hits
30.07.2018

I'm still here

Ble visst litt borte jeg..

Jeg har ikke helt funnet ut balansen mellom blogg, YouTube eller forsåvidt resten av hva jeg bruker tiden min på. Jeg har dog postet noen videoer på YouTube de siste månedene, uten å poste de her. Som du kan se HER. Kan prøve å lage et innlegg til hver av videoene etterhvert. Inntil da, kan du sjekke de ut på selve youtube-kanalen min. Ellers så er det bare å følge meg på mine andre sosialemedier som Snap: Fridakaroline og Instagram: Fridakarolineee


Peace out

 • Dato: 30.07.2018
 • Tid: 02:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
04.05.2018

Eksamenstid

Tiden går fort, når man har det gøy siii.. 

Siste måneden har jeg stresset som en gud, for å gjør meg klar før eksamensperioden. Jeg har lest og lest. Men sitter det? Nei! Føler ikke jeg kommer meg noen plass med puggingen. Alt går inn og rett ut igjen. Hjelper heller ikke at jeg tilbringer så mye tid på sykehuset, som jeg gjør. Føler jeg blir utslitt av alt. Og må ta meg 2 timer på øyet minst. Etter jeg så mye som har gått til butikken og tilbake. Så får så hvordan de eksamenene kommer til å gå.

Uansett så har jeg vært litt flinkere på YouTube enn her. Så abonner gjerne på kanalen min. Så får du med deg hva som skjer før det blir lagt ut her. Jeg skal bli litt flinkere på å skrive her inne også. Men jeg må finne balansen. Syns det å lage videoer er gøy, og kanskje lettere å få frem budskapet, på en slik måte at det blir interessant. 

Men nå må jeg tilbake til puggingen. Tenkte bare jeg skulle innom å si hei, så du vet jeg ikke har forsvunnet helt. Så hører du fra meg plutselig igjen.

Peace out

 • Dato: 04.05.2018
 • Tid: 08:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.03.2018

Why now?

Hva får meg til å ville komme tilbake nå?

Da jeg blogget sist, ga bloggen meg utrolig mange muligheter. Jeg hjalp andre, samtidig som jeg hjalp meg selv. For ikke å snakke om hvor mange jeg ble kjent med, og hvor mange ting jeg fikk vært med på. Selvom jeg ikke blogget de siste 4 årene, fikk jeg fortsatt kommentarer og mailer fra folk som trengte hjelp. Og det sir meg så utrolig mye å kunne hjelpe andre. For jeg vet hvor alene man kan føle seg iblant.

Som jeg har nevnt mye nå, så er det utrolig viktig med åpenhet og være ærlig med de rundt deg. Jo ærligere jeg var med de rundt meg, jo mer fant jeg ut. Jeg hadde blant annet jobbet med ei som har IBS i over 1 år før jeg fant ut at hun hadde det (IBS er ganske likt Crohns, i forhold til symptomer osv. Med er ikke en direkte sykdom, heller en lidelse). For ikke å snakke om at det var 2 andre jeg kjente som slet med mange av de samme symptomene som meg i lang tid, før de ble tatt under utredelse for IBS og IBD, uten at noen av oss snakket eller visste om det. 

Nå har det jo seg slik at mange av symptomene man har i henhold til IBS og IBD, er utrolig tabu. Dette er fordi vi selv har gjort det slik. Det trenger ikke å vær tabu. Så det jeg ønsker med bloggen her, er å skape mer kunnskap til det. Vise at det er OK, og bæsje seg ut i en høy alder. Det er ikke unaturlig for en som har mage/tarmsykdommer å gjør det. For ikke å snakke om hvor mange pinlige do-situasjoner, man kan ende å befinne seg i. 

Nå vil jeg jo ikke at bloggen her, helt og holdent skal handle om hvor mange ganger jeg bæsjer på meg. Jeg er jo så mye mer enn bare Crohns. Men den er med på å styre hverdagen min, så dermed blir det selvfølgelig en stor del av den. Men bloggen her vil også handle om alle de andre sidene jeg har. De som har skapt meg for meg. Alle opplevelsene jeg går igjennom. Alle reisene jeg befinner meg på. Og selvfølgelig alt det spontane jeg ender med å finne på. 


Love Frida Karoline

 


 

 

 

 


 

 

 • Dato: 10.03.2018
 • Tid: 01:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
01.03.2018

Min plan fremover

Heiia! Må si jeg er overrasket over hvor mange som har trykket seg inn på bloggen, etter mitt forrige innlegg. Selvom jeg ikke forventet det. Men det er fint å vite at folk fortsatt er interessert i å lese og høre om hvordan jeg har det. Dette har gitt meg motivasjon til å satse litt mer. Kanskje var ikke bloggverden helt død like vell(?).

Er det noe som er skråsikkert de siste årene. Så må det være, at jeg har lært hvor viktig det er å være åpen og ærlig om ting. De som har fulgt meg vet at jeg har slitt mye med sykdom. Men jeg skal ærlig innrømme at det var mye jeg unnlot å fortelle om på bloggen, den gangen. Alt det tabue, alt det flaue og alt det som ville fått folk til å endre synet sitt på meg. Som 16 åring var jeg sjenert, usikker og ville at folk skulle ha så perfekt-syn på meg som overhode mulig. Selv hvor langt i fra perfekt jeg var. Hvem er vell egentlig helt perfekt? Med sykdommene jeg har, kan man trygt si at jeg aldri kommer til å bli en helt A4 "perfekt" person. Og jeg kan med hånden på hjerte si at det går helt fint. Alle kan ikke være A4. Men via sykdommene som jeg har, vil jeg si at jeg har kommet mye lengre i livet enn mange andre på min alder. Jeg ser ting annerledes. Det har fått meg til å ta ting i flere perspektiv enn hva jeg ville gjort før. 

Nå som årene har gått, har jeg funnet mer min plass. Jeg vet godt hvem jeg er, hva jeg står for, og klarer å bruke min stemme til å si det høyt. Det må være den største forskjellen fra meg nå og 4 år siden. Jeg har forandret meg mye. Og det er jeg stolt over.

Jeg nevnte så kort på forrige innlegg, at jeg hadde ideer. Hva disse innebærer kommer vell tiden til å vise mer og mer. Men først og fremt, så vil jeg satse mer på youtube. Youtube er super til å få frem budskap på en annen måte, enn kun å lese tekst. Så følg med! Det blir spennende å se hvordan dette vil ende.

Husk å abonner på Youtube-channelen min, om du vil se videoene før de kommer ut på bloggen!
 
Love Frida Karoline
 • Dato: 01.03.2018
 • Tid: 11:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
26.02.2018

Tilbake igjen?

Hei... Hahah det føltes rart å skrive. Men ja det er da gått over 4 år siden sist. Jeg skrev aldri noe om at jeg skulle "slutte" å blogge, og jeg vet i grunn ikke helt hva som var årsaken for min bråe slutt. Men jeg tror det kan ha med personlige grunner å gjøre, og jeg følte litt på den "hvorfor blogger jeg egentlig, er det for min eller leseren sin del". For etter over 1 år med bloggen, følte jeg egentlig litt at jeg hadde mistet hensikten med den. Grunnen til at jeg i det hele tatt hadde opprettet den var for å ha en plass å kunne skrive ned egne tanker og "glemme" litt det at jeg var syk. Men i steden endte bloggen opp med å holde meg våken til langt ut på natt, fordi jeg følte en trang til å blogge. Det var ikke fordi jeg ville, men fordi jeg "måtte" for ikke å skuffe leserne. Dette førte igjen til at bloggen ikke var så personlig lenger, og jeg hadde mistet litt meg selv. I tillegg til dette var det første halv året i Trondheim, veldig opp og ned. Jeg kunne ha det bra en periode og plutselig var alt bare styr. Jeg kan innrømme at jeg tok en del feile valg og var veldig naiv, selv om jeg egentlig visste hva som var det rette. Men det er vell bare slik livet er, og man lærer av det.

Det er jo som sagt over 4 år siden sist. Mye har skjedd på den tiden. Og da mener jeg mye, både på godt og vondt! Sykdommen har på sett og vis holdt seg någenlunde stabil, helt til nå. Bivirkningene har ikke latt seg vente... Og jeg har de siste årene slitt en del med det, og sliter forsåvidt enda. Utover det har jeg hatt en del problemer på andre områder også. Men livet skal vell aldri være lett? Man må vell bare finne sin måte å takle ting på, og leve med det. Om dette innlegget er min måte å si at jeg er tilbake på er uvisst! Eneste jeg vil si, er at jeg har ideer. Om disse blir gjort noe med, får vell tiden vise.


Love Frida Karoline

 • Dato: 26.02.2018
 • Tid: 12:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
16.10.2013

Har bursdag i morgen

Jeg klarer endelig få i meg litt mat nå! Det er selvfølgelig bare mat som er mykt og nærmest rennende. Men lykkelig er jeg over det! Har jo ikke fått i meg mat på over en uke, noe som har endt med at jeg har gått ned en del kg og vært helt svak. Så det er godt og endelig kjenne at energien begynner å bli bedre. Har fortsatt problemer med å svelge og det er fortsatt forferdelig vondt.. men det blir bedre, så krysser fingrene for at jeg kan begynne å spise vanlig mat fort! Slik at jeg kan nyte bursdagen min som er i morgen. Og bursdagen til søskenbarnet mitt som er i helgen.

Skal bli deilig å endelig kunne si at jeg er 17 år jeg også! Er så lei av å si jeg er 16, mens nesten alle vennene mine allerede har hatt bursdag et halv år før meg. Har ikke planlagt noe spesielt egentlig, men finner vell på noe med noen venner, også blir det familiebursdag til helgen regner jeg med. Ellers har jeg ikke så mye å fortelle egentlig, har en del å gjøre på skolen. Akkurat nå holder vi på med 4 forskjellige prosjekter samtidig, noe som kan vært litt forvirrende til tider.. Men klarer vell å fullføre dem alle tilslutt håper jeg på!
- Frida Karoline

 • Dato: 16.10.2013
 • Tid: 18:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
04.10.2013

Jeg lever!

Heei! Da har jeg endelig tatt meg til motet og blogge litt om hva som har skjedd den siste tiden, siden jeg flyttet til Trondheim! Er år og dag siden jeg har blogget nå.. Men har liksom ikke helt hatt tid til å sette meg ned for å blogge, men bloggen har vært i bakhodet hele tiden, for å si det slik! 

Kan vell starte med å si at jeg egentlig har hatt en ganske god start på skoleåret, og klart å etablere meg bra. Har fått noen venner som jeg trives med, en veldig bra plass å bo og ikke minst den beste jobben som jeg kunne tenkt meg! 

Det er selvfølgelig en del ting som jeg må få ordnet enda, men til nå syns jeg at jeg har klart meg bra! Bor for øyeblikket alene i en kjeller hos noen slektinger, med 50 meters avstand fra både besteforeldre og tante. Så helt alene er jeg ikke! Trives iallfall veldig bra uten foreldre hengende rundt meg, hehe. Og ting som å vaske, rydde og handle inn mat er noe som jeg har gjort før, så jeg har altså ingen problemer med det. 

Jobben jeg har klart å skaffe meg er hos TGI Friday's og med så mange søkere, så er jeg ekstremt glad for å bli valgt ut for den jobben! Jobbmiljøet de har der er ekstremt bra og gleder meg hver gang jeg skal dit. Så jeg elsker det! Gjennom jobben ble jeg også kjent med Celina. Hun er bare helt herlig, og vi har funnet på såå mye ilag allerede! En av de tingene vi tydeligvis har tilfelles er mat, og vi ender alltid opp med 5 retters middag før vi nærmest ruller ut av resturanten stappmett! Tror ikke jeg har fliret så mye som vi har gjort ilag, på leeenge! 

Ellers så har jeg også blitt godt kjent med ei i klassen, som jeg er med nesten hele tiden på skolen og har vært med noen ganger på fritiden. Tror vi kommer til å vær ilag en god del mer nå som jeg har skaffet meg medlemskap på treningssenteret hun er på nesten heeele tiden. Blir nesten litt skuffet over meg selv hver gang hun sir hun skal på treningssenteret, og jeg sitter der med kake og godteri og har planlagt å dra hjem og legge meg. Hahah, men nå er det slutt! 

 

Sitter foresten nå på flyplassen i Trondheim og er på vei til Ålesund for en liten helgetur. Er jo endelig høstferie nå, og planen var egentlig å vær i Ålesund hele ferien. Men da noe plutselig dukket opp ville det ikke la seg gjøre.. Så får vell bare gjør det beste ut av det og nyte denne helgen i hjembyen! Ble kanskje litt kort innlegg nå, men kan forklare mer om hvordan jeg har hatt det senere. 

 • Dato: 04.10.2013
 • Tid: 18:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.08.2013

Da har jeg flyttet

Hei!
Da har jeg endelig kommet meg mer til rette, og kan endelig sette meg ned å skrive ett innlegg! Som sagt tidligere så skulle jeg flytte til Trondheim. Og nå er det gjort! Det gikk virkelig ikke opp for meg før jeg satt meg i en bil som var stappet full med ting som skulle taes med opp til Trondheim for siste gang. Kan vell si at jeg fikk en liten klump i halsen. Har i grunn bare gått rundt å tenkt at jeg skulle flytte uten at jeg faktisk tenkte at det virkelig ville skje. Men på en måte føles det nå godt å komme meg hit. Og om det skulle ende med at dette ikke var som jeg tenkte meg, kan jeg iallfall si at jeg prøvde! 

