holdt meg hjemme i hele dag. Men det var like greit, slik at jeg fikk roet meg ned og ikke stresset så mye! Så får jeg bare håpe på at dette gir seg til i morgen! 

  ''Ettersom at jeg ikke har orket å tatt noen bilder, slenger jeg heller med et helt random et!''


  PS: Bare 12 dager til USA!! Gleder meg♥ 
   -Frida Karoline

 • Publisert: 15.06.2012, 02:49
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • eksamen's tid..

 • Publisert: 12.06.2012, 01:29
 • Kategori: Blogg
 • I dag fikk vi vite hva vi kom opp i til munlig eksamen! Personlig var det helt likegyldig hva jeg fikk, så jeg var hverken glad eller leii meg! Jeg endte opp med engelsk fordypning, og jeg syns det var helt greit. Oppgaven jeg fikk gikk ut på å skrive om Earth SOS, altså om global oppvarming osv..  Så en helt grei oppgave! Etter jeg fikk oppgaven og slik, dro jeg hjem igjen for å fortsette å jobbe hjemme. Men slik endte det ikke! For ettersom at jeg våknet med vondt i hodet i dag tok jeg meg en paracet, og jeg blir alltid trøtt av det. Så da jeg kom hjem sovnet jeg på sofaen, og ble liggende der i 7 timer, før jeg endelig fikk begynt på oppgaven. Så planen om å bli fort ferdig meg oppgaven, gikk rett i dass.. Men jeg har heldigvis dagen i morgen også, så jeg har enda litt tid på meg til å gjøre meg ferdig! Ønsk meg lykke til!

   -Frida Karoline

 • Publisert: 12.06.2012, 01:29
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Resultatet

 • Publisert: 11.06.2012, 00:37
 • Kategori: Blogg
 • Hei søtinger!
  I dag har jeg som sagt vasket hus, og snakk om en forskjell! Før jeg startet så det ikke ut, og nå lukter det godt og ikke minst ser mye bedre ut! Herlig følelse å sette seg i sofaen å se alt du har klart å gjort♥ Etter en del timer med vasking og rydding, kom Victoria innom. Vi snakket, danset og bare koste oss! Alltid så gøyt å vær med henne, aldri kjedelig! Ellers har jeg ikke gjort stort mye i dag, bare slappet av og nytet det ryddige huset!

  Resultatet etter ryddingen:


  -Frida karoline

 • Publisert: 11.06.2012, 00:37
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Søndag = vasking

 • Publisert: 10.06.2012, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • Da er jeg våken og klar for søndagen!
  Ahha det var så herlig å vokne opp med tomt hus! For siden mamma er på jobb og skal vær der hele dagen, får jeg huset for meg selv. Og da slipper jeg alt maset hennes døgnet rundt, love it♥ Men jeg tenkte at jeg skulle gjøre mamma glad når hun kom hjem fra jobb i dag, så jeg har alt startet med å rydde hele huset (og det er litt av en jobb, skal jeg si dere!). For det ligger ting og tang over alt, for å ikke snakke om alt potetegullet..  Men jeg får vell bare fortsette om jeg vil bli fort ferdig.. Så, wish me luck!

  (Siden jeg ikke ser ut her jeg sitter, slenger jeg bare med et bilde fra i går!)
   

  -Frida Karoline

 • Publisert: 10.06.2012, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Can't wait!

 • Publisert: 09.06.2012, 22:52
 • Kategori: Blogg
 • Elsker det fine været! Men fikk desverre ikke utnyttet det så veldig mye, siden jeg var på jobb.. Jajaa. 
  Etter jeg kom hjem igjen fra jobb, var Marte, Anna, Karoline og Karina (venninne av mamma + ungene) på besøk, vi spiste boller og kaker (som jeg hadde med fra jobb), og selvfølgelig sjokoladedekte jordbær! Vi koste oss ute i fin været og hadde det ganske kjekt ilag♥ Ellers har jeg snakket med verts familien over email. Og jeg gleder meg bare mer og mer til jeg får møte de i virkeligheten, for ut ifra det de forteller er det veldig fint der de bor og det er mye vi skal oppleve! Can't wait♥

  Bilde dryss:


  Nammm!

   
  ''Nabokatten''
  ''Anna&Marte


  ''Anna, Karoline og Marte''


  ''Me, Karoline, Anna og Marte''


  ''Anna, me, Marte og Karoline''


  ''Anna, me, Marte og Karoline''  -Frida Karoline

 • Publisert: 09.06.2012, 22:52
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Verts familien min!

 • Publisert: 09.06.2012, 01:25
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • Ahaa det er så herlig med fint vær! Man blir så glad og man vil bare vær ute hele dagen♥ Eneste som var litt dumt var at det ikke var så spessielt varmt... Men sol var det, så skal ikke klage!
  Etter skolen i dag, dro jeg og noen venner på moa og bare slappet av! Etter å ha gått å vaset litt rundt, dro jeg hjem igjen, fikk på meg en bikini og tuslet ut på verandaen og solet meg! Slik at jeg fikk litt sol på kroppen, for bare håpe at jeg ble litt brun i allefall!

  Etter å ha solet meg en times tid, gikk jeg innom emailen min (noe som jeg gjør hver dag), og gjett hva!?! Jeg hadde fått en mail fra verts familien, de jeg skal bo hos når jeg er i USA! Wiiii, så glad jeg ble!! Familien besto av:  Karen and Eric (Mor og far) Rick (15) Cameron (12) and Anna (10). Kommer til å bli den beste sommeren ever! Gleder meg slik, aner ikke hvor jeg skal gjør av meg i grunn♥ Bare 18 dager igjen til jeg får møte denne familien i virkeligheten! USA here i come♥

   

  -Frida Karoline

 • Publisert: 09.06.2012, 01:25
 • Kategori: EF Språkreise - California 2012
 • 5 kommentarer
 • Fiiint vær

 • Publisert: 08.06.2012, 01:22
 • Kategori: Blogg
 • I dag hadde alle i 10 ende fri fra skolen, siden lærerne trengte litt fri for å ordne ting og tang de ikke fikk gjort da det var streik. Så dermed fikk vi fri til å øve oss litt til muntlig eksamenen som vi skal ha neste uke. Og siden det var så fint vær ute, tok jeg med meg ei bok ut i solen og leste litt på ting som jeg ikke har kunnet så godt tidligere. 
  Senere på dagen kom Victoria en tur, vi var ute, danset, hørte på musikk, og rett og slett bare koste oss!♥ Etter har hun dro hjem, tok like gjerne jeg og moren min, oss en tur ut i sentrum siden det var kvelds åpent og masse salg! Så dermed ble det en del shopping, men jeg klarte å begrense meg, så det ble ikke så veldig mye som ble kjøpt fra min side!

   -Frida Karoline

 • Publisert: 08.06.2012, 01:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Believe in yourself

 • Publisert: 07.06.2012, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • Etter skolen i dag ble Victoria med meg hjem, vi koste oss med musikk og nytet fin været! Koslig♥
  Vi dro også til butikken og handlet oss litt mat, slik at vi fikk lagd oss taco! Og til dessert ble det selvfølgelig sjokoladedekte jordbær, naaaam♥ Sommeren er herlig! Så det ble altså en topp dag!
  ''Victoria''
  Noe av det jeg gjor i natt for å bli litt trøtt, og for å klare og sove, var å klippe ut store bokstaver ut av aviser. Jeg fant først ut hva jeg ville ordene skulle ende opp som og deretter startet jeg å klippe i avisene for å få de bokstavene som jeg ønsket! Jeg målte og klipte i vei, ble ikke sann helt superduper fornøyd med hvordan bokstavene ble seende til slutt, men utgangs punktet i det jeg hold på med ble jeg fornøyd med! 

  Jeg skulle egentlig klippe ut nok bokstaver slik at jeg kunne stave: ''BELIEVE IN YOURSELF'', men ettersom at jeg ble litt trøtt og jeg hadde ikke mer tålmodighet til å sitte å klippe lengre, ble det bare ''Believe''. Men i grunn fungerte det også! Så dermed hengte jeg bokstavene opp over sengen, til det ble seende slik ut:  Jeg er i grunn relativt fornøyd med resultatet, men jeg håper på å få gjort ferdig alle bokstavene slik at det blir nok til ''BELIEVE IN YOURSELF''

  -Frida Karoline

 • Publisert: 07.06.2012, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Streiken er over..

 • Publisert: 06.06.2012, 03:50
 • Kategori: Blogg
 • Uff da er streiken over og det er tilbake til skolen.. Det vil si at jeg må stå opp tidelig i morgen, noe som vil føre til ett stykk trøtt Frida! For jeg for ikke til å sove.. Jeg har nå prøvd siden klokken halv 11, men der går rett og slett ikke, jeg får absolutt ikke sove. Enten er jeg for varm, kald, tørst eller så kommer katten min å vekker meg, jeg får bare ikke til å sove.. Jeg har i grunn vært ganske flink å lagt me relativt tidelig nå mens vi har hatt fri, (i forhold til hva jeg hadde gjort ellers). Men selvfølgelig klarer jeg det altså ikke i dag, så typisk altså! Menmen..

  Ellers i dag har jeg ikke gjort noe stort bedre, sovet, laget mat, små ryddet men ellers ingenting.. Verdiløs dag altså! 


  Skole..  -Frida Karoline

 • Publisert: 06.06.2012, 03:50
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Kom igjen!

 • Publisert: 05.06.2012, 02:29
 • Kategori: Blogg
 • Enten er det noe galt med pcen min eller så har bloggkontoen min klikket.. For uansett hvor mange ganger jeg prøver klarer jeg ikke laste opp bilder eller publisere innlegg. Dette blir vell 12 gangen jeg prøver å publisere dette innlegget! Så om det går en stund før dere hører fra meg, vet dere hvorfor!
  (For bare håpe at denne gangen funker det)

  Bildedryss fra bursdagen til Victoria:


  Vi spiste hjemmelaget tacopizza, snakket og bare koste oss!


  ''Litt av gjengen''


  ''Malin,Martine og Julie'' sosiale..


  ''Victoria&Victoria''  Bursdags barn til høyre --->
  ''Victoria, Me og Martine''  Slik så det ut etter at alle jentene hadde hvert der:
  Det ble i allefall en koslig kveld til slutt og vi koste oss alle sammen! ♥


  Today:


  Jeg sto opp relativt tidelig før jeg skynte meg ut for å rekke bussen til Moa. Siden jeg skulle ta vaksine og vær med Malin. For siden jeg ikke har hatt vannkopper før, og jeg nå skal til USA om ikke så lenge, var det en fordel og ta en vaksine mot det slik at jeg ikke ender opp dødssyk i USA mens jeg er der. Dermed dro turen innom legesenteret for vaksinering! Jeg er i grunn ganske vant med sprøyter og slik så jeg hadde ikke noe problem med det overhode, men jeg kjenner nå at det gjør veeelig vondt i armen..  Etter at vi ventet i en halv time eller noe, dro vi på Moa for å kikke litt og sitte på cafe♥ Vi endte tilslutt om med å vær på Moa nesten hele dagen før vi tok turen ned til Malin for å vær der resten av kvelden. Utrolig koslig ble det i allefall! Godt å endelig få vært med henne, siden det er en stund siden jeg var med henne sist..


  ''Malin''  -Frida Karoline

 • Publisert: 05.06.2012, 02:29
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Forestillingen

 • Publisert: 02.06.2012, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • Gårsdagens forestilling gikk relativt greit, selvfølgelig gjorde jeg en del feil, men hva skal man forvente seg når jeg ikke har fått øvd så veldig mye på dansen osv.. Men uansett så var det gøy å se alle andre danse og kose meg med resten av danse-gruppa♥ Så det var verdt det! Jeg tok også litt film, så kan se om jeg får til å lage en liten kort video av det til uken, slik at dere kan få se!
   
  Standar mens vi ordner oss, er å ta bilde av seg selv i speilet...  '' Martine, Anna og Martine''

  Også måtte vi selvfølgelig innom mcdonalds og butikken for litt mat. For uten mat og drikke duger danserne ikke! hehe..

  Bilder av resten av gruppene:


  Og i dag har jeg i grunn ikke gjort stort mye.. Har små ryddet litt huset og tingene mine, thats it egentlig.. I grunn litt kjedelig men jeg er for lat til å gjør noe annet, hehe. Men i morgen blir det bedre, for da er det jobb og deretter i bursdag. Så da blir jeg nok mer sosial enn det jeg har vært i dag!  

  -Frida Karoline

 • Publisert: 02.06.2012, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hits