fridakaroline

Sitter på flyplassen

 • Publisert: 16.05.2013, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Og plutselig hadde det gått en uke.. Er nok ikke helt vandt til å blogge igjen, men det kommer seg nok!
  Sitter nå på flyplassen i Ålesund å venter på et forsinket fly som skal ta meg til Oslo og videre til Trondheim! Skal nemlig besøke slekten i Trondheim og feire 17.Mai. Er en stund siden jeg har sett de nå, så gleder meg veldig! 

  Det har ikke skjedd så mye den siste uken egentlig. Annet at det var ganske fint vær i forrige uke, så endte med at jeg og Victoria dro på fjelltur etter at vi hadde vært på zumba. Og siden Victoria likte så godt å vær med meg (hehehe). dro vi også på shopping dagen etter. Og for å toppe det hele dro hun meg ut på joggetur som endte med en lang snakke tur. Men koslig har det iallfall vært, det skal ingen nekte på! 

  Men nå virker det som at flyet lander snart, så jeg må begynne å gjøre meg klar. Snakkes ♥
  -Frida Karoline

   

 • Publisert: 16.05.2013, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Justin bieber konserten

 • Publisert: 05.05.2013, 20:03
 • Kategori: Blogg
 • 17-19.april:
  -Har som ca 66.000 andre, vært på Justin Bieber konsert! Og som helt sikkert mange andre syns, var det utrolig gøy! Jeg er ikke en blodfan men syns han er veldig flink i det han gjør, jeg liker musikken hans og han er ikke så ille å se på heller! Pluss at det er ikke hver dag han kommer til Norge, så dermed fikk jeg med Julie og bestilte Golden Cirkel billetter i fjor til den 18.april.   Jeg og mamma dro ned over til Oslo på onsdagen og overnattet med ei venninne av henne. Julie reiste med hennes familie, ettersom at de også skulle på konsert. På torsdagen sto jeg opp relativt tidlig og dro til byen for å se og shoppe litt. Traff også på danserne til Justin Bieber, kom ikke til å ta bilde av de, men det var kult å få sett de på nært hold iallfall! Det var i grunn litt rart at de fikk gå i fred der de gikk med tanke på alle de skrikende belieber jentene vi møtte på i løpet av dagen. Det var flere ganger hvor en hel jenteflokk spurtet frem og tilbake, hit og dit på leting etter Justin og crewet. Fikk også med meg at en dame inne på en cafe hadde sett Justin, da han ble dekt til for å komme seg inn i en bil. Men jeg er ikke akkurat typen til å springe over hele byen for å finne hverken han eller noen fra crewet. Så jeg og mamma suslet litt rundt i butikker mens  jeg ventet på at Julie skulle komme slik at vi skulle få dratt ut til Telenor Arena. 

  Rundt 3-4tiden plukket vi opp Julie og kjørte utover til arenaen hvor det var stappfullt med folk overalt! Vi gikk no bort til sluse området og fant oss en plass før vi satte oss ned og begynte å vente. Jeg hadde kjøpt inn ett teppe, regnponcho og litt godteri så vi hadde det ganske bra i grunn. Tiden gikk også mye fortere enn forventet, tror vi satt der i mellom 1-2 timer før vi ble sluppet inn på stadion. Vi måtte selvfølgelig vente der inne også, men følte egentlig at tiden gikk veldig fort.   Først var det oppvarming med en som het Robin. Selv hadde jeg aldri hørt om han og visste ingenting om han. Men han var i grunn ganske flink! Etter han måtte vi selvfølgelig vente litt til før en DJ kom ut for å få oss i den rette stemningen før Justin selv kom ut. Akkurat i den Justin kom til synet, var det ganske så høyt lydnivå inne i stadion må jeg si!  Jeg og Julie sto ganske langt fremme så vi så han ganske godt! 
  Overraskende nok var det faktisk ikke så mye dytting som folk skulle ha det til, vi sto for det meste med nok så god plass rundt oss (spesielt mot slutten)! Men så lita som jeg er, var det selvfølgelig flere ganger hvor det kom høye jenter forran meg.. Men skal absolutt ikke klage, jeg fikk jo sett Justin Bieber, hehe! De mest spesielle øyeblikkene fra konserten må være da OLLG jenta kom på scenen og alle jentene rundt oss begynte å hyle og grine, virkelig spesielt! Det andre øyeblikket må vær da Justin ba alle i arenaen om å holde noe som lyste opp i været, noe som var utrolig kult å se! Selve konerten var bra egentlig, har selvfølgelig hørt mye om at han virket som en maskin og at alle konsertene var helt like. Selv så har jeg aldri vært på noen av hannes konserter før men man kunne merke at han var litt sliten og kanskje en smule care. Men jeg angrer absolutt ikke på at jeg dro, og jeg hadde gjort det samme om igjen hvis jeg hadde fått spørsmålet om det!  Så alt i alt ble det ei bra avsluttning på uka!

  Det var ikke lov til å ta med seg speilreflekskamera inn i arenaen, så det for holde med mobilkamera og digital bilder.

  På vei hjem klarte vi også å havne midt i en snøstorm bare tre kvarter hjemmefra, noe som gjor at vi ikke kunne se noe som helst og brukte dobbelt så lang tid hjem enn det skulle. Typisk mammas flaks! Men vi kom heldigvis helskinnet hjem, haha! 

  -Frida Karoline

 • Publisert: 05.05.2013, 20:03
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Den siste tiden 2

 • Publisert: 05.05.2013, 19:45
 • Kategori: Blogg
 • 4.april:
  -Vært hos hudlegen fordi huden min har blitt så sår og legen min hadde mistanke om at det var psoriasis (en type eksem) som jeg kan ha fått fra remicaden. Har mistet så ufattelig mye hår at for meg føles det nesten ut som at jeg er skallet/har måne.. Vi fikk utlevert diverse kremmer og andre ting som jeg skulle bruke, så nå håper jeg bare på at det blir bedre!

  8.april:
  -Vi har hatt prøve eksamen. Vi fikk oppgavene på en mandag, levere inn produktet på tirsdagen og deretter starte med forberedelsene til den muntlige delen.. Jeg kom opp i foto (av lyd, foto og tekst), noe jeg ble veeeeldig glad for ettersom at det er foto jeg liker best! Oppgaven jeg fikk var å lage et oppslag til et avismagasin om fritid/hobby som skulle inkludere 8-10 bilder + at man skulle trekke inn så mye medie kunnskap man kunne. Til den muntlige delen skulle man forklare og fortelle alt man har gjort, ikke gjort, hvorfor, hvordan, vinkler, medie kunnskaper osvosv. 

  Det største problemet mitt var i grunn å finne noen som ville bli tatt bide av og i tillegg gjør det på en mandag. Etter mye frem og tilbake endte det med at jeg ble med ei barndomsvenninne på håndballtrening. Ettersom at treningen var så sent ble det til at jeg var oppe hele natten for å gjør det ferdig. Til den muntlige delen forberedte jeg meg ikke så veldig mye, men det er fordi jeg føler at jeg klarer å gjør en bedre jobb om jeg ikke er altfor forbredt. Det har vell med at jeg ikke blir avhengig av manus og for opphengt i tiden osv. Men jeg lagde en powerpoint, skrev ned noen stikkord om det viktigste, som vinkler, perspektiv og hvordan jeg redigerte bildene +++. 

  Selve fremføringen gikk i grunn ganske bra! Klarte å glemme noe av det jeg hadde skrevet ned men jeg klarte likevell å prestere til en solid 5er, så jeg er fornøyd med det!  13.april:
  -13.april ringte mamma og vekte meg for å si at jeg skulle dra meg opp av sengen og gjøre meg klar. For vi skulle nemlig til byen med Victoria og Linda (firmenning og tremenning våres) på cafe. Må vell si at det var ganske så lenge siden jeg har vært med dem, sist var vell i fjord sommer (utenom at jeg møter Victoria på zumba av og til). Så det var ganske så koselig å få treffes igjen. Ettersom at mamma og Linda (moren til Victoria) skulle snakke sladder, ble det til at jeg og Victoria gikk rundt i byen. Det var ganske fint vær den dagen så vi gikk for det meste langs kajen, spiste is og snakket om det som hadde skjedd den siste tiden. Det var veldig koselig iallfall! 


  Victoria ♥


  Kan du se hva steinene på fjellet har formet? Hver vår når snøen begynner og smelte dukker han opp. Det fins mange historier om hvem han egentlig er, og hvem han ligner på/forestiller. Men han blir kalt "Sulamannen", Sulamannen som våker over Ålesund by. Ganske kult egentlig, det at naturen kan forme slike ting og at det ser så likt ut som en mann!

   

  16.april:
  - Jeg var hos ultralyd og røntgen for å sjekke om jeg hadde fått forverringer i tarmsystemet. Alt så heldigvis ganske bra ut, så ingenting å bekymre seg for. 
   


  -Frida Karoline

 • Publisert: 05.05.2013, 19:45
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Den siste tiden

 • Publisert: 05.05.2013, 19:35
 • Kategori: Blogg
 • 20.mars:
  -Jeg var på behandling som jeg gjør hver 6 uke. Akkurat denne gangen var jeg nærmest helt dø! Hadde ingen energi og lå å sov nesten hele behandlingen. Husker i grunn ikke så mye fra den heller, bare at jeg var drit trøtt og var svimmel.


  24.mars:
  -I påsken ble det altså ikke gjort mye.. Sov for det meste. Men jeg klarte å komme meg ut på en aldri så liten fjelltur, ettersom at jeg trengte å komme meg ut litt. Er ikke akkurat så sunt å leve i sengen en uke. Jeg dro med meg pappa opp på nabofjellet, som i pappas øyne er nærmere enn "haug".. Men så sliten jeg har vært den siste tiden var det mer enn nok for meg! 


  My dad

   

   30.mars:
  -På påskeaften hadde jeg egentlig ikke noen planer, eller jo jeg skulle sove. Men mamma klarte å dra meg med til ei venninne av henne, hvor vi spiste påskemiddag. Vi fikk servert pinnekjøtt, noe jeg ble veldig glad for ettersom at jeg ikke fikk spist det i julen.


  Søte Anneli

  -Frida Karoline

 • Publisert: 05.05.2013, 19:35
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • I'm back

 • Publisert: 05.05.2013, 19:29
 • Kategori: Blogg
 • Heisann!
  Jeg har vært rett og slett vært helt fysisk og psykisk utslitt..
  Så de to siste månedene har jeg stortsett bare sovet.. Jeg er konstant trøtt, noe som fører til at jeg ikke har noe som helst liv utenom å sove. Har vell noe med at jeg har stresset for mye og kom til et punkt hvor jeg ikke orket mer. Irriterenes igrunn, ettersom at det er så mye jeg har lyst til å gjør! Som å vær med venner og faktisk ha et sosial liv.

  Jeg må vell si at jeg har savnet det å blogge, det å ha en plass hvor jeg kan skrive det jeg føler for og hvordan jeg har det. Men det har vært vanskelig å holde det gående ettersom at jeg sover så mye og at det har vært så mye stress med skolen. Men nå har jeg kanskje dratt tiden litt vell langt og det er på tide å opplyse de som har vært innom bloggen hver dag at jeg er i livet! Det har som sagt ikke skjedd så mye de siste to månedene, men jeg kan no fortelle det som har skjedd. (Ettersom at det blir et veldig langt innlegg om jeg skulle tatt alt i ett, deler jeg det heller opp i flere deler)  -Frida Karoline

 • Publisert: 05.05.2013, 19:29
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hits