Første skoledagen i Trondheim var på mandagen, og det gikk i grunn greit. Er selvfølgelig litt rart å plutselig begynne i en klasse hvor jeg ikke kjente noen. Men alle virket som en grei gjeng. Har i grunn ikke fått noe særlig kontakt med dem i den nye klassen. Men det har vell noe med at vi ble satt i arbeid allerede førsteskoledag og det har ikke akkurat vært noe tid til å bli kjent med de andre. Men jeg har heldigvis blitt kjent med noen, og de virker veldig koslige! Så håper og tror at det kommer til å bli bra :)

-Frida Karoline
 

 

 

 • Dato: 25.08.2013
 • Tid: 23:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
25.08.2013

Mini reunion

Del 2 av hva jeg gjor den siste uken før skolestart.
Dagen etter at vi kom hjem fra Trondheim, kom 3 andre gutter som jeg og Fanny møtte på språkreise i fjor sommer. Så det ble en slags liten reunion! Var ikke så mye å gjør i lille Ålesund akkurat.. Men vi fikk gjort litt da, som kino, shoppet, spist god mat, vist byen, slappet av og solt oss på stranda! Var iallfall super koselig å se allesammen igjen, og håpe det ikke blir lenge til neste gang!


Gjengen: Aksel (fra Gjøvik), Tobias (fra Gjøvik), Mikal (fra Stavanger), Fanny og meg

Gutta viser de gode fotograf skilza deres!
Mathilde som vi også møtte i USA, var også med oss noen av dagene! Hun bor ikke så langt fra der jeg bodde egentlig, men har desverre ikke klart å holde kontakten så godt.. Så det var godt å se henne igjen også!

Etter at alle dro hjem igjen, var det bare for meg å begynne å pakke ned de siste tingene jeg skulle ta med til Trondheim. Før helgen kom og Jugendfestivalen sto for døren. Jugend er en festival som arrageres i Ålesund, hvor det kommer mange store artister. Slik som i år da 50cent, djbroiler, Steven Angello, Karpe diem osv var der. Må vell si at det var utrolig kult å se 50cent live! Er ikke hver dag man får se barndoms artisten sin bare noen meter ifra! Så det ble en ganske bra avslutning før jeg for siste gang satt meg i bilen på vei til Trondheim søndagen samme helgen! -Frida Karoline

 

 • Dato: 25.08.2013
 • Tid: 23:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.08.2013

Back in Ålesund

De siste dagene har gått i ett. Og skjønner ikke helt hvor tiden ble av. Skjønner ikke helt hvor hele sommerferien ble av heller i grunn.. Er jo bare noen få dager til skolen begynner på igjen, HAALLOO liksom.

På mandagen i forrige uke, var det som sagt opp tiiidelig for at vi skulle få mest mulig ut av dagen. Så da va det opp 8, dusje, stelle oss og fyke av sted til Trondheim sentrum. Og som den stor-shopperen som Fanny er, ble vi der i hele 10 timer! Så kan si at vi var helt utmattet når vi kom hjem igjen. Skulle jo prøve å blogge litt, da vi endelig kom hjem men endte med at jeg sovnet med pcen på fanget... Men vi stor koste oss!

Vi spiste først frokost/lunsj på Egon som ligger langs kaja med solsiden, før vi bærte avsted for å begynne på shoppingen.

Etter noen timer med gåing, endte vi opp på Fairytale cupcakes. Som er en av de søstese cafene jeg vet om i Trondheim. Så da ble det selvfølgelig cupcakes og iste på oss.

Etter noen timer med mer shopping endte vi opp på Wokaway. Som også har veeldig god mat!

Og tilslutt måtte jeg jo vise hvordan hele Trondheim så ut, så da tok vi med oss søskenbarna mine og dro på Tyvholttårnet. Som er en høyt tårn med Egon øverst. Og der tok vi oss en aldri så liten dessert, før vi dro hjem og tok natta.

Her var det jeg kjøpte:

vs Fannys:


Så da skjønner du kanskje at vi brukte 10 timer tilslutt.

På tirsdags ettermiddag dro vi hjem igjen, men før vi gjor det ble det så klart enda mer shopping på oss! Så da dro vi til et shoppingsenter som ikke lå så langt unna hvor vi bodde. Ble selvfølgelig til at vi shoppet en del her også før vi satte oss i bilen og satte snuten hjemover til Ålesund.Orker ikke lage ett langt innlegg om hva jeg har gjort den siste uka, så deler det heller opp i flere deler!

-Frida Karoline  • Dato: 14.08.2013
 • Tid: 22:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.08.2013

Trondheim

Kom meg til Trondheim tilslutt! Ble til at vi bare fikk ut en respet og dro, selvom legene rådet oss noe annet. Så da ble det 6 timer i bil, strake vegen mot Trondheim. Må si det var ganske deilig og endelig komme tilbake til Trondheim. Den siste tiden har jeg bare blitt mer og mer knyttet til den, og klarer nesten ikke vente med å begynne på skole her!

Dagen i dag startet med at jeg måtte presses opp av sengen og komme meg til flyplassen for å hente søteste Fanny. Og skal si jeg har savnet den jenta der! Ble noen gledestårer for å si det slik. Resten av dagen ble brukt til å gå tur, snakke, la henne møte familien, vise litt av Trondheim og sist med ikke minst kino! Det var jo søndag så det var ikke så mye som skjedde, så vi bestemte oss for å dra på kino. Og da ble det ikke annet enn at vi så "pornopung". Ganske bra film egentlig, ble til at i måtte dra på smilebåndet en par hundre ganger. 

Morgendagen blir vell brukt til bare shopping! Kjenner jeg Fanny rett så vil vell hun rekke å gå igjennom alle klesbutikkene som er i denne byen før vi reiser hjem igjen på tirdagen. Men det blir vell koselig uansett!

(Og nei Victoria ble ikke med likevell.. Desverre.. Hun skulle ta lappen til scooteren, så hun fikk ikke tiden til å bli med)

-Frida Karoline

 • Dato: 05.08.2013
 • Tid: 02:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.08.2013

Cozy time

Har brukt dagen i dag på å pakke, før søteste Malin kom innom med sjokolade, dipp og grønnsaker. Jeg hadde baket brownie, og fikk pappa til å handle inn jordbær, potetegull og brus. Så det ble til en skikkelig koselig kveld med masse mat, hehe. Vi så også en film som het "Gone", som faktisk var veldig bra! Vi satt begge to helt anspent i sengen mens vi fulgte med med store øyne. Resten av kvelden ble brukt til å snakke og bare kose oss! Kommer til å bli veldig rart å flytte fra den søte jenta der.. Åhh, er ikke lenge igjen til det nå.

-Frida Karoline 

 • Dato: 02.08.2013
 • Tid: 00:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
31.07.2013

Pakke, pakke og pakkeHar egentlig ikke noe spennende å fortelle! Har brukt dagen i dag på å pakke tingene jeg skal ha med til Trondheim, sovet og snakket med folk. Er ikke lenge igjen til vi skal ta med første lass med ting til Trondheim nå. Så de neste dagene blir sikkert litt stress med å bli ferdig med det, men krysser fingrene for at jeg rekker alt. Ellers så gleder jeg meg syykt mye til å treffe Fanny igjen! Hun kommer på søndagen mens jeg er i Trondheim, så kan ikke vente med å se henne igjen! 

-Frida Karoline 

 

 • Dato: 31.07.2013
 • Tid: 23:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.07.2013

Remicade behandling i morgen

Nesten hele gårsdagen gikk til å rydde ned alt av tingene min med mamma. Har bare noen bilder og alle klærne mine igjen, så er jeg ferdig med rommet der. Eneste som står igjen nå er rommet som er med faren min, og det er vell det som kommer til å ta lengst tid også, ettersom at det rommet er størst.. Men ting går fremover, så håper på å bli ferdig til helgen!

I dag var det opp tidelig å komme meg til hudlegen. Var der egentlig bare til sjekk, og alt så veldig bra ut! Er selvfølgelig noen små sår her og der, men sånn er det vell å ha psoriasis, så det må jeg vell bare regne med. Så fikk noe jeg kan ha på om det blir verre. Etter å ha vært til hudlegen dro jeg og mamma til Moa (kjøpesenter) for å hente det vi fikk på resept, og da ble det selvfølgelig litt shopping på oss. Men tror dette blir siste gang på en stund. Har så mye ting og klær jeg må gå igjennom nå, så nå må det bli stopp.. 

I morgen tidelig (eller i dag da ettersom at klokken er langt over 12), skal jeg på remicade behandling. Dette blir jo siste gangen jeg skal ha det på Ålesund sykehus før jeg flytter, så da blir det vell å si hade til alle de fantastiske legene, sykepleierne osv som jobber der. Nesten litt trist egentlig, det er jo de som lyser opp dagen hver gang jeg er der. Men håper på at jeg får det like bra i Trondheim også! -Frida Karoline

 • Dato: 30.07.2013
 • Tid: 02:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
28.07.2013

Resten av sommeren

Planene for resten av sommeren er ikke store. De neste dagene frem til første helga i august blir brukt til å pakke ned alt jeg skal ha med til Trondheim, og siden jeg har to rom blir det litt jobb.. Skal ha siste remicade behandling på Ålesund sykehus. Også reiser jeg, mamma og Victoria(firmenning/bestevenn) til Trondheim, rundt den 2.august. Vi tar med oss det meste av tingene våres, slik at vi får lagret det der oppe frem til vi flytter. Mens vi er i Trondheim kommer også søte Fanny som jeg har savnet så sårt (møtte på språkreise i fjor sommer)! Noe jeg gleder meg helt sykt til, har ikke sett henne på nesten ett år..

Etter et par dager reiser alle fire ned igjen til Ålesund. Så blir det å vise Fanny rundt i Ålesund før hun reiser hjem igjen. Samme dagen som Fanny reiser hjem igjen skal jeg jobbe litt, før jeg skal totalt nyte de siste dagene i Ålesund. Og den 18.august tar jeg farvel med Ålesund og endrer rettning Trondheim.

Kort fortalt:
♦ Pakke sammen tingene jeg skal ha med til Trondheim
♦ Siste Remicade behandlingen på Ålesund sykehus
♦ Pakke siste rest av tingene mine
♦ Reiser til Trondheim med mamma og Victoria
♦ FANNY KOMMER
♦ Reiser ned igjen til Ålesund
♦ Fanny reiser hjem igjen
♦ Skal jobbe under en Aafk kamp
♦ Nyter de siste dagene med mine venner, familie ++
♦ 18.august er det farvell og adjø og hellooo Trondheim

 
-Frida Karoline

 • Dato: 28.07.2013
 • Tid: 19:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
28.07.2013

Lite som skjerDagen i dag har blitt brukt til å gjør ingenting.. Våknet sent, så tv og vips så var klokken mye. Eneste produktive jeg har gjort i dag er at jeg laget middag, ettersom at Julie var innom en liten tur og vi var begge sultne. Så da måtte jeg nesten ta frem kokkekunstne mine å mekke sammen noe. Men annet enn det har det ikke skjedd noe. Sitter fremdeles i klærne jeg sov i, så det sir vell litt. Men jeg må vell få ræva i gir om jeg vil få noe ut av denne sommerferien! Så i morgen skal jeg virkelig gjør noe ut av dagen.


-Frida Karoline 

 • Dato: 28.07.2013
 • Tid: 00:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.07.2013

De siste dagene

Uff som tiden går.. Føles ut som om jeg kom hjem fra Sørlandet i går, men det er tydeligvis nesten 2 uker siden!! Hvor ble de dagene av liksom? Er ikke lenge til jeg må tilbake til skolebenken heller... blææh.. Men tilbake til noe annet. Både i dag og i går gikk til å sove leeenge, før jeg dro til sykehuset for å besøke bestefaren min. Som jeg så hvidt nevnte i innlegget under så har han operert, heldigvis gikk alt bra og han er mye bedre nå! Resten av dagen i dag, aner jeg i grunn ikke hvor ble av.. Dro på moa etter jeg var på sykehuset for å bytte en jakke, før jeg dro hjem og plutselig ble klokken 3 på natten. Skjønner virkelig ikke hvor dagene blir av..♦Onsdagen skulle jeg egentlig på behandling, men ettersom at jeg fortsatt har streptokokkinfeksjon måtte den utsettes. Så da dro mamma og hentet fadderbarnet Anna, før vi dro en tur på Blimsanden. Som er en av de fineste strendene jeg vet om i Ålesund, og helt sikkert i hele Norge! Sjøen er helt blank og du finner ikke noe som heter tang og tare. Minner meg veeldig om syden, Himelsk♥

Skal si jeg fikk meg en god latter også! Jeg og Anna satt å snakket om hvor redd hun var for måser, da jeg plutselig legger merke til en måse som kommer mot oss. Av refleks sir jeg bare "der er en måse". Hun så opp og er på vei til å flykte da den driter. Den dreit ikke langt borte fra oss, den dreit nemlig rett på rompa til mamma som lå og snakket i telefon, på to av håndukene og på Anna som så godt hun kunne prøvde å dekke seg til. Jeg ble ikke truffet i det heletatt så jeg lå nærmest å rullet meg i sanden av latter! Det var en slik øyeblikk man virkelig burde oppleve for å forstå hvor morsomt det var!

Etter at vi hadde ligget på stranden og slikket sol en stund dro vi en tur til Ålesund sentrum. Og siden mamma hadde måsedrit på seg måtte vi finne en ny shorts til henne, så dermed ble det litt shopping før vi dro til en koselig cafe og spiste. Tror cafen het Lyst, og må vel si at de hadde utrolig god mat. Har ikke smakt så god mat på leeenge! Så altialt ble det en koselig dag♥

 

♦ På tirsdagen pakket og ryddet jeg rommet, før Julie kom på besøk med kake og svele♥ Mens vi satt og snakket ringte plutselig kjæresten hennes som lurte på om vi ble med på biltur. Før vi fikk tenkt oss om ble vi med. Så da kom kjæresten hennes og en kompis av han, og hentet oss før vi kjørte opp på fjellstua (utskikkplass i Ålesund) og ut på Giske for å se solnedgangen. Ble en utrolig morsom og koselig biltur skal jeg deg! En stund siden jeg har ledd så mye, en perfekt måte å avslutte dagen på!  -Frida Karoline

 • Dato: 27.07.2013
 • Tid: 04:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.07.2013

Skal besøke bestefar

Ble visst slik at jeg ikke fikk tiden til å blogge noe verken i forgårs eller i går.. Men skal ta det igjen senere i dag! Akkurat nå venter jeg på pappa som sikkert er her om 3 minutter. Vi skal nemlig på sykehuset å besøke bestefaren min som nettopp har operert. Virker ikke som om jeg rekker å skrive noe mer akkurat nå, pappa står vell utenfor.. Så da må jeg nesten bare fyke ut dørene! Snakkes -Frida Karoline

 • Dato: 25.07.2013
 • Tid: 14:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.07.2013

Flytter til trondheim

Jeg fikk ett spørsmål om jeg kom til å flytte til Trondheim i år... Og ja det gjør jeg! Ettersom at jeg egentlig skulle flytte i fjor endret jeg bostedsadresse og alt, og siden jeg da ikke lenger "bor" i møre og romsdal har jeg ikke krav på skole her lenger (men det har jeg i Trondheim). Det gikk i grunn ikke opp for meg at jeg skulle flytte før jeg fikk svar på hvilken skole jeg kom inn på. Det har lenge vært litt sann "ja jeg flytter til høsten" men ikke noe mer enn det. Men jeg gleder meg! Kommer til å bli deilig med en "ny" start, nytt miljø og ny plass. Er en smule lei av Ålesund, er selvfølgelig en veldig fin plass å bo og ikke minst en av de fineste byene jeg vet om! Men her er ikke de beste skolene, og når man har sett det samme gamle hver dag i over 16 år, blir man lei.

Blir selvfølgelig trist å dra ifra vennene mine, familien, pappa osv. Men jeg er en storbyjente og Ålesund er ikke lenger stor nok for meg. Så jeg ville uansett ikke bodd i Ålesund resten av livet. Og Trondheim er en veldig fin by, som jeg har lært meg å like veldig godt! Elsker folkene, humoren, byen ja rett og slett alt. I tillegg har jeg familie i Trondheim, som alltid stiller opp! De har hjulpet meg gjennom mye, og jeg tror ikke det vil bli noe problem for meg å trives der. 

Så like før skolestart flytter jeg! Men jeg vil selvfølgelig reise til Ålesund så ofte jeg kan, det er jo tross alt hjembyen min.-Frida Karoline
 

 • Dato: 24.07.2013
 • Tid: 13:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.07.2013

Endelig fint vær

Hei! Ligger for øyeblikket ute på verandaen og nyter solen! Det er vell første gangen på måneder at det er såå fint vær i Ålesund, har til og med fått skille! Ellers så skjer det i grunn ikke så mye,nesten alle vennene mine er reist bort eller jobber, så da er det ikke så mye å gjør eller skrive om. Noen tips?

-Frida Karoline

 • Dato: 22.07.2013
 • Tid: 20:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.07.2013

I grieve with you


Det er 2 år siden. 2 år siden tragedien på Utøya og i regjeringskvartalet. Tragedien som rammet en hel nasjon. Det som fikk hele Norge til å sørge. Tapet har vært sårt! Mine tanker går til alle de pårørte, etterlatte, til hele Norge og til de som mistet livet 22.07.11.
Rest in peace beautiful angels 

 

 • Dato: 22.07.2013
 • Tid: 19:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.07.2013

Nytt design

Var ganske så lei av det gamle designet, så da jeg kom over dette gratisdesignet måtte jeg bare bytte. Siden den gamle headeren ikke passet, ble det til at jeg måtte slenge sammen en ny. Er litt usikker på om jeg kommer til å beholde den, men kommer iallball til å ha den en stund så får jeg se om jeg ikke lager en ny. Men slik ble iallfall det nye designet!

Gamle:

Nye:


(Om det er noe galt med det nye designet, så si ifra!)

Syns?
-Frida Karoline

 • Dato: 22.07.2013
 • Tid: 02:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
21.07.2013

Moysand camping

Heeii! Det er sommerferie og dermed har det blitt en ferie fra bloggen også.. Men jeg er tilbake nå!

For nesten en uke siden befant jeg meg i sørlandet, hvor det var varmt og fint vær. Jeg og mamma var så heldige, og fikk tilbud om å sove i campingvogn sammens med ei barndomsvenninne av henne/fadderen min. Vi var der ca en uke, hvor vi badet, slikket sol, måtte på legevakten, shoppet og ble kjent med nye folk. Ble en utrolig koselig uke (sett utenom øregangsbetennelsen og streptokokkinfekjsonen), og jeg ville absolutt ikke hjem til dritt været her hjemme i Ålesund.

Under oppholdet klarte jeg også først å få øregangs betennelse, og 4 dager etterpå klarte jeg å få streptokokkinfeksjon igjen... Så jeg har nå fått oppleve hvordan det står til på Grimstad legevakt og Arendal sykehus, hvilket sykehus blir neste (?). hehe.. Siden dette var andre gangen på en måned at jeg fikk streptokokkinfeksjon, og infeksjonen ikke ser ut til å gi seg, er neste utvei å operere. Jeg får jo remicade og ting tyder på at den har forårsaket at jeg har fått etteller annet kronisk i halsen. Så om dette ikke blir bedre snart, må jeg vell operere bort mandlene :( noe jeg ikke vil!!-Frida Karoline 

 • Dato: 21.07.2013
 • Tid: 22:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
27.06.2013

Oppdatering

Her er altså en kort forklaring på hva jeg har gjort de siste ukene jeg ikke har blogget!

-Vært hos hudlegen igjen. De måtte bårre hull i hodet mitt for å sjekke om det var noe der, haha. neida! De tok vevsprøve av hodebunnen, for å prøve og finne ut hva som gjør at jeg mister så mye hår og er så sår. (Svare var som fryktet, psoriasis)

 

-Vært i Trondheim 2 ganger og er her nå for 3 gang. Grunnen er fordi jeg får akupunktur som en alternativ behandling, for å holde sykdommen min i sjakk. Og samtidig som at jeg får akupunktur er jeg her selvfølgelig for å vær med familien også. Mamma kommer herifra og jeg har dermed besteforeldre, søskenbarn osv her, så jeg stor koser meg!

-Feiret bursdagen til min kjære bestevenn/firmenning Victoria, som ble 16 år. 

-Vært syk, veldig syk. Så endte med en tur til sykehuset for å sjekk.-Vært på shopping med min kjære bestti Malin

- Jobbet som servitør for landsfestivalen for kor, eller hva det var. Skal si vi fikk kjørt oss! Jeg og Victoria jobbet i strekk fra 12.00 på formiddagen til 24.00 på kvelden, uten noen pauser eller mat. Vi sprang som noen tullinger overalt, dekket bord, hentet forskjellige ting fra et lokale til et annet. Men vi fikk iallfall tjent noen penger til i sommer!-Remicade behandling, den 11.juni.- Også har jeg selvfølgelig fått sommerferie, noe jeg skal nyte på fult ut♥

 

-Frda Karoline

 

 

 • Dato: 27.06.2013
 • Tid: 23:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
26.06.2013

My beautiful city

Aalesund - the InnoTown from Stian Rekdal on Vimeo.

-Frida Karoline

 • Dato: 26.06.2013
 • Tid: 14:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
26.06.2013

Off to Trondheim

Ble litt spontant i grunn, men reiser nå til Trondheim! Grunnen er for å få behandling, kan forklare mer når jeg kommer frem. Skulle jo egentlig poste et innlegg i går om hva jeg har gjort den siste tiden, men ble visst litt mye å gjøre, så fikk ikke tiden (så gjør det når jeg får tid).. Men nå er det bare 20 minutter før flyet letter, så må vell komme meg til gaten. Snakkes♥

-Frida Karoline 

 • Dato: 26.06.2013
 • Tid: 08:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.06.2013

Fortsatt syk

Heei! I nuet sitter jeg å spiser vaffler og drikker ferskpresset appelsinjuice. Kan det bli bedre? 
Dagen i dag har for det meste blitt brukt til å sove og se tv, er ennå ikke i toppform.. Halsen er sår og har ikke matlyst i det heletatt. Håper iallfall at jeg klarer å komme meg på skolen i morgen, vil ikke ha mer fravær! + at det ikke er lenge igjen av dette skoleåret så må no "nyte" de siste dagene/ukene.

(Må også si Gratulere med dagen til min kjære Mormor! ♥ håpe du har kost deg masse)

-Frida Karoline  • Dato: 05.06.2013
 • Tid: 23:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
03.06.2013

Lille ulykkesfuglen

De siste ukene har jeg egentlig vært litt ulykkesfugl.. 
♦ Fikk strekk i nakken og klarte ikke bevege meg ordentlig på en uke.
♦ Klarte å brenne meg på hånden og fikk et dypt sår som svir og blør hele tiden (blitt mye bedre nå).
♦ Fikk vite at jeg har fått psoriasis (hudsykdom). 
♦ Mangler en del vitaminer ++ i kroppen og må begynne på jernbehandling.
♦ Har vært plaget med at det klør og svir i munnen og nedover halsen i en måned, som jeg nå har fått vite er streptokokkinfeksjon.
Og for å toppe det hele tror jeg at jeg har klart å bli forkjølet også..


Sminkefri og nesten død, hehe.

Jaja, "What doesn't kill you only makes you stronger" er det ikke det jeg skal si (?). Ligger nå i sengen med feber og vet igrunn ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Føler meg rett og slett ut som et vrak! Mamma kom innom for ikke så lenge siden å ga meg penicillin, så få virkelig håpe at jeg blir bedre fort! Og så snill som mamma er tok hun også med seg is, kanskje ikke det beste jeg kan få med sår hals. Men utrolig godt var det uansett! Tusen takk mams♥Er som sagt ikke i 100% form så hva jeg har gjort de siste ukene kommer etterhvert, når jeg føler meg bedre! Seeya♥

- Frida Karoline

 

 • Dato: 03.06.2013
 • Tid: 20:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
16.05.2013

Sitter på flyplassen

Og plutselig hadde det gått en uke.. Er nok ikke helt vandt til å blogge igjen, men det kommer seg nok!
Sitter nå på flyplassen i Ålesund å venter på et forsinket fly som skal ta meg til Oslo og videre til Trondheim! Skal nemlig besøke slekten i Trondheim og feire 17.Mai. Er en stund siden jeg har sett de nå, så gleder meg veldig! 

Det har ikke skjedd så mye den siste uken egentlig. Annet at det var ganske fint vær i forrige uke, så endte med at jeg og Victoria dro på fjelltur etter at vi hadde vært på zumba. Og siden Victoria likte så godt å vær med meg (hehehe). dro vi også på shopping dagen etter. Og for å toppe det hele dro hun meg ut på joggetur som endte med en lang snakke tur. Men koslig har det iallfall vært, det skal ingen nekte på! 

Men nå virker det som at flyet lander snart, så jeg må begynne å gjøre meg klar. Snakkes ♥
-Frida Karoline

 

 • Dato: 16.05.2013
 • Tid: 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.05.2013

Justin bieber konserten

17-19.april:
-Har som ca 66.000 andre, vært på Justin Bieber konsert! Og som helt sikkert mange andre syns, var det utrolig gøy! Jeg er ikke en blodfan men syns han er veldig flink i det han gjør, jeg liker musikken hans og han er ikke så ille å se på heller! Pluss at det er ikke hver dag han kommer til Norge, så dermed fikk jeg med Julie og bestilte Golden Cirkel billetter i fjor til den 18.april. Jeg og mamma dro ned over til Oslo på onsdagen og overnattet med ei venninne av henne. Julie reiste med hennes familie, ettersom at de også skulle på konsert. På torsdagen sto jeg opp relativt tidlig og dro til byen for å se og shoppe litt. Traff også på danserne til Justin Bieber, kom ikke til å ta bilde av de, men det var kult å få sett de på nært hold iallfall! Det var i grunn litt rart at de fikk gå i fred der de gikk med tanke på alle de skrikende belieber jentene vi møtte på i løpet av dagen. Det var flere ganger hvor en hel jenteflokk spurtet frem og tilbake, hit og dit på leting etter Justin og crewet. Fikk også med meg at en dame inne på en cafe hadde sett Justin, da han ble dekt til for å komme seg inn i en bil. Men jeg er ikke akkurat typen til å springe over hele byen for å finne hverken han eller noen fra crewet. Så jeg og mamma suslet litt rundt i butikker mens  jeg ventet på at Julie skulle komme slik at vi skulle få dratt ut til Telenor Arena. 

Rundt 3-4tiden plukket vi opp Julie og kjørte utover til arenaen hvor det var stappfullt med folk overalt! Vi gikk no bort til sluse området og fant oss en plass før vi satte oss ned og begynte å vente. Jeg hadde kjøpt inn ett teppe, regnponcho og litt godteri så vi hadde det ganske bra i grunn. Tiden gikk også mye fortere enn forventet, tror vi satt der i mellom 1-2 timer før vi ble sluppet inn på stadion. Vi måtte selvfølgelig vente der inne også, men følte egentlig at tiden gikk veldig fort. Først var det oppvarming med en som het Robin. Selv hadde jeg aldri hørt om han og visste ingenting om han. Men han var i grunn ganske flink! Etter han måtte vi selvfølgelig vente litt til før en DJ kom ut for å få oss i den rette stemningen før Justin selv kom ut. Akkurat i den Justin kom til synet, var det ganske så høyt lydnivå inne i stadion må jeg si!Jeg og Julie sto ganske langt fremme så vi så han ganske godt! 
Overraskende nok var det faktisk ikke så mye dytting som folk skulle ha det til, vi sto for det meste med nok så god plass rundt oss (spesielt mot slutten)! Men så lita som jeg er, var det selvfølgelig flere ganger hvor det kom høye jenter forran meg.. Men skal absolutt ikke klage, jeg fikk jo sett Justin Bieber, hehe! De mest spesielle øyeblikkene fra konserten må være da OLLG jenta kom på scenen og alle jentene rundt oss begynte å hyle og grine, virkelig spesielt! Det andre øyeblikket må vær da Justin ba alle i arenaen om å holde noe som lyste opp i været, noe som var utrolig kult å se! Selve konerten var bra egentlig, har selvfølgelig hørt mye om at han virket som en maskin og at alle konsertene var helt like. Selv så har jeg aldri vært på noen av hannes konserter før men man kunne merke at han var litt sliten og kanskje en smule care. Men jeg angrer absolutt ikke på at jeg dro, og jeg hadde gjort det samme om igjen hvis jeg hadde fått spørsmålet om det!  Så alt i alt ble det ei bra avsluttning på uka!

Det var ikke lov til å ta med seg speilreflekskamera inn i arenaen, så det for holde med mobilkamera og digital bilder.

På vei hjem klarte vi også å havne midt i en snøstorm bare tre kvarter hjemmefra, noe som gjor at vi ikke kunne se noe som helst og brukte dobbelt så lang tid hjem enn det skulle. Typisk mammas flaks! Men vi kom heldigvis helskinnet hjem, haha! 

-Frida Karoline

 • Dato: 05.05.2013
 • Tid: 20:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.05.2013

Den siste tiden 2

4.april:
-Vært hos hudlegen fordi huden min har blitt så sår og legen min hadde mistanke om at det var psoriasis (en type eksem) som jeg kan ha fått fra remicaden. Har mistet så ufattelig mye hår at for meg føles det nesten ut som at jeg er skallet/har måne.. Vi fikk utlevert diverse kremmer og andre ting som jeg skulle bruke, så nå håper jeg bare på at det blir bedre!

8.april:
-Vi har hatt prøve eksamen. Vi fikk oppgavene på en mandag, levere inn produktet på tirsdagen og deretter starte med forberedelsene til den muntlige delen.. Jeg kom opp i foto (av lyd, foto og tekst), noe jeg ble veeeeldig glad for ettersom at det er foto jeg liker best! Oppgaven jeg fikk var å lage et oppslag til et avismagasin om fritid/hobby som skulle inkludere 8-10 bilder + at man skulle trekke inn så mye medie kunnskap man kunne. Til den muntlige delen skulle man forklare og fortelle alt man har gjort, ikke gjort, hvorfor, hvordan, vinkler, medie kunnskaper osvosv. 

Det største problemet mitt var i grunn å finne noen som ville bli tatt bide av og i tillegg gjør det på en mandag. Etter mye frem og tilbake endte det med at jeg ble med ei barndomsvenninne på håndballtrening. Ettersom at treningen var så sent ble det til at jeg var oppe hele natten for å gjør det ferdig. Til den muntlige delen forberedte jeg meg ikke så veldig mye, men det er fordi jeg føler at jeg klarer å gjør en bedre jobb om jeg ikke er altfor forbredt. Det har vell med at jeg ikke blir avhengig av manus og for opphengt i tiden osv. Men jeg lagde en powerpoint, skrev ned noen stikkord om det viktigste, som vinkler, perspektiv og hvordan jeg redigerte bildene +++. 

Selve fremføringen gikk i grunn ganske bra! Klarte å glemme noe av det jeg hadde skrevet ned men jeg klarte likevell å prestere til en solid 5er, så jeg er fornøyd med det!13.april:
-13.april ringte mamma og vekte meg for å si at jeg skulle dra meg opp av sengen og gjøre meg klar. For vi skulle nemlig til byen med Victoria og Linda (firmenning og tremenning våres) på cafe. Må vell si at det var ganske så lenge siden jeg har vært med dem, sist var vell i fjord sommer (utenom at jeg møter Victoria på zumba av og til). Så det var ganske så koselig å få treffes igjen. Ettersom at mamma og Linda (moren til Victoria) skulle snakke sladder, ble det til at jeg og Victoria gikk rundt i byen. Det var ganske fint vær den dagen så vi gikk for det meste langs kajen, spiste is og snakket om det som hadde skjedd den siste tiden. Det var veldig koselig iallfall! 


Victoria ♥


Kan du se hva steinene på fjellet har formet? Hver vår når snøen begynner og smelte dukker han opp. Det fins mange historier om hvem han egentlig er, og hvem han ligner på/forestiller. Men han blir kalt "Sulamannen", Sulamannen som våker over Ålesund by. Ganske kult egentlig, det at naturen kan forme slike ting og at det ser så likt ut som en mann!

 

16.april:
- Jeg var hos ultralyd og røntgen for å sjekke om jeg hadde fått forverringer i tarmsystemet. Alt så heldigvis ganske bra ut, så ingenting å bekymre seg for. 
 


-Frida Karoline

 • Dato: 05.05.2013
 • Tid: 19:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.05.2013

Den siste tiden

20.mars:
-Jeg var på behandling som jeg gjør hver 6 uke. Akkurat denne gangen var jeg nærmest helt dø! Hadde ingen energi og lå å sov nesten hele behandlingen. Husker i grunn ikke så mye fra den heller, bare at jeg var drit trøtt og var svimmel.


24.mars:
-I påsken ble det altså ikke gjort mye.. Sov for det meste. Men jeg klarte å komme meg ut på en aldri så liten fjelltur, ettersom at jeg trengte å komme meg ut litt. Er ikke akkurat så sunt å leve i sengen en uke. Jeg dro med meg pappa opp på nabofjellet, som i pappas øyne er nærmere enn "haug".. Men så sliten jeg har vært den siste tiden var det mer enn nok for meg! 


My dad

 

 30.mars:
-På påskeaften hadde jeg egentlig ikke noen planer, eller jo jeg skulle sove. Men mamma klarte å dra meg med til ei venninne av henne, hvor vi spiste påskemiddag. Vi fikk servert pinnekjøtt, noe jeg ble veldig glad for ettersom at jeg ikke fikk spist det i julen.


Søte Anneli

-Frida Karoline

 • Dato: 05.05.2013
 • Tid: 19:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.05.2013

I'm back

Heisann!
Jeg har vært rett og slett vært helt fysisk og psykisk utslitt..
Så de to siste månedene har jeg stortsett bare sovet.. Jeg er konstant trøtt, noe som fører til at jeg ikke har noe som helst liv utenom å sove. Har vell noe med at jeg har stresset for mye og kom til et punkt hvor jeg ikke orket mer. Irriterenes igrunn, ettersom at det er så mye jeg har lyst til å gjør! Som å vær med venner og faktisk ha et sosial liv.

Jeg må vell si at jeg har savnet det å blogge, det å ha en plass hvor jeg kan skrive det jeg føler for og hvordan jeg har det. Men det har vært vanskelig å holde det gående ettersom at jeg sover så mye og at det har vært så mye stress med skolen. Men nå har jeg kanskje dratt tiden litt vell langt og det er på tide å opplyse de som har vært innom bloggen hver dag at jeg er i livet! Det har som sagt ikke skjedd så mye de siste to månedene, men jeg kan no fortelle det som har skjedd. (Ettersom at det blir et veldig langt innlegg om jeg skulle tatt alt i ett, deler jeg det heller opp i flere deler)-Frida Karoline

 • Dato: 05.05.2013
 • Tid: 19:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.03.2013

I have been sick

Heihei!
Siden sist jeg blogget har jeg vært i bursdag til Anneli (datteren til ei venninne av moren min) som ble 1 år. Super søt lita tulle det der! Og de fineste øyne! Laget også cupcakes til bursdagen, noe som etter det jeg fikk høre ble suksess. Så jeg har funnet 2 nye favoritt oppskrifter, som jeg kommer til å bruke masse!


Mamma og søte Anneli

 

Og jeg klarte selvfølgelig å bli syk i forrige uke, så har brukt nesten hele denne uken på å spy, sove, føle meg rævva, vært tett i halsen og nesa, vært på sykehuset osvosv. The list is long.. Så det er også grunnen til mitt fravær fra bloggen, har ikke hatt energi nok til å sette meg ned med dataen og skrive noe som helst. Føler meg fortsatt ikke på topp og går hele dagen å snyter meg.. Blææh hater å føle meg slik, og nå som det er påskeferie snart.. Men får vell bare krysse fingrene på at jeg blir bedre til neste uke!

-Frida Karoline 

 • Dato: 17.03.2013
 • Tid: 01:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
06.03.2013

Natta

Da har jeg akkurat dusjet, og lagt meg under dyna klar for natta! Har rett og slett ikke hatt tiden til å blogge i dag. Rett etter skolen dro jeg hjem laget meg middag, før jeg sovnet og våknet ca en halv time før zumba timen som jeg hadde bestilt begynte. Det var vell i grunn bare flaks at jeg i det hele tatt våknet, ettersom at når jeg først sovner sover jeg som regel til sent på kveld/natt. Heldigvis rakk jeg det, og jeg fikk danset litt i dag også! 

Men nå kjenner jeg at jeg burde sovet, så med det sier jeg bare natta♥-Frida Karoline


 

 • Dato: 06.03.2013
 • Tid: 23:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.03.2013

True Love!

En av dagene da jeg var i Trondheim dro jeg og søskenbarnet til moren min (som er like gammel som meg), til sentrumen. Etter mange timer, dro vi innom mcdonalds for å få oss noe å spise. Det var ganske så fult der så det var bare flaks at vi fant en plass å sitte egentlig! Etter at vi hadde sittet og spist en stund kom plutselig en gammel mann bort til oss og spurte så pent om han og kona ikke kunne sitte med oss, ettersom at det var fult alle andre plasser. Så snille som vi er sa vi selvfølgelig ja! 

Og jeg må virkelig si at de var virkelig det søteste paret jeg har sett! Husker ikke hvor lenge de hadde vært gift (men det var lenge!!), men de hadde kjent hverandre siden de var unger. Foreldrene deres var venner. Og om jeg ikke husker feil var vell han 6 år eldre enn henne, og første gangen de traff hverandre var hun bare 4 og han 10 eller noe sånt! Siden aldersforskjellen mellom dem var så "stor", ble de ikke akkurat bestfriends så små. Da de var tenåringer traff de hverandre igjen, på en danseklubb(?). Da spilte ikke alderen så stor rolle lenger og de danset i lag og hadde et godt øye til hverandre. Siden da, ble de kjærester og giftet seg noen år senere og har vært det siden. Hvor søtt er ikke det?? 

De var så utrolig søte ilag og passet perfekt. De satt vedsiden av oss og snakket som om det var nyforelsket! De kysset, delte mat, fniste og flørtet. Cutest thing ever! Håper jeg også kan ha et slikt forhold en gang! 

-Frida Karoline

 • Dato: 05.03.2013
 • Tid: 20:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
04.03.2013

Kjedelig dag..

Har ingenting interessant å si om denne dagen her! Skole, spise og sove er det eneste jeg har gjort i dag.. Så jeg har altså ingenting å skrive om i grunn, med mindre du er intressert i å lese om hvordan jeg kom meg fra skolen og hjem i sengen, noe som er kjeeeedelig! I morgen blir det vell skole, trening, spise og sove, så det er i grunn ikke noe spennende som skjer da heller. Hahah, for et kjedelig liv jeg har! Men skal se om jeg ikke klarer å komme opp med noen interessante innlegg, slik at du slipper å lese om den kjedelige hverdagen min!

-Frida Karoline

 • Dato: 04.03.2013
 • Tid: 23:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
02.03.2013

Det er lørdag!

I dag ble jeg vekt opp av moren min som ville ha meg med ut av huset. Vi dro til Langevågen hvor de har en devoldfabrikk som er gjort om til en fin plass med noen sports butikker og en søt liten kafe. Vi gikk rundt å tusslet i butikkene, jeg har ikke akkurat penger fortiden så det ble for det meste bare titting. Etter at vi hadde sett stortsett alt, satt vi oss i kafen og spiste og koste oss. Så det ble en fin måte å tilbringe litt av lørdagen på! 


Fikk denne av mamma, er en veske/lomme som jeg han bruke til å maccen min i. Taaaakk mams♥

Men nå er det ikke så lenge til jeg skal ut igjen å møte noen søte venninner, har ikke truffet de på leeeenge nå, så det blir koslig! Det kommer foresten en liten video i løpet av morgen dagen, så stay tuned! Snakkes

-Frida Karoline

 • Dato: 02.03.2013
 • Tid: 17:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
01.03.2013

Trondheim

Tok sin tid å få lastet opp disse bildene ettersom at vi ikke har internett som fungerer som det skal.. Men fikk det til tilslutt! 

Uansett i forrige uke var det som mange vet, vinterferie! Vi fikk vite på torsdagen uken før, at oldemoren min hadde dødd.. Det var vell det beste for henne. Hun begynte å bli ganske gammel og hukset ikke så mye lenger, og hun trengte å få hvile. Så vi var i grunn forbredt på at det ikke var lenge igjen for henne, men når det først skjer er det alltid trist. Selv hvor mye man har forbredt seg på det!


Meg og oldemor♥

Så i vinterferien dro jeg oppover, det var i grunn planlagt noen uker før. Ettersom at det var lenge siden jeg hadde vært der og fordi jeg ville si hade til oldemor før det var forsent. Uheldigvis døde hun før jeg fikk sagt hade.. Men det var vell det beste, hun husket ikke mye og ettersom at hun var så dårlig som hun var de siste dagene hadde jeg nok sittet igjen med et bilde av henne i hodet som jeg helst ville sluppet. 

Mens jeg var i Trondheim slappet jeg av, var i begravelse, møtte igjen Niel ("filleonkel") som jeg ikke hadde sett på ca 7 år (ettersom at han bor i USA) og koste meg rett og slett med slekten.

 

Selve begravelsen var utrolig fin! Den var i et fint og lyst lokale, og gikk fint for seg. Etter begravelsen dro vi hjem slappet litt av, før vi dro videre til et hotell for å spise heders middagen.


Arianna (søskenbarnet mitt)


Emma (søskenbarnet til mamma) og Sondre (broren min)
Arianna som bare er 4 år, har blitt en skikkelig gamer! Flink er hun også! Hun lånte mobilen min hver dag og det var sjeldent jeg fikk ha mobilen min i fred før hun spurte om hun kunne spille. Heheh, hun er så søt altså!
Det siste hun sa til meg før jeg dro var faktisk: Frida..? Itj sant at æ kan lån mobilen din når du kjem tilbake?
 Søte lille Arianna!
Niel og mams


Niel Erik og besten (bestefar)


Familien♥

Og etter en ukes til var det på tide å komme seg hjemover.. 


Jeg var også på MR på mandagen denne uken. Grunnen var får å se om jeg har fått noen fistler, spredning osv, men etter det de kunne se var det ikke noe å beskymre seg over! Så håper alt så fint ut.

-Frida Karoline

 • Dato: 01.03.2013
 • Tid: 22:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.03.2013

Det nye designet

Gamle:

Nye:

Utrolig deilig med nytt design! Tidligere har jeg bare endret header, men nå tok jeg meg tid til å endre alt. Designet er fra albiss.blogg.no, om det skulle vær noen feil med designet, si ifra!

-Frida Karoline

 • Dato: 01.03.2013
 • Tid: 21:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
26.02.2013

Endelig er macbooken min tilbake!!!

Endelig er macbook'en tilbake i fanget mitt! Etter 3 lange uker inne til reprasjon, fant de ut at det egentlig ikke var noe problem med den. Det var noen løse deler som lå inne i maccen, og i starten tydet mye på at den hadde slått seg slik at hardisken hadde fått seg en trøkk, og jeg dermed måtte punge ut med store summer. Men etter at den hadde blitt ordentlig gransket, kom de frem til at det ikke feilte den noe. Men om jeg skulle begynne å merke at den slo seg av og gikk sakte som den gjor, skulle jeg levere den inn igjen. Så nå får jeg bare håpe på at alt fungerer som det skal og at jeg slipper å levere den inn igjen! For jeg føler meg virkelig hjelpesløs uten min kjære macbook! 

Ellers de siste dagene/ukene har jeg vært i Trondheim, begravelse, slappet av, MR osv. Kan fortelle mer at det i morgen! Er blitt så sent nå så jeg burde vell komme meg i seng. Men tenkte at jeg skulle endre på designet før jeg legger meg, ettersom at det er noe jeg skulle gjort for lenge siden. Så om det er noe rart med bloggen min, er det fordi jeg holder på å endre den! 

 
Har ikke noe bilde, så det blir med arkiv bilde!

-Frida Karoline 

 • Dato: 26.02.2013
 • Tid: 22:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
09.02.2013

Min kjære mac...

Jeg har selvfølgelig klart å ødelegge mac'en min.. Så dermed har jeg ikke hatt noe data de siste dagene. Men jeg fikk låne meg en pc av skolen, ikke den beste jeg har hatt men den funker! Så får jeg bare håpe på at jeg får tilbake mac'en min så snart så mulig! Hadde planer om å endre design i forrige uke, men ettersom at mac'en sluttet å funke har jeg ikke kunne gjort det. Men skal prøve å se om jeg får gjort det til neste uke! Kommer innlegg om hva jeg har gjort de siste dagene om ikke så lenge, men deler det opp slik at det ikke blir til ett langt innlegg.


\\ Arkiv bilde

-Frida Karoline
 • Dato: 09.02.2013
 • Tid: 23:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
04.02.2013

Yeaah

Huff tiden går så fort.. Har så hvidt fått gjort noe som helst denne uken. Har slitt med smerter i magen nesten hele uken og det endte med at jeg tok turen innom sykehuset, for nærmere sjekk. Var ikke så mye de kunne gjør. Må bare leve med det.. Ukens høydepunkt var vell at jeg vær med Julie, vi spiste frukt dyppet i sjokolade, snakket, så idol og bare koste oss! Det er så herlig å ha henne♥ Vi kan sitte å snakke i timesvis om alt og ingenting uten at det skal bli kleint og flaut. Det har jo seg slik at det er stor sannsynlighet for at jeg flytter til Trondheim i slutten av sommerferien, for å begynne på skole der oppe og for å komme nærmere slekten (på mamma sin side). Så om det skjer er virkelig kveldene jeg og Julie har ilag noe av det jeg kommer til å savne mest.

-Frida Karoline

 • Dato: 04.02.2013
 • Tid: 01:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
30.01.2013

Monday and Tuesday

Mandagen dro jeg for å møte Julie etter skolen. Vi dro hjem til henne hvor jeg sovnet på sofaen mens hun laget middag, hehe typisk meg. Men hun var så snill og lot meg sove mens hun og hybelboeren laget middag. Etter at vi alle hadde fått i oss mat, dro jeg og Julie en tur opp på treningssenteret hvor vi tok oss en time med "NTC Funkjonell Trening". De legger da vekt på kardio, balanse, styrke osv. Det var iallfall veldig deilig å få trent skikkelig, men jeg kjente meg helt forferdelig i slutten av timen. For jeg hadde jo vært dårlig hele helgen, så jeg ble ganske svimmel og det føltes nesten ut som at jeg skulle gå i bakken. Men alt gikk bra, tok bare å slappet litt av, i stedet for å spresse meg så hardt! Etter at vi hadde vært å trent, dro vi hjem igjen til henne, hvor jeg hjalp henne med et skoleprosjekt.

Tirsdagen hadde jeg egentlig planer om å dra på dansing, men det ble til at jeg la meg ned bare for å ta meg "10 min". Og selvfølgelig endte det med å sove i flere timer, så da var i grunn planen om å dra på dansing i vasken. Og det endte med at jeg sov resten av dagen... 

Har ikke tatt noe særlig med bilder, så da slenger jeg heller med noen bilder fra skolen hvor vi holder på å lage animasjonsfilm. Og jeg skal si det at det er ganske så tidskrevende! Har blitt til at vi ofte må ta oss noen minutter før vi går tilbake til det vi har holdt på med, fordi man blir så fort irritert over at ingenting går som man vil, hah. Gleder meg bare til vi er ferdig!
Var så irritert på hele animasjonsfilmen så jeg og en annen i klassen trengte en liten pause så vi tegnet dette på tavlen istedet! Var vi ikke flink vell? (vi tegnet selvfølgelig etter prosjektren, hahaa)

-Frida Karoline

 • Dato: 30.01.2013
 • Tid: 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
27.01.2013

Eating dinner

Sitter fortsatt i pyjamasen, og har ikke gjort annet enn å ligge i sofaen og sett tv og prøvd å gjøre noe lekser. Eneste produktive jeg har gjort i dag er å lage middag, noe som jeg sitter å spiser i dette sekund. Hele helgen har vært bortkastet! Men skal ikke klage i grunn, for det har vært ganske deilig å bare ligge å slaske meg og sove. Men det har blitt en slags trend, det at jeg bruker hver helg på å ta igjen tapt søvn. Og ettersom at jeg stort sett stresser og ikke sover ordentlig ender det med at jeg får smerter i magen i slutten av hver uke, som igjen ender med at helgen blir dritt.. Så nå denne uken setter jeg som mål, jeg skal legge meg tidligere enn vanlig og jeg skal slutte med å stresse slik som jeg gjør! Så for jeg heller satse på at denne uken blir mye bedre enn hva det har vært tidligere! Ny uke, nye muligheter♥
My dinner♥

-Frida Karoline

 • Dato: 27.01.2013
 • Tid: 21:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.01.2013

Still not feeling so good

 Heeii!
Formen er enda ikke på topp. Sover bare mer og mer. Endte med at jeg sovnet etter skolen på fredagen og våknet ikke før langt ut på natt, så jeg fikk ikke blogget noe den dagen. Jeg fikk heller ikke blogget noe tidligere i dag/går, det ble til at jeg bare ble liggende i sengen og sove hele dagen. Så jeg har altså ikke fått gjort noe effektiv ut av helgen så langt.. Men for håpe at jeg får utnytt dagen i morgen/idag bedre, slik at ikke hele helgen går bort til soving!

-Frida Karoline

 

 • Dato: 27.01.2013
 • Tid: 01:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
24.01.2013

Smerter igjenVåknet i dag og følte meg ikke særlig bra.. Hadde smerter i magen og følte meg litt små kvalm og svimmel. Så det endte med at jeg tok meg en paracet og sovnet. Så dagen i dag har da gått til å sove og slappet av! For bare håpe at formen er bedre i morgen og at bloggingen blir litt bedre da!

-Frida Karoline

 • Dato: 24.01.2013
 • Tid: 22:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.01.2013

Nattinatt

Dagen i går gikk til skole, trening og rett i seng! Har ikke mye overskudd for tiden akkurat, men heldigvis klarte jeg å sove hele natten til i dag. Våknet helt av meg selv klokken halv 6, jeg hadde tiden til å dusje og spise frokost. Noe jeg aldri har! Så det var egentlig en herlig følelse, bortsett fra at jeg egentlig hadde planer om å gjør lekser etter treningen i går... Menmen...

Det har blitt mye sove-snakk de siste dagene, men det er ikke noe annet jeg gjør/som skjer. Enten klarer jeg ikke å sove og sitter bare å stirrer i veggen i håp om å få litt søvn, eller så sover jeg bare. Ganske kjedelig liv i grunn, haha. Men skal prøve å komme opp med noen innlegg som kanskje vil vær litt mer intressant å lese for dere! Akkurat nå begynner jeg å bli litt trøtt, og jeg vil ikke ende opp med å sitte oppe hele natten! Så natta♥Follow my blog with Bloglovin

-Frida Karoline

 • Dato: 23.01.2013
 • Tid: 23:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.01.2013

Det er sent

Jeg klarer fortsatt ikke å sove normalt.. Sovnet ikke før klokken va ca 3 i går, bare flaks at jeg klarer å våkne for og komme meg på skolen. Men siden jeg reiser til skolen dødstrøtt ender det med at jeg sovner i timen. I går var vi så heldige å fikk se film i to timer, slik at jeg kunne sove meg gjennom de timene. Men jeg får ikke akkurat sove i fred! For om noen sovner i timen, elsker de andre i klassen å plage den personen. Og ettersom at det var min tur å sovne i dag, ble det til at jeg ført ble slått med ei bok, før noen løfter opp stolen mens jeg sover slik at jeg våkner og tror det er jordskjelv elns. Hahah må ha vært litt av et syn! 

Da jeg kom hjem fra skolen ble det til at jeg sovnet nesten med en gang og våknet ikke før nå nylig. Så derfor blir dette et sent innlegg! Men nå burde jeg kanskje prøve å få meg litt mer søvn, slik at jeg ikke sovner på skolen i morgen/idag også!


//gamle skolebilder

-Frida Karoline

 • Dato: 22.01.2013
 • Tid: 02:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
20.01.2013

igår

Det ble til at jeg overnattet hos Julie til i går, koslig som alltid. Men med mine søvnproblemer sovnet ikke jeg før klokken hadde blitt 4, så sykt irriterende at jeg ikke klarer å sovne til riktig tid.. Menmen, jeg fikk iallfall med meg Julie som snakket i søvne og snorkingen til hybelboeren hennes, hahah! Ganske så morsomt egentlig, jeg ligger der og aner fred og ingen fare og plutselig begynner Julie å momle om etteller annet og like etterpå begynner hybelboeren å snorke!

Etter at vi alle hadde våknet spiste vi frokost før de to dro på trening og jeg hjem igjen. Hadde så vondt i hode at jeg ikke orket treningssenteret, selv om jeg hadde utrolig lyst! Men får bli med en annen gang heller. Etter at de var ferdig med treningen rutinen sin og hadde dusjet, ringte Julie meg og lurte på om jeg ville komme bort igjen. Så dermed ble det til at jeg var resten av dagen med henne og Anna (hybelboeren hennes).

(Tok ingen bilder.. Så slenger heller med noen gamle bilder +quotes)


Og jaa det ene bildet nede til høyre er Julie mens hun sov! Så snill som jeg er tegnet jeg henne i ansiktet mens hun sov, ahah (bildet er ca 1/2 år siden).

Har ikke gjort noe spesielt i dag uten om å rydde romme,lekse og slappet av, altså ikke noe dere syns er intressant! Og må beklage for litt dårlig blogging denne helgen, men blir bedre til uken!


 • Dato: 20.01.2013
 • Tid: 22:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
19.01.2013

Dumb Ways To Die

         

Haha syns videoen var litt kul så måtte bare dele den med dere!

 • Dato: 19.01.2013
 • Tid: 17:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.01.2013

Jentekveld

Da sitter jeg sammens med 2 søte jenter i sofaen! Etter ca 2 tima med zumba, styrke og tøying på treningsenteret, er det virkelig deilig med en skikkelig jentekveld med taco og tv kos! For ikke å snakke om hvor lenge siden det er med en jentekveld med disse jentene her♥


Malin og meg (Julie ville ikke bli tatt bilde av..)-Frida Karoline

 • Dato: 18.01.2013
 • Tid: 22:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
18.01.2013

Justgirlything-Frida Karoline

 • Dato: 18.01.2013
 • Tid: 16:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.01.2013

Nye header

Da har jeg endelig fått meg ny header! Tok frem photoshop skillzene mine å lagde en i dag, haha. Utrolig deilig med en ny en iallfall, har vært så dritt lei den gamle. Så nå slipper jeg endelig å irritere meg mer over det! 

Gamle:

Nye:

Hva syns du?

-Frida Karoline

 • Dato: 17.01.2013
 • Tid: 23:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.01.2013

Sove Problemer

Jeg kom meg på skolen i går, men det var bare så hvidt.. Klarte selvfølgelig ikke å sovne tidelig den natten heller, det endte med at jeg lå våken i sengen til klokken ble 4. Før jeg bestemte meg for å ta frem pcen i stedet. Og da jeg endelig ble trøtt var klokken nesten 6, så jeg fikk vell bare en halvtime med søvn før jeg måtte stå opp for å rekke skolen. Så siden jeg ikke hadde sovet noe, var jeg selvfølgelig dødstrøtt hele skoledagen, og det fristet virkelig å bare legge hodet over pulten å sovne (noe jeg også gjor i siste timen, hehehe). Men om jeg ville snu døgnet måtte jeg holde meg lengst mulig våken. Da skolendagen endelig var ferdig, tok jeg bussen hjemover. Og siden jeg må bytte buss på moa, ble det til at jeg gikk litt rundt å kikket på klær mens jeg ventet. Lenge siden jeg har gjort det for å si det sann, sist jeg var på moa var for å møte ei venninne ikke for å handle eller se på klær. Og ettersom at jeg fikk noen gavekort i julegave, kunne jeg like gjerne bruke de nå som det var salg.

Da jeg endelig kom hjem hadde jeg egentlig bare lyst å legge meg i sengen å sove, men det kunne jeg ikke om jeg ville legge meg tidelig + at jeg hadde utrolig lyst å se idol.. Så derfor satt jeg meg heller ned i sofaen med pcen på fanget mens jeg ventet på at idol skulle begynne. Og vips så hadde jeg sovnet, og våknet ikke før idol var ferdig og klokken hadde blitt over 10. Så da var planen om å se idol og legge meg tidelig ødelagt. Men jeg prøvde likevell et tappert forsøk på å sove, så jeg gikk i seng når klokken var 11 men det ble bare til at jeg lå å stirret i taket. Så nå sitter jeg her da.. Klokken er over 5 og jeg har enda ikke klart å sovne. Føler meg svimmel og har vondt i hodet. Og jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjør av meg.. Det er ikke lenge til jeg må begynne å gjør meg klar til skolen, så da for jeg bare prøve et siste forsøk på å få meg litt søvn. Så natta ♥

( Innlegget er forhånds publisert, skrev det i natt )
-Frida Karoline

 

 • Dato: 17.01.2013
 • Tid: 05:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.01.2013

Sov dårlig i nattHeii!
Akkurat nå sitter jeg å ser på tv mens jeg spiser lunsj/middag/kveldsmat. Har ikke vært helt i form i dag.. Det endte med at jeg var oppe i hele natt og fikk ikke sove før klokken var over 5, følte meg absolutt ikke bra. Ikke alltid deilig å ha denne sykdommen som jeg har, for å si det sann. Så siden jeg sovnet så sent, endte det med at jeg sovnet så dypt at jeg ikke hørte vekkerklokken klokken kvart over 6. Så da jeg endelig våknet helt var klokken 5 på ettermiddagen. Yeeah. Jeg som faktisk gledet meg litt til å ha gym i dag og dra på hiphop-trening, jajaa... Heldigvis føler jeg meg mye bedre nå, så får jeg håpe at jeg får sovnet tidelig i dag slik at jeg kommer meg på skolen i morgen!

(innleggene under er forhånds publisert!)

-Frida Karoline

 • Dato: 15.01.2013
 • Tid: 19:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.01.2013

Follow mehttp://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Follow me on instagram:  Fridakaroline96 http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png

Jeg publiserer litt oftere bilder på instagram enn det jeg gjør/har gjort her på bloggen, så om du vil vite litt mer av hva jeg gjør om dagene.
Follow me!

 

 

 

-Frida Karoline 

 

 • Dato: 15.01.2013
 • Tid: 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.01.2013

Siste dagene fra Gran CanariaPå julaften, altså den 24. desember. Dro jeg og pappa på jeep&kamel safari! Vi tok først texi til plassen vi skulle møte opp. Deretter ble vi plassert utover i forskjellige jeeper/safari biler, så dro vi avsted til første stoppeplass som var kamelsafari. Vi ble kanskje litt snytt, for det var ikke kameler vi skulle sitte på på. Det var drumedarer, men de er nesten helt like so I didn't care!

 

Selve sittepåkamelsafari greierne, var ikke noe særlig å skryte av.. Det var 10-15 minutter gåing inn i "ørkenen" og tilbake, ikke noe spesielt med det. Men det var gøy å få prøvd det ut iallfall! Etter at vi hadde kommet tilbake og var ferdig med kamel gåingen, fikk vi gå inn i ett lukket område hvor vi fikk se baby drumedarer. De var ikke akkurat små, men de var mye mindre enn de som var voksne! 

Etter at vi fikk sett det som var der, dro vi av sted for å se og lære mer om kulturen og område de har på Gran canaria. Altså den delen av safarien hvor vi kjørte rundt med jeepene.

Lederen våres! Tror ikke at turen hadde vært noe gøy uten han, det var i grunn han som laget all "morroa".

Etter at vi hadde kjørt et stykke, stoppet vi på en utkikksplass. Hvor vi fikk litt info om kriger som hadde skjedd i dalene som vi kunne se, og litt info om hvor neste stoppe sted skulle være.


Lederen filmet også en god del av turen, slik at vi kunne kjøpe filmen når turen var ferdig.


Pappa og den skandinaviske tolken
Under alle de stenene som er rødaktig, ligger det maaaange skjeletter etter en av krigene som var mellom de som bodde på øyen og de som ville ta over øyen.

Neste stoppested var på en kamelpark, hvor vi fikk se enda mer dyr og fikk spist lunsj/middag.

Det var også en av kamelene/dromedarene som likte å "kysse". Så for de som ville, kunne man ta en kjeks, legge den i munnen og bøye seg frem slik at den "kysset" deg. Jeg måtte selvfølgelig prøve dette, og siden pappa ikke klarte å ta bilde av det første gangen ble det til at jeg gjor det to ganger! What a lovestory, hahah.

Etter at vi hadde spist å sett oss om på plassen, dro vi til siste stoppe sted. Det var en søt liten by, midt oppe i fjellene. Mennene fikk også prøve seg på å vaske klær! Eller rettere sagt undertøy.


Bakeriet de hadde i den lille byen

Etter at vi hadde sett oss rundt og var ferdig, var det bare å komme seg hjemover igjen! Da vi kom tilbake til hotellet, tok pappa en dusj mens jeg prøvde forgjeves å komme meg på internettet. Må si at internettet de hadde på hotellet var å få magesår av, som pappa sa hundre ganger i løpet av oppholdet. Hahahah! Men oppdaget etterhvert at det ble mye bedre om man satt ute på verandaen eller i lobbyen, inne på selve hotellrommet var det bare elendig.

Etter at både jeg og pappa hadde dusjet og tatt oss en dupp (hah duppet gjor jeg etter hver gang vi kom hjem fra en etteller annet!), gikk vi ut på uteområdet på hotellet hvor pappa tok seg en bad. Jeg hadde jo nettopp dusjet så jeg orket ikke å bade, så jeg satt heller å solet meg og tok litt bilder.


 

Etter at pappa hadde badet ferdig og sola hadde nesten gått helt ned, dro vi tilbake til hotellrommet hvor jeg sovnet mens pappa dusjet. Litt senere på kvelden dro vi ut til baren de hadde på hotellet hvor jeg bestilte en av de gooode jordbær smoothiene! Den var utroolig god, anbefales virkelig♥ Det var altså min julaften! Det ble en ganske gøy og spennende dag. Og kamel&jeep safari var vell ganske en av de gøyeste tingene vi gjor under hele oppholdet. Men det hadde nok ikke blitt så gøy om vi ikke hadde hatt den lederen som vi hadde, han fant på masse tull gjennom hele turen og uten han hadde det nok blitt ganske så kjedelig.

 25.desember
Dagen etterpå var det helikoptertur som sto på planen. Så da ble vi hentet på hotellet, deretter dro vi innom noen andre hotell før vi ble kjørt til flyplassen. Siden pappa hadde flyd helikopter før, var det bare jeg som skulle fly av oss. I tillegg til meg var det to svensker og to fra (?) en eller annen plass (haha).


Piloten

Selve helikopterturen var ganske spennende og gøy! Vi fikk se store deler av øyen og diverse monumenter som var spesielle, vi fløy også over plasser hvor vi kunne se hvor urbefolkningen bodde eller huleboerne. For de som opprinnelig levde på øyen, laget seg huler i fjellene som de bor i. Det er ikke så mange av dem igjen, men vi fikk se noen av de! 

Siden helikopterturen ikke tok hele dagen, dro vi ned på stranden som lå 15 minutter gå tur fra hotellet. Siden det var 1.juledag forventet vi ikke at butikkene skulle være åpne, men det var tydeligvis ingen hindring. For det var stortsett alle butikkene langs stranden/promaden som var åpne. Så dermed ble selvfølgelig jeg fristet til å dra innom så mange av butikkene som mulig, så brukte i grunn nesten all tiden nede med stranden til å se i butikker. Heheh!
Nesten alle plassene vi var hengte det slike hengelåser. Noen av de var risset inn med datoer og navn, mens andre ikke sto noe på, så også mange plasser hvor de solgte slike låser. Tydeligvis en trend for mange ektepar/kjærester osv å henge slike hengelåser overalt.

Senere på kvelden var del galla-julemiddag på hotellet. Så etter at vi hadde kommet tilbake til hotellet og jeg hadde fått sovet litt, dro vi ned til spisesalen hvor vi fikk masse god mat!


Her er det vi fikk servert! Husker ikke hva noe av det var.. Det var noe med kamskjell(?) til forrett skampi som nr 2, (?) som hovedrett og noe sjokolade greier til dessert.


Og når vi var ferdige med å spise fikk alle damene roser!!


26.desember:
Vi spiste først frokost som alle de andre dagene, deretter dro vi ned igjen til stranden for å se litt mer og for å gå langs sanndynene/ørkenen.Vi gikk helt fra Maspalomas stranden til Playa del Ingles, tok vell oss 1-2 timer eller noe. Langs stranden/ørkenen var strandlinjen delt opp i forskjellige områder. En del var for ordinære folk, en del for nudister og en del for homser. Så mens vi fikk langs hele stranden fikk vi både se nakne folk og gutter/jenter som kysset og hang hverandre, og så gøy som han pappa hadde det tok han en del snik bilder av nudistene mens vi gikk. Må vell innrømme at jeg tok ett eller to bilder selv, hehe. Men pappa var værst!
her er ett at bildene pappa tok!

Etter at vi hadde kommet oss bort til Playa del ingles, gikk vi litt rundt i de butikkene (+stoppet en liten stund på en resturant for en drikke pause) de hadde i området før vi dro til en shoppingssenter som lå like ved. Siden dette var siste shopping dag som pappa sa, måtte jeg selvfølgelig utnytte det med å se i butikker. Men de har ikke akkurat noe særlig med ordentlige butikker, alt gikk for det meste i "boder" hvor de solgte falske og ting som var dårlig laget (utenom området/stranden med Maspalomas hvor de hadde en god del merke butikker, men så klart de var ikke akkurat billige). Men jeg fikk kjøpt noen småtterier, som en genser (siden jeg var kald), noen mobildeksler, og noen småting som var feriegaver. Jeg fikk også tatt i bruk mine prute skills! Prutet ned til ca halve prisen på nesten alle tingene jeg kjøpte!
Skille fikk jeg også!!

27. desember 
Pappa ville ned igjen til stranden som vi var på dagen før, noe jeg ikke orket ettersom at vi allerede hadde vært der to dager på rad. Så jeg ville heller ligge å sole meg med bassenget på hotellet. Så mens pappa var borte solet/badet jeg meg stort sett hele tiden, utenom de par ganger jeg gikk bort på butikken for å kjøpe meg is og litt mat.


Her er også det jeg mente med at hotellet Maspalomas princess og det andre hotellet ligger inni hverandre i en slags hestesko! Ikke akkurat en hestesko, kanskje heller en w.

Senere på dagen da pappa kom tilbake, solet og badet han seg litt han også. Mens jeg satt å tok bilder kom også en som jeg hadde så hvidt snakket med litt tidligere i uken forbi. Han het Richard og reiste til Gran Canaria med moren sin. Og ettersom at vi begge ikke hadde stort å gjør på ble det til at vi gikk litt rundt på hotellet før vi endte opp med å spille biljard. Jeg som er helt elendig på biljard og så hvidt traff kulene, VANT FAKTSIK! Vi spilte 2 runder, og gjett hvem som vant begge da!! JEG! Hahah. Klarer egentlig enda ikke tro at jeg som så hvidt traff kulene klarte å vinne over en som faktisk var ganske god! Jeg hadde vell bare flaks! Etter at vi hadde spilt de to rundene måtte Richard gå ettersom at han skulle spise, og i grunn måtte vell jeg også det. Det var jo siste dagen så da måtte vi ha en siste middag også. Så dermed dro jeg og pappa til en resturant som lå rett utenfor hotellet. Senere etter at vi hadde spist, dro vi tilbake til hotelletrommet for å pakke osv ettersom at vi skulle reise hjem igjen dagen etterpå. Siden vi skulle ta bussen til flyplassen klokken 5.30 om morgenen, orket ikke jeg å legge meg tidelig så jeg bestemte meg heller for å døgne. Planen var i grunn å sitte i lobbyen med pcen ettersom at internettet var bedre der. Men det ble heller til at jeg møtte Richard og noen til jeg hadde blitt kjent med tidligere i uken. Vi gjor ikke annet enn å snakke og bare chille resten av kvelden/natten, før jeg måtte tilbake til hotellrommet for å pakke ferdig kofferten.

28.desember - hjemreise

Jeg hadde så og si døgnet da vi måtte sjekke oss ut av hotellet, så jeg så altså ikke ut! Hahah fugleskremselet på vei! Så på bussen på vei til flyplassen sovnet jeg i noen minuttet, det samme gjor jeg da vi ventet på å sjekke inn bagasjen våres. Siden det var mange som skulle ta samme fly som oss, var køen til å sjekke inn bagasjen laaaang, så da satt jeg meg heller ned på en benk og lot pappa holde plass i køen mens jeg sov/halvsov. Da vi endelig kom oss gjennom innsjekkingen var det bare å komme oss gjennom sikkerhetskontrollen før vi fikk handlet inn litt godteri på tax freen, så var det bare å vente på flyet.

Flyet kom og jeg satt helt med vinduet så for meg var det ganske enkelt å sove. Så da flyet endelig var i luften sovnet jeg over det lille bordet man kan dra ned fra setet forran. Så for meg gikk flyturen ganske fort!
Det var så kaldt i Norge at det ble frost på ruten.Da vi endelig landet i Molde kom det ikke som noe sjokk at det var piss kaldt ute! Så da var det bare å pakke seg inn i teppe mens vi kjørte hjemover. Blææh savner varme og deilige Gran Canaria!

-Frida Karoline

 

 • Dato: 15.01.2013
 • Tid: 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
13.01.2013

Homealone

Heeei!
Long time, no see. Nytt år og nye muligheter, og jeg starter med å ikke blogge. Ja ganske bra start må jeg si! Men nå skal jeg sette foten ned og faktisk blogge fremover!

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen, med pizza og godteri. Og for å toppe det hele er jeg hjemmealene, kan det bli bedre (?). Hele helgen har i grunn gått til å bare slaske meg og gjøre litt lekser, deilig å ha slike dager i blant! Jeg har ikke gjort så mye den tiden jeg har vært borte fra bloggen, vært med venner, sovet, spist, skole osv. Altså ikke noe spesielt! Men jeg skal blogge om de siste dagene fra Gran canaria ettersom at jeg ikke har fått gjort det enda. Men jeg har litt problemer med bildeopplastningen, så jeg tror ikke det innlegget kommer før i morgen. stay tuned ♥

-Frida Karoline

 • Dato: 13.01.2013
 • Tid: 22:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
31.12.2012

New beginning

Da er det nyttårsaften og det er slutten på 2012 og starten på et nytt år! Det føles egentlig aldri ut som noe spesielt, men det er jo lov å håpe på en bedre start! 

Mitt nyttårsforsett for i år er:

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Trene mer! - Jeg har ikke akkurat hatt tid til det, ettersom at jeg bare har sovet. Men nå er det slutt! Nå har jeg og Julie laget en deal på at vi skal muntre hverandre opp, og vær "training buddies".

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Vær mer sosial - De to siste årene har jeg ikke akkurat orket så mye.. Jeg har stortsett bare brukt tiden min på å sove, men det skal det bli slutt på! 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Få meg en jobb - jeg hadde en jobb, men ettersom at de gikk konkurs er det kanskje på tiden å finne seg en ny en(?).

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Get new frends

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Spise mer sunt - Nå er det virkelig slutt på all den dritt maten jeg stapper i meg hver dag! Nå kan jeg bare spise godteri osv i helgene og på spesielle anledninger (bursdag, konfirmasjon osv).

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Bli friskere

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png  Leve livet!

++++
kunne sikker skreve en laaaang laaang liste, men tror det holder med disse her! Jeg må jo trossalt klare å holde de også! - Frida Karoline

 • Dato: 31.12.2012
 • Tid: 21:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
24.12.2012

Relaxing at the hotel

Internettet bruker så enormt med tid, så jeg rakk ikke å blogge om hva jeg gjor i går før det sluttet å fungere (så det kommer heller nå)..

I går brukte vi stortsett hele dagen på å sole oss, spise, bade og bare slappe av på hotellet, i håp om å bli brune. Haha! Fikk så vidt et lite skille men det var bare så vidt. Håper på å bli brunere i løpet av uken!   På hotellet har de også ett lite område med diverse massasje. Og der gikk det ann å prøve ut det å ha bena nedi en tank med fisker, som spiste døde hudceller fra bena. Jeg har alltid hatt lyst til det så da bare måtte jeg prøve det ut!Helt i begynnelsen kilte det helt sykt mye, men etter hvert ble det bare behagelig og deilig! Man kan sammenligne det med å ha bena opp i en tank med boblende vann.

Etter at solen begynte å sige bort, gikk vi inn på hotellrommet hvor jeg tok en dusj og sovnet (haha, typisk meg..). Senere på kvelden dro vi til en "pub" de har her på hotellet, der fikk jeg en utrolig god smoothie drink med jordbær smak (det er den du kan se på det ene bilde over, i kollasjen) . Naaaamm! 

-Frida Karoline

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 16:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.12.2012

Yesterday

Internettet på hotellet er utrolig dårlig! Det er så vidt jeg klarer å komme meg inn, og når jeg først klarer det går det utrolig sakte.. 

Men i alle fall, i går hadde vi en slags "bli kjent" dag. Vi gikk rundt i området og sjekket ut hva som var her. Ble til at vi gikk litt frem og tilbake, men vi ble i såfall bedre kjent med området! 
Hotellet har pyntet til jul!Hotellet er utrolig stort og fint! Hotellet er laget i en slags hestesko lignenes form, hvor det er to hoteller som ligger inni hverandre. Det er litt vanskelig å forklare det.. Men det er to prinsess hotell som er satt sammen, og det er mulig å gå frem og tilbake mellom hotellene så mye man vil (de deler også uteplassen, matsalen osv). Nå husker ikke jeg helt hva det andre hotellet het, men det er helt likt det hotellet vi bor på, bare at det er speilvendt i forhold.


Internett surfing..

Vi har også bestilt kamel safari til julaften (altså i morgen), og da skal vi møte opp på Holiday World (en fornøyelsespark). Så ettersom at vi brukte dagen på å bli kjent med området, gikk vi et tur for å finne det.

Da vi kom til fornøyelsesparken var selve parken stengt, men vi fikk i alle fall sett den. Etter det tok vi turen videre for å finne et marked som skulle ligge i området. Vi spurte en dame om hvor det var, men hun trodde sikkert vi mente supermarked eller noe sånt for hun viste oss feil vei.Vi kom frem til en shopping senter som skulle renoveres, så det var bare 2-3 butikker igjen. Men vi fant uansett noe å kjøpe! Vi fant en liten butikk med en mann som var villig til å selge mest mulig, så det ble en del mer enn planlagt. Men vi trengte det nok sikkert.

Etter litt shopping på senteret, gikk vi videre for å finne det markedet. Da vi endelig fant det var det selvfølgelig ferdig.. Så dermed gikk vi bare ned igjen til shopping senteret vi hadde vært på, for å spise middag. Etter en del gåing frem og tilbake klarte selvfølgelig jeg å få blemmer her og der på bena. Så etter vi hadde spist tok vi taxi tilbake til hotellet.


Kjøpte dette da vi var å shoppet! Fikk Ray-Ban solbrillene i julegave av pappa. 


Vi hadde ikke noen spesielle planer for denne dagen, så vi gikk tilbake på hotellrommet og sovnet begge to. Jeg sov en del timer lenger, men det var vell fordi jeg var så utslitt av dagen, haha -Frida Karoline

 • Dato: 24.12.2012
 • Tid: 02:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.12.2012

Akkurat ankommet hotellet

Hei!
Etter nesten en 2 timers forsinkelse, kom vi oss endelig ombord på flyet. Flyturen varte nesten 6 timer, før vi endelig landet i varme Gran Canaria! Ahaa hvor deilig det er med varme i forhold til iskalde Norge! 

Vi hentet bagasjen våres og fant frem til bussen som vi skulle ta videre til hotellet vi skulle bo på. Før vi kom frem til våres hotell måtte vi innom en del andre, ettersom at det var andre på bussen som skulle på andre hotell. Men jeg må si at ut i fra utseende, var det hotellet vi skulle sove på best! Nå har vi ikke fått sett oss rundt på hotellet ettersom at vi begge er utrolig trøtt og slitene etter turen. Men første inntrykket er bra så langt!
 
 
 
 Kart over øyen


Det er pyntet til jul overalt!
 
Rommet våres:
Badet:
Skal opp tidelig i morgen så vi rekker frokost så jeg må vell bare si god natt, og kos dere med juleferie!

-Frida Karoline 
 • Dato: 22.12.2012
 • Tid: 02:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
21.12.2012

Sitter på flyplassen

Selvfølgelig klarte jeg å bli syk på onsdagen, slik at jeg har ikke gjort annet enn å sove. Så jeg har heller ikke fått gjort alt jeg skulle... Men jeg klarte heldigvis å bli ferdig med å pakke, og fikk kommet oss avsted til flyplassen i tide (så hvidt). Så nå sitter vi på flyplassen i Molde å venter på at flyet skal komme, det er vell 1 og en halv time til det drar, så vi har god tid enda! Jeg tror vi er fremme i Gran Canaria rundt klokka 9 i kveld, så vi får ikke gjort noe i dag annet enn å checke inn på hotellet og kanskje sett oss litt rundt i området. 

 

-Frida Karoline

 • Dato: 21.12.2012
 • Tid: 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
20.12.2012

Dommedag

Fikk et spørsmål fra en svensk blogger, om jeg tror at verden går under den 21.12.2012. Svaret til det er neeei! Greit nok at mayaindianerne har hatt rett i en god del ting, men jeg tror ikke at verden går under i morgen! Hahah

Det er egentlig litt sykt når man hører om alle folkene, spesielt i Kina, Japan og Russland som hamstrer inn mat og går i skjul!


Da har NASA BEKREFTET hva som er ventet 21.12.12

Dagen vil starte som normalt, men været er like usåpelig som ellers, derimot når kvelden nærmer seg vil det sakte og gradvis dekke store deler av kloden i et enormt mørke.
Dette fenomenet kan skremme livet ut av folk, og det kalles: "NATT".

-Frida karoline

 

 • Dato: 20.12.2012
 • Tid: 23:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.12.2012

Spontan tur til Gran Canaria

I år skal mamma jobbe hele julen og broren min skal vær i militæret, så dermed ble det til at jeg og faren min blir alene denne julen. Siden faren min hverken orker å ha juletre eller pynte til jul, regnet jeg med at det kom til en ganske så kjedelig jul! Men i siste liten fikk jeg viljen min, og vi ble enig om å reise til Gran Canaria senest i går ettermiddag. Vigra (flyplassen i Ålesund) ble fullbokket i forrigårs, og dermed var eneste utvei gjennom Molde (siden pappa ikke vil reise igjennom Oslo), og med bare 3 plasser igjen på flyet FIKK VI PLASS! Det var i grunn ikke planlagt å reise bort nå i julen, ble mer planlagt på sparket. Hva er vell ikke bedre enn en spontan tur til Gran Canaria, å feire jul der (?).

Vi reiser til Molde og videre til Maspalomas nå fredag! Dette blir andre gangen jeg er i syden siden jeg var 8 år gammel, så jeg gleder meg syyykt mye! Vi skal vær på et Blue Star hotell som heter "Maspalomas Princess" og er ett av de fineste hotellene der nede! De pusset opp tidligst i år, og er veldig fint og moderne. Det ligger ca 1,5 km fra stranden, sentrum og shoppingen så det ligger ganske så sentralt! 

Slik ser det ut:


Bassenget har en egen sandstrand langs kanten!
Her ser dere sandstranden langs bassengkanten!

-Frida Karoline

 • Dato: 18.12.2012
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.12.2012

Videoblogg kommer i morgen!

Har hatt problemer med internettet i dag, så jeg har ikke kunne blogget noe før nå. Men jeg har i alle fall fått gjort ferdig videoen fra da jeg var på sykehuset til behandling! Tenkte egentlig å publisere den tidligere i dag, men siden internettet har vært helt på trynet og det er litt sent nå, publiserer jeg den i morgen etter skolen! Så gled dere! ♥ -Frida Karoline

 • Dato: 17.12.2012
 • Tid: 23:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.12.2012

Olai 8 år

I dag dro besteforeldrene mine hjemover til Trondheim igjen, etter å ha vært her siden torsdagen. Koslig å ha de her i alle fall ♥ Etter at de dro, slappet jeg av en times tid før jeg dusjet og ordnet meg til bursdagsselskap. For det ene søskenbarnet mitt feiret 8 års dagen sin i dag, det er ikke så ofte jeg ser den siden av slekten uheldigvis... Men det var koslig å se de igjen, god mat var det det også, hehe. 


Bursdags barnet dekorerte kaken helt selv!


Olai 8år


Meg og Stine (søskenbarn)
Olai, meg og tante Nina

-Frida Karoline

 • Dato: 17.12.2012
 • Tid: 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.12.2012

Koselig kveld

Sitter nå å ser på tv med familien! Besteforeldrene mine reiser i morgen tidelig, så da må jo vi nyte ned siste tiden. Jeg har ikke gjort stort mye i dag, bare slappet ekstra mye av etter dagen i går. Sov vell til klokken var over 12 i dag, og siden har ikke jeg gjort annet enn å se tv. Var eneste en tur ut for å spise middag på Felini, og det er vell det eneste "spesielle" jeg har gjort i dag!

-Frida Karoline 

 • Dato: 16.12.2012
 • Tid: 00:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.12.2012

Dagen i går

Etter at jeg hadde vært på behandling dro jeg til frisøren for å farge håret, etter at jeg farget det sist har mamma klaget så utrolig mye på hvor stygt det var.. Så da var det bare å farge det tilbake til min orginal hårfarge. Og siden jeg skulle på juleball samme dag, var det like greit at de stylet det også!


Slik ble det:

Ble ganske fornøyd med resultatet faktisk! Det frisøren gjor var å farge øverst av håret mitt tilbake til orginal fargen min, mens hun lot enden av håret vær som det var. I tillegg la hun til noen lyse striper, så det skulle se mest mulig naturlig ut. Må si at det var den beste frisørsalongen jeg har vært hos! Anbefaler virkelig å ordne håret hos hair fashion! 
Etter frisøren dro jeg hjem, ordnet meg og spiste litt før jeg dro videre til noen venner. Og når klokken begynte å nærme seg halv 10 kjørte vi utover til juleballet. Jeg klarte egentlig ikke å velge hvilken kjole jeg skulle ha på meg, så jeg lot moren min og bestemoren min velge. Og da ble det til at jeg hadde på meg denne:

Med disse skoene til:

Selve juleballet var veeeldig bra, ganske kult at selveste R.I.O og Dj Broiler var der! God stemning for å si det sann! Det eneste som var et mareritt var å komme seg ut.. For i det vi kom inn, fikk vi et bånd som vi skulle ha rundt hånden og på det båndet ble det skrevet en bokstav og et tall om hvor tingene dine lå. Og på slutten av juleballet var det helt kaos for å få tingene sine, jeg ble stående i over en time for å få tingene mine ettersom at det var folk som snek og dyttet. Og de folkene som passet på tingene klarte ikke å finne tingene for lappene som var festet på tingene hadde falt av osv, blæh! Men jeg kom meg ut til slutt og fikk kommet meg hjem og lagt meg til å sove. Alt i alt var det i grunn en ganske bra kveld, bare de får ordnet det med garderoben til neste gang!

-Frida Karoline

 • Dato: 15.12.2012
 • Tid: 23:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.12.2012

Which one?
Hvilken av kjolene syns du va finest, og hvem av dem skal jeg velge til juleballet i kveld? heeeelp! ♥

-Frida karoline

 • Dato: 14.12.2012
 • Tid: 13:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
13.12.2012

Planen for morgen dagen

 Stå opp tidelig, dusje og ordne meg.

 Dra av sted til sykehuset, ta blodprøve og begynne remicade behandlingen

 Vente på at behandlingen skal ta slutt

 Dra til frisøren for å farge/stripe håret

 Dra hjem sminke meg og få på meg finklærne

 OG KOMME MEG AV STED TIL ÅRETS JULEBALL

 

 Gleder meg utrolig mye til juleballet! Men gruer meg litt til folkemengden.. Kommer vell over 3000 ungdommer dit så det kommer til å være kaos! Men Dj broiler og R.I.O kommer + noen til, så det går fiiint, heheh. Gleder meg i alle fall veldig, men det kommer til å være en stressa dag uten noe søvn. Så jeg kommer til å være helt utslått før dagen er omme! Men det er ikke hver dag selveste R.I.O kommer til lille Ålesund!

-Frida Karoline

 • Dato: 13.12.2012
 • Tid: 23:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
13.12.2012

12.12.12

Besteforeldrene mine kom ikke i går like vell, men de kom i daaaag! Dagen i dag har i grunn beståt av å forte meg hjem fra skolen, hente en pakke på Posten, dra hjem til mamma for å spise mat og møte besteforeldrene mine, forte meg på moa (kjøpesenter) for å finne sko til i morgen (forklarer hvorfor litt senere) og etter å ha funnet de skoene som jeg vil ha dro jeg hjem igjen! Så her sitter jeg nå, utrooolig trøtt og sliten, er vell ikke lenge igjen til jeg går rett i bakken av utmattelse..! Men heldigvis fikk jeg i alle fall utnyttet dagen litt i dag, og gjort noe nyttig! Som sagt var jeg og klassen på Radio Ålesund i går! Det var i grunn litt intressant å se og lære hva de gjor der. Vi ble møtt av Kimy en av de fem radiovertene der, etterhvert var det en som het Haakon som viste oss litt rundt. Ganske kult at vi fikk gå inn på selve "studioet" hvor vi kunne høre hva lytterne hørte på der og da, og få se hva som hvar planen utover dagen! Vi fikk også se når de var live og snakket om været osv! Kanskje jeg skal jobbe i radio når jeg blir større (?).-Frida Karoline

 • Dato: 13.12.2012
 • Tid: 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.12.2012

I am a sleepy head!Kom vell ikke til noe sjokk at jeg sov i går også (?). Dritt at alle dagene går bort til å sove, mens jeg har 100 andre ting jeg må gjøre.. Håper ting snur snart! 


Ellers så skal vi som sagt på Radio Ålesund med skolen i dag, vet ikke helt om det kommer til å bli så gøy men for håpe det! 
I tillegg så kommer besteforeldrene mine fra Trondheim nedover en tur, jeg tror de blir til lørdag eller søndag. Og for å toppe det hele så kommer broren min hjem fra militæret på permisjon! What a day! For håpe at jeg ikke blir så trøtt og sliten at jeg bruker hele dagen på å sove i dag også, slik at jeg faktisk for utnyttet dagen. 
Meeeen nå må jeg se å komme meg på skolen, så snakkes folkz♥

-Frida Karoline 

 • Dato: 12.12.2012
 • Tid: 07:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
09.12.2012

Oppdatering

Jeg har så hvidt vært på pcen på 2-3 uker, eneste gangene jeg har vært på pcen har vært på skolen (ellers har jeg brukt mobilen, til facebook osv). Grunnen er fordi at med en gang jeg kommer hjem fra skolen, går jeg rett i sengs. Jeg er så sliten og trøtt og orker rett og slett ikke orket så mye annet. Dermed har jeg ikke blogget på de 2-3 siste ukene heller... Det er eneste de engelske sitatene som har blitt publisert, og det er fordi de er forhånds publisert. Altså jeg har valgt tid og tidspunkt de skal bli publisert, og det gjor jeg sikkert for nesten en måned siden. Hvor jeg laget ca 7-9 innlegg om de engelske sitatene også valgte jeg ut tidspunkt de skulle bli publisert på. 

Så jeg tenkte jeg skulle laget et innlegg om hva jeg har gjort de siste 2-3 ukene!

16. November

Da fikk vi plutselig besøk fra Trondheim! Tanten min, kjæresten hennes og to av mine søskenbarn kom på besøk. Det var ganske hyggelig at de tok turen ned hit, siden det er så sjeldent de gjør det! Sist de var her var vell på konfirmasjonen min, og før det var det konfirmasjonen til broren min (4 år før min konf), så det var godt å ha de her!17.november:

Siden de ikke er i Ålesund så ofte har de ikke fått sett hele byen skikkelig, og dermed tok vi turen til Atlanterhavsparken, hvor de har masse spennende å se på!


Bjørn (kjæresten til tanta mi), Terese (tanten min), mamma og Ron Aksel (eldste søøskenbarnet mitt)
Mating av fiskene


De har også en utstilling med slanger og edderkopper. Om vi ville fikk vi holde slangene, og det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge! Det eldste søskenbarenet mitt holdet seg et godt stykke unna, men det minste var rask frem å skulle ta på hun også.


tøffe Arianna


Pingvinene
Ron Aksel


fisking av krabbe


skilpaddene
Mating av pingvineneSiden en av mine bestevenner Julie hadde bursdag den dagen, dro jeg senere på dagen sammens med Malin, Julie og Julie på Bulduks (en resturant) for å spise mat. Vi spiste kebab pizza også spiste jeg varm eplekake med vaniljeis til dessert, naaaamm♥ Koslig kveld med de søteste jentene!18.november:

Siden tanten min og dem kun skulle vær i Ålesund den helgen og hadde jobb uken etter, måtte de dra hjemover tidelig søndagsmorgen. Så da ble det til at vi spiste en rask frokost før vi sa hade til gjengen.


Mamma og lille Arianna


Søstrene

 


Uken etter hadde vi forestilling med danseskolen som jeg går på. Så dermed ble det mye prøver og dansing som gjor at jeg var helt utkjørt etter den uken

Det begynte på onsdag hvor vi hadde øving på scene og generalprøve med 2. akt. Måtte dra rett etter skolen (i 3 tiden) og ut til parken kulturhus for å rekke å vær på scenen til den tiden som jeg og gruppen hadde. Deretter var det bare å vente til generalprøven som begynte i 8tiden, så da ble det i grunn til at vi bare gikk rundt i byen. Vi var et par ganger på mcdonnals å spiste mat, også kikket vi litt på klær. Etter at vi hadde danset og var ferdig med generalprøven, måtte vi vente på å få feedback. Altså få tilbakemeldinger, fra pedagogene. Ble vell ikke ferdig før 9-10tiden, så det ble en laaang dag, dro rett hjem å la meg til å sove, haha!

Torsdagen var det generalprøve for 1. og 2. akt, så da måtte vi møte opp i halv 4 tiden for å øve på finaledansen, deretter ble det en liten pause før generalprøven begynte. Så da var det bare å ordne og sminke seg før vi skulle på scenen, og siden begge aktene varer litt over 1 time + at alle skulle få feedback ble dette også en veldig laang dag!

På Fredagen var det endelig klart for danseshow, så da dro jeg rett etter skolen til kulturhuset hvor vi måtte øve på finaledansen før showet begynte. Etter det var det bare å gjøre seg klar til selve forestillingen.


Meg og Amalie (ei på dansegruppen)


Plassen våres, haha! Det var her i brukte meste av tiden våres, her skiftet vi, sminket oss og chilla.


På vei ned til mcdonnalds! Tradisjonen som vi gjør hver juleforestilling.


Sara


Martine, besøk bloggen hennes her

Bilder fra forestillingen:


Gruppen våres:
FinaledansenLørdagen var det enda en forestilling, så da var det på'n igjen. Martine, super sosial!


Fredagen den 30. november feiret søte Anna bursdagen sin. Det ble en koselig kveld med masse gode jente og maaat♥
 
Meg, Martine og LillianHenriette og Helene


Henriette, Helene og Karoline
Bursdagsbarnet Anna♥
Martine, Lillian og Andrine

Jeg har for en god stund tilbake meldt meg på en konkurranse, hvor man kunne vinne en liten oppmerksomhet som man skulle gi til noen man syns fortjener det. et søtt lite. Det man måtte gjør for å vinne var å skive hvem og hvorfor man synes den personen man vi gi premien til fortjener det. Altså en give away premie! Jeg skrev at jeg syns moren min fortjente det fordi hun har vært her for meg når jeg har trengt det, hun har støttet meg gjennom en laang tid med masse sykehusbesøk, behandlinger, dårlige tider osvosv. Vi har ikke akkurat det beste forholdet og krangler kanskje mer en folk flest... men hun er jo moren min og innerst inne er jeg jo glad i henne! Og jeg har ikke helt fått takket henne for alt hun har gjort for meg, spesielt for det hun har gjort nå når jeg har vært så mye syk. Derfor syntes jeg at hun fortjente en liten oppmerksomhet nå i julen.

For ikke så lenge siden ringte en dame meg og fortalte meg at jeg hadde vunnet den premien og fikk gi et søtt lite "juletre" til moren min. Moren min ble i alle fall veldig glad!Jeg har vært litt borte fra skolen, men det er fordi jeg har vært veldig dårlig den siste tiden! Jeg har vært veeldig trøtt og sