hits
30.04.2012

Teenager Post-Frida Karoline

 • Dato: 30.04.2012
 • Tid: 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.04.2012

Strandafjellet

I dag dro jeg, broren min og faren min til Strandafjellet i fin været for å stå på ski. Det var ganske fint værforhold, men utover dagen ble snøen så våt av sola at den var ekkelt å renne på.. Men utenom det har det vært en veldig bra dag i skibakken! Ellers i dag har jeg sovet (sjokk), det har i grunn blitt en slags rutine, at jeg sovet etter hver ''aktivitet'' jeg gjør.. Som jobb, dansing, skole, ski osv, litt surt egentlig for da får ikke jeg utnyttet dagen helt :(

''Faren min''

-Frida Karoline

 • Dato: 30.04.2012
 • Tid: 00:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.04.2012

Sommer følelse

Heisann!
Det blei litt seint i går til at jeg fikk blogget.. Så lager heller et lite innlegg nå!
Jeg sto opp tidlig, før jeg skyntet meg til jobb. Etter at jeg hadde jobbet til 3 og kommet meg hjem, var jeg så trøtt at jeg sovnet.. Hadde planlagt å vær med ei venninne men selvfølgelig ble jeg litt senere enn avtalt, siden søvnige meg sovnet i et par timer. Menmen.. Jeg kom meg i allefall meg bort til henne, hvor vi spiste frukt med sjokolade og koste oss♥ Sommer!

-Frida Karoline

 • Dato: 30.04.2012
 • Tid: 00:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.04.2012

Skal, skal ikke?

Hei!
Som sagt er jeg 10ende klassing og til høsten begynner jeg på ''vokenlivet'' med at jeg selv skal velge skole som skal føre til hvilket yrke jeg får. Jeg som sikkert mange andre ungdommer er ganske usikkert på hva de skal bli når de blir stor... Jeg har i grunn aldri vært sikker på hva jeg vil bli, en ting jeg har hatt i bakhodet er fotograf. Men jeg vet ikke helt om det er så ''safe'', med tanke på en sikker inntekt. Så jeg stiller i grunn helt blank med hva jeg vil bli når jeg blir større... Men noe jeg er sikker på er at når jeg begynner på skolen til høsten skal jeg ikke gå studiespesialisering (almen), det er fordi at det vil bli for mye! Det blir for mye lekse, prøver, stoff osv.. Dermed er yrkeslinjer noe som jeg vet jeg klarer. Men jeg vet da ikke hvilken linje jeg skal gå. (De jeg søkte var, medier og kommunikasjon, service og samferdsel og restaurant og matfag.) Med tanke på at jeg er intressert i foto og slik tror nok jeg at medier og kommunikasjon blir linjen jeg kommer til å ende opp med. Men da er det neste problemet, hvilken skole jeg skal velge..

Siden moren min er fra Trondheim og jeg har nesten hele slekten min fra hennes side der, har hun veldig lyst å flytte opp dit. Jeg har i grunn vært ganske åpen for å flytte til Trondheim siden jeg har slekten min der, og jeg liker Trondheim ganske godt. Men jeg har blitt veldig usikker den siste tiden med tanke på venner, familien (faren min sin side), plassen og at jeg har det i grunn veldig bra her jeg bor nå. Så da er spørsmålet om jeg skal ta sjangsen på å flytte oppover å få nye venner, nytt miljø osv, eller om jeg skal bli boende her i Ålesund. Ganske vanskelig å velge og det er ikke noe som jeg tar veldig lett.. Så den siste tiden her i Ålesund frem til sommeren kommer nok til å bli veldig avgjørende med hva jeg kommer til å velge.. Så får jeg vell bare se hvor jeg ender opp..

FOR (å flytte)
- Nytt miljø, folk, venner, plass
- Nærmere familien på moren min sin side
- Trondheim i seg selv
- Større by 


MOT (å flytte)
- Flytter fra faren min og slekten på den siden
- Flytter fra Ålesund som jeg har blitt ganske glad i
- Venner, og dem koslige folkene jeg har blitt så godt kjent med
- Miljøet
- Jobben (som jeg er blitt så glad i), dansingen (West side gruppen..)


Hva synes du jeg burde velge?

-Frida Karoline

 • Dato: 27.04.2012
 • Tid: 20:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
27.04.2012

Siste tentamen i dag

Må i grunn bare beklage at jeg ikke har blogget så bra de siste dagene..! Grunnen er at det har vært så mye tentamener og jeg har stresset meg til søvne, rett og slett. Og siden det er siste innspurt før ungdomsskolen er ferdig, setter jeg skolen som nr 1 på hva som er viktigst fremmover de siste ukene før sommerferien. Så beklage for det!

I dag hadde vi siste tentamen, noe som gikk utrolig dårlig (matte).. Fikk liksom så liten tid på å gjør den ferdig, så dermed førte det til at jeg ikke ble ferdig i tide :( Men får håpe at læreren er litt snill! Hehe..  Uansett så er det helg!!! Woop woop, elsker å ha fri og bare slappe av og denne helgen er ingen unntak! men jeg skal vær flink å oppdatere dere! I promise ♥-Frida Karoline

 • Dato: 27.04.2012
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.04.2012

Stolt og uredd

Heeei!
(I know! Det er i grunn en god stund siden jeg var på dette treffet.. Men jeg hadde helt glemt av å poste innlegget om det, hadde det ikke vært for at jeg så igjennom utkast listen hadde jeg nok glemt helt av det. Men bedre seint enn aldri, ikke sant? ps: skrev dette rett etter treffet, og det er grunnen til at jeg skrev ''på torsdag'' osv. Men dere forstår vell det)

Ja på torsdagen var jeg, Synnøve, faren hennes og moren min på ''Storl og uredd med stomi''- treff i Molde. Selv treffet begynte halv 7 men siden det tar en stund å kjøre og at vi måtte ta ferge startet vi rundt halv 5 med å kjøre. Jeg og Synnøve dro i forskjellige biler så vi møttes ikke før på fergen. Og dette er faktisk bare 2 gangen jeg har møtt og snakket med Synnøve i virkeligheten men det føles ut som vi egentlig har kjent hverandre en god stund nå.. Ganske rart i grunn, men samtidig er jeg veldig glad for at vi har blitt kjent! For Synnøve er ei skjønn jente! Og av det lille jeg har sett og opplevd av henne kan jeg si at hun har en personlighet som ikke mange har! Og hun bryr seg om andre♥

Men uansett, treffet fant sted på Quality Hotel Alexandra, og var faktisk veldig fint! Selve treffet var i grunn for folk med stomi (utlagt tarm), men for å få stomi har man som regel en sykdom som gjør at du må få det. Og om du har chrons eller ulkuløs kolitt har du en realitivt stor sjangse for å få stomi, om du ikke blir stabil da. Så jeg kan få det senere om det er den eneste muligheten jeg har... Da vi kom oss inn på det romme vi skulle oppholde oss i, merket vi at det kun var folk over ca 40-60 årene, altså ingen unge. Men dette er egentlig forståelig med tanke på at det ikke er ''vanlig''  at folk som er i en ung alder får chrons/reservoar (eller stomi). Men etter hvert kom det to andre som så ut til å vær i samme aldersgruppe som det jeg og Synnøve er i (Men jeg fikk desverre ikke tid til å få snakket med de, menmen..)


Alt begynte med at noen fortalte litt om hva møte skulle handle om, og hva som skulle skje.. Deretter begynte foredraget til Ingrid om da hun fikk chrons og slitet hun gikk gjennom fordi ingen trodde på henne. Etter noen år med chrons var eneste utvei utlagt tarm (stomi). Jeg må virkelig si at jeg kjente meg veldig igjen i mye av det hun fortalte! Og jeg fikk tårer i øyne bare med tanken... Og det var noen deler av historien hennes jeg måtte knipe meg i låret for å holde tårene borte! Fordi det var så sterkt alt sammen. Om dere vil lese et lite utdrag av historien hennes, gå inn HER.

Noe av det som fikk tårene til å presse på var da hun fortalte at hun var på en svømmehall med familien sin. Hun og søstra skulle bort til resten av familien etter å ha vært i bassenget en stund. Og i stede for å gå rundt bassengene, valgte hun å bare legge på svøm over bassenget. Hun merket etter hvert at det var noen som stirret på henne, og det stakk i nakken, hun la dermed merke til en jentegjeng( i 20 års alderen) som sto med den ene oppgangen av bassenget. Det var to måter å komme seg opp av bassenget på og selvfølgelig valgte hun den letteste og raskeste veien. Men det viste seg at det ikke var så lurt likevell. Fordi det var der jentegjengen sto. De nektet å la henne slippe forbi, de dannet heller en ring rundt henne og fortalte hvor stygg hun var og at slike som henne ikke hørte hjemme i bassenget..

Måten hun fortalte det på gjorde virkelig inntrykk på meg.. Og selvfølgelig hadde hun selv vanskeligheter med å fortelle denne episoden, noe som jeg syns er helt forstålig! For det å få slengt ting i trynet som man helst ikke vil, er ikke alltid like lett håndtere. Og det var mye av historien hun fortalte som fikk tårene til å presse på, men jeg syns virkelig det var en slags ''lettelse'' å høre på foredraget også! Fordi jeg fikk på en måte en slags bekreftelse på at det var andre som slet med det samme som meg, og jeg er ikke alene.


meg& Ingrid Anette Hoff Melkersen


Boots apotek hadde sponset arrangementet og hadde med seg diverse produkter som kunne kjøpes. I tillegg kom de med tips og svarte på spørsmål som man lurte på.


Etter at treffet var ferdig, snakket vi litt med blant annet Ingrid og hun som inviterte meg og Synnøve, pluss noen til. Og fikk noen tips av apotek folkene om diverse tabletter som kunne hjelpe meg med å få tilbake håret mitt og huden som har blitt borte, pågrunn av all medisin osv... Etter det, tok vi fergen å kjørte hjemover siden klokken var begynt å bli ganske så mye. 
Det var da kort summert hva jeg gjorde på Molde-treffet. Og alt i alt var det et ganske bra treff, selvom jeg ikke har stomi da. Men om jeg en gang skulle få det, er jeg ''forbredt'' og vet hva det innebærer. Så dette var verdt tiden!-Frida Karoline

 • Dato: 25.04.2012
 • Tid: 01:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.04.2012

Teenager Post

-Frida Karoline

 • Dato: 24.04.2012
 • Tid: 23:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.04.2012

5 ting du kanskje ikke visste om meg?

 1. Jeg har atopisk eksem
  -  Det er kronisk og jeg fikk det da jeg var bitte lita. Jeg kunne hverken bruke såpe, noen typer kremmer, diverse vaskemidler, kjemikalier osv, fordi jeg fikk eksem ''anfall''. Jeg har/hadde det som regel på plasser som var ''gjemt'', som i albuen, håndleddene, anklene, i hodebunnen, bak ørene (det så/ser faktisk ut som om noen har prøvd å dra de av), under kneet og på fingrene. Mange plasser altså! Og det eneste som hjalp/hjelper er å smøre seg med en fet krem HELE TIDEN, og ligge unna kjemikalier osvosv. Så gjennom hele barndommen var jeg utrolig plaget med kløing, smøring av krem, og dype sår som blødde. Og de verste periodene var i grunn om vinteren, for da ble huden så tørr at den sparkk opp (spessielt om vinteren), og dette var utrolig vondt! For det å gå med store kutt på fingrene var ikke behagelig.
 2. Jeg blør neseblod HELE TIDEN
  - Helt siden jeg gikk i barnehagen har jeg vært plaget med å plutselig begynne å blø neseblod.. Og jeg har måttet gått med store hånduker overalt fordi jeg har blødd så mye. Det var ikke det at noen slo meg i nesen eller at noen kom borti, det bare plutselig begynte. Og det sluttet heller ikke med en gang, det varte som regel helt til en hel handuk var full med blod eller 3. Og siden jeg blødde så mye, mistet jeg også utrolig mye blod, så da var eneste utvei å brenne i nesa. Dette gjor jeg da jeg var ganske så lita, og et par ganger nå når jeg har blitt større og tilsammen har jeg brent 6 ganger.
 3. Jeg hater å rydde..
  - Det er det helt sikkert mange som syns. Altså jeg elsker å ha ting rydding rundt meg, men hva er vitsen med å rydde romme når det likevell kommer til å se helt forferdelig neste dag da? Dessuten finner jeg fortere hva jeg skal ha på meg når jeg ser alt jeg har uten å løfte en finger. Og i tillegg tar det så lang tid å få alt helt ryddig slik som du egentlig vil ha det..
  I can't clean my room, because I get distracted by the cool stuff I find. Så sant så sant...!!
 4. Jeg elskeeeeeeeer godteri!
  - jeg kunne spist godteri til frokost, middag, kvelds, lunsj, you name it! Jeg bare elsker det. Men etter at jeg fikk sykdommen har jeg ikke kunne spist like mye godteri som før.. Siden jeg reagerer på mye sukker. Men jeg av og til må jeg bare ta en eller 6 biter av noe godt! Hehe..
 5. Jeg er skilsmisse-unge
  - Da jeg var 8 år flyttet foreldrene mine fra hverandre.. Jeg har i grunn aldri brydd eller tenkt så mye over det, det falt vell helt naturlig for meg. De bor ikke langt fra hverandre, så det var vell det som gjor at det ikke gjor så utrolig mye at de ble skilt. Om de bodd i vær sin del av Norge hadde det nok hvert litt annerledes, men det gjør de ikke. Og det fine med at de er skilt er at da får jeg velge selv hvor jeg vil bo, jeg har to rom, om jeg går lei den ene kan jeg bare sove med den andre, osv.. Så det er helt greit for meg! • Dato: 22.04.2012
 • Tid: 22:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
20.04.2012

It's Friday

Hellu!
Det er helg! Woop Woop♥ Siden det var utrolig fint vær ute i dag, tok jeg på meg en shorts og la meg på terassen og solet meg. Og forhåpentligvis har jeg blitt litt tan! Hehe.. Ellers i dag har jeg slappet av og gått meg en liten tur. Jeg tok selvfølgelig med meg et kamera på den lille turen min, så enjoy.-Frida Karoline

 • Dato: 20.04.2012
 • Tid: 23:41
 • Kategori: Fotografier
 • Kommentarer: 4
20.04.2012

Natta

Hei! Begynne å bli litt sent nå men, ville bare komme med et lite innlegg før jeg tar natta.
Som jeg sa i går hadde vi tentamen i dag, noe som gikk veldig veldig dårlig.. Ble ikke ferdig en gang, så dårlig gikk det.. Menmen, er ikke noe å gjør med det. Ellers i dag har det vært utrolig varmt ute og strålende sol! Deilig, begynne å føles ut som sommeren er her snart♥ Men desverre fikk jeg ikke vær noe ute å nytet solen, fordi jeg var så trøtt at sovnet.. Slik går det når man er sliten og syk.. Jaja, håper det blir fint vær i morgen også sann at jeg får nytet solen og fin være da!
Og som dere ser har jeg fått nytt design! Var en smule leii av den som jeg hadde..  Så jeg valgte å bytte til et annet, hva syns dere? Og bare så dere vet det, nei det er ikke helt ferdig. Det mangler noen små ting som må justeres osv, men jeg skal ordne det senere. Natta♥-Frida Karoline

 • Dato: 20.04.2012
 • Tid: 00:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.04.2012

Tentamen tid

Hello!
I dag hadde vi norsk tentamen (hovedmål),  noe som gikk helt greit. Jeg kunne helt sikkert gjort det mye bedre, men jeg hadde null fantasi og slet virkelig med å begynne. Men det gikk greit. Og i morgen har vi norsk sidemål... Jeg suger i nynorsk noe som kommer til å gå hardt ned mot karakter-kortet.. Menmen, jeg skal i allefall gjøre mitt beste!

Ellers i dag har jeg jobbet/øvd litt til tentamenen i morgen og ordnet noe som skal være gjort hos EF. EF er selskapet jeg skal reise med når jeg skal til USA i sommer♥ Gleder med som en liten unge! Det kommer til å bli så utrolig gøyt! Jeg kommer til å skrive mer om det senere, når ting er litt mer klart.Her var også det jeg kjøpte på fredagen i forrige uke! Litt sent, men bedre sent enn aldri...


// Hvit skjorte fra H&M // Singlet fra Bik Bok // Shorts fra Carlings // Anti-frizz (til håret) fra H&M // -Frida Karoline

 • Dato: 18.04.2012
 • Tid: 22:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.04.2012

Strandafjellet

Heeei!                    (Jeg skrev dette innlegge i går, men fikk ikke postet det før nå)
I dag dro jeg som sagt til Strandafjellet med Julie. Og vi kunne virkelig ikke hatt en bedre dag enn vi hadde! For det var blå himmel, steikende sol og nesten ingen folk. Og dermed ble det ingen kø eller folk i bakkene, som gjorde at vi kunne gjøre det vi ville uten at vi måtte passe på at vi ikke kjørte på noen. CHILL, CHILL, CHILL!! Vi kom med bussen i 10-tiden og dro i 5-tiden, så da ble det en god del turer på oss mens vi nytet finvære! Og i tillegg var det bare med og Julie, ingen foreldre eller søsken, kun Julie og meg. Ble en av de beste dagene på leenge!
 
(hadde ikke med meg speilrefleks, men heller et digitalkamera. Så det vil si at kvaliteten ikke er den samme...)


'' som sagt ingen folk i bakken!''


''Uten mat og drikke, duger heltene ikke''


''Utrolig fin utsikt var det også!''-Frida Karoline

 

 • Dato: 16.04.2012
 • Tid: 08:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.04.2012

A little Girls trip

Heisann!
Tenkte jeg skulle blogge litt før jeg fyker ut døren for å rekke en buss.. Jeg og Julie skal nemlig til Strandafjellet å stå på ski i dag! Gleder med til en liten girls trip, heheh. Jeg gjor i grunn ikke stort mye i går, var på jobb og sov... Det var i grunn det hele, så jeg tenkte at det ikke var så veldig inntressant å om lese det. Så jeg orket heller ikke blogg om det. Men i så fall, nå stikker jeg fo å rekke bussen, haaaade! Snakkes seinere da ♥

-Frida Karoline

 • Dato: 15.04.2012
 • Tid: 08:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.04.2012

T.G.I.F

Hellu!
(Jeg fikk ikke blogget noe på fredagen fordi jeg stortsett var ute av huset hele dagen, og hadde ikke mulighet til å blogge noe..)

På fredagen hadde vi fri fra skolen, så da trengte jeg ikke stresse med å stå opp så tidlig♥ Elsker virkelig å ha fri, så jeg slipper å stresse slik! Så jeg tok meg lang tid med å dusje og ordne meg før jeg dro en tur til banken å vekslet inn alle enerne og 50-øringene mine, siden det begynte å bli en del og i tillegg skal 50-øringene bort. Summen fra alle enerne og det ble over 1600 kr, så det vil si at det var mange enere og 50-øringer! Men det er i grunn litt forståelig med tanke på at jeg gikk med VG før, og da fikk jeg som regel bare mynter...

Etter å ha vært i banken, dro jeg opp på moa for å møte Malin! Og etter en stund kom Victoria, vi satt på cafe,spiste og koste oss♥ Jeg kjøpte også noen små ting som jeg sikkert kan vise dere senere, om dere vil? Etter å ha vaset rundt på moa en stund dro jeg hjemom en tur før jeg dro til Victoria, hvor vi tok litt bilder, snakket og bare chillet.


''Meg og Victoria''

''Magnus, meg og Tobias'' (Vi var litt med disse her også, mens vi spiste og sann på macdonalds)

(Hadde desverre ingen bilder av Malin.. Dere får sikkert sett mer av henne senere en dag)

-Frida Karoline

 • Dato: 15.04.2012
 • Tid: 01:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.04.2012

Sykehuset

Heii!
I dag våknet jeg opp akkurat som i går, med hodepine og svimmelhet. Men jeg fikk meg opp og prøvde så godt jeg kunne for å komme med på skolen, men det var ikke så lett... Så jeg tok meg en paracet og sovnet, bare at i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle på skolen koste hva det koste vil. For de to siste timene skulle vi ha matteprøve og jeg ville ta den nå, slik at jeg slapp å grue/stresse meg sann om den senere. Så etter å ha sovet en stund, spist og ordnet meg fikk jeg meg avgårde til skolen. Selve prøven gikk helt greit i grunn, men jeg skulle på legen så jeg måtte dra før skolen var ferdig noe som gjor at jeg ikke ble helt ferdig med prøven.. Menmen

På sykehuset snakket vi med legen om hvorfor jeg har blitt sykere og om jeg skal endre behandlings metoden osv.. Og selvfølegilg tok jeg også blodprøver.

-Frida Karoline

 • Dato: 12.04.2012
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
11.04.2012

Sykdoms-Treff

Heiiia
Dagen i dag har i grunn vært kjedelig.. Skulle egentlig dra på trening etter skolen i dag, men jeg har ikke vært i toppform. Så det resulterte med at jeg sovnet... Ellers har jeg arbeidet med kunst&håndverks oppdaven min, som går ut på å strikke! OHoooo...

Men dagen i morgen blir nok mye gøyere! Jeg og Synnøve (+foreldrene våres) skal dra til Molde på et treff der vi får møtt andre med samme sykdom og andre sykdommer. Bare det at jeg/vi får møtt andre med samme problemer er veldig befriende synes jeg. For om du er alene og ikke kjenner noen med samme lidelse føler du at du er ''forlatt'' og alene. Bare det at jeg fikk møtt Synnøve og vi fikk snakket i lag om samme sykdom var utrolig godt! For det var ikke bare det at vi hadde samme sykdom, det var også det at vi forsto hverandre så utrolig godt. Det føltes liksom ikke ut som å snakke til en vegg, som ikke kunne føle det samme som det du selv følte. Vi forsto hverandre på alle mulige områder! Og vi kunne være åpen om ting som kanskje ingen andre noen gang ville forstå... Og jeg har aldri vært på noen treff før, så det i seg selv vil nok være utrolig gøyt og kanskje lærerikt?

''Stolt og uredd med stomi - en historie om mestring og hvordan finne sin indre styrke'' Det heter treffet, men det er ikke bare for folk med stomi, men folk som er kronisk syk. Og det skal være personer som forteller sin gripende historie om hvordan det var å bli kronisk syk osvosv (der i blandt chrons). Så jeg gleder med i grunn til å være og møte andre folk som forstår meg godt! Gleder meg♥ Dere kan foresten lese mer om treffet HER!


-Frida Karoline
 • Dato: 11.04.2012
 • Tid: 00:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
09.04.2012

Last day of freedom

Heisann!

I dag har jeg ryddet romme og bare tatt live med ro! Og uheldigvis er dette den siste dagen av påskeferien før skolen begynner med fullt alvoret. Og siden jeg går i 10.ende er den siste tiden spessielt avgjørende, for hvilken skole man vil gå på. Og tiden fremover vil nok vær fullt av tentamen, eksamen og diverse prøver, altså stress stress og mer stress!! Uffa meg..

Men siden dette da er den siste dagen av friheten, må jeg jo nyte den fullt ut! Så derfor koser jeg meg nå med potetegull, film og godteri♥ 

Hva har dere gjort i dag?
-Frida Karoline

 • Dato: 09.04.2012
 • Tid: 21:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
09.04.2012

Påskeferie!

Heii!
Ja jeg vet, det er veldig lenge tiden jeg sist skrev et innlegg.. Men som jeg har sagt tidligere er blogg.no ute av kontroll, så jeg og andre bloggere (bare noen) har ikke klart å komme seg inn på blogg-kontoen sin eller laste opp bilder. Og jeg var så klart en av de.. Men jeg håper nå at alt er som normalt, slik at jeg får blogge som vanlig igjen!

Uansett så er det påskeferie! Og jeg har fått slappet av, dratt i skibakken, vært med venna osv.
Jeg har også møtt Synnøve, hun leste om meg i avisen og bestemte seg for å ta kontakt. (Hun har akkurat samme sykdom som det jeg har) Hun som meg ante ikke at det var noen på sin egen alder som hadde samme sykdom som det vi har, (i allefall ikke i et område som ikke er langt i fra hverandre). Så vi snakket en del, og bestemte oss for å møtes. Vi dro på cafe og koset oss ilag. Og vi fant fort ut at vi hadde utrolig mye/mange likheter og samme sykdoms opplevelser. Så alt i alt var det utrolig godt å få snakket med noen om de samme problemene, der begge forsto hverandre veldig godt! ''Meg og Synnøve''

Jeg har også gjort litt lekse, som strikke oppgaven min i kunst&håndtverk. Ryddet litt romme/omublert osvosv.

Og i går(7.april) hadde min kjære bror bursdag! Og han ble hele 20 år! Gratulere med overstått Sondre♥
Og selvfølgelig måtte det da bli litt feiring, med kake og godteri.
Hva har du gjort i påskeferien?
-Frida Karoline


 

 

 • Dato: 09.04.2012
 • Tid: 01:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.04.2012

To siste dagene

Hellu!
Som sagt har ikke jeg klart å komme meg inn på blogg-kontoen, de siste dagene... Så her kommer ett innblikk i hva jeg har gjort.

Lørdagen:

I dag har jeg som sagt vært på jobb, hos Molnes Bakeri. Korselig som alltid! Det var også et par som hadde sett/lest om meg i avisen i dag, så da ble det til at vi slo ann en prat. Bare hyggelig det! Etter jeg var ferdig på jobb, dro jeg hjem, dusjet og dro en liten tur på moa for å bytte inn en bukse. Selvom jeg var på moa i bare en halv time, møtte jeg mange kjente som hadde sett og lest artikkelen av meg i avisen, og alle var enige om at artikkelen var veldig bra! Og selvfølgelig er det koslig med tilbake meldinger/skryt♥

Selv syns jeg artikkelen om meg i avisen var utrolig bra skrevet og formidlet, jeg ble faktisk selv litt rørt av den! Så tusen takk Gry Støre for en utrolig bra artikkel♥ Jeg må også si at alle de søte kommentarene/meldingene osv, som jeg har fått betyr så utrolig mye! Alt dere sier/skriver varmer virkelig, og det setter jeg stor pris på! Tusen tusen takk for det♥ (Det står om meg på smp.no også, link HER)


Senere på lørdagen, dro jeg til Julie og overnattet der.
Vi koste oss med brus og godteri, mens vi bare satt og snakket og så tv. Etter en stund merket jeg at Julie ikke sa stort, og lå helt stille i sofaen, så jeg reiste meg opp for å se. Og rett som det var hadde Julie sovnet, og selv hvor snill jeg er klarte jeg ikke å holde fingrene unna... Så dermed endte Julies tryne opp som dette her:

''Julie som sover i sine dype drømmer, og aner fred og ingen fare.''

''Etter at jeg hadde funnet en eyeliner og begynt på mesterverket:''


Det var i grunn litt skumelt, for hun hylte i søvne, og det så ut som hun lå å stirret på meg... Creepy

Søndagen:

Jeg overnattet som sagt med Julie, og begge våknet i grunn samtidig, jeg klarte så hvidt å holde maska mens Julie snakket til meg, siden ansiktet hennes så ikke ut og hun visst ingenting. Etter en stund bestemte vi oss for å stå opp. Og plutselig hører jeg hyl, og jeg oppdaget at Julie hadde sett seg selv i speilet. Dermed ble det full latter mellom oss, helt til jeg sier at det ligger bilder av henne på facebook (mens hun sov).

Etter at jeg hadde vært hos Julie noen timer, dro jeg til et middagsselskap hos noen venner. Der koste vi oss med god mat og slappet av. Resten av kvelden gjorde jeg ikke stort, bare slappet av i grunn.-Frida Karoline

 • Dato: 02.04.2012
 • Tid: 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
02.04.2012

Beklager

''Blogg.no har siden onsdag blitt utsatt for løpende tjenestenektangrep.
Dette har ført til at våre nær 700 000 bloggere har blitt nektet adgang til sine blogger fordi personene bak angrepene i perioder har lyktes med sitt angrep. Les mer om det HER''

Så siden lørdag-søndag (har hatt litt problemer siden onsdag, men verst lørdag og søndag..) har jeg ikke klart å komt meg inn på blogg-kontoen min... Så derfor beklarer jeg for at jeg ikke har kunne blogget, før nå. Men siden jeg ikke klarte å lage noen innlegg på kontoen, lagde jeg de heller på et skrivedokument, slik at jeg ikke trengte å bruke så veldig lang tid på meg til å skrive nå.  Så det kommer snart!-Frida Karoline

 • Dato: 02.04.2012
 • Tid: 15:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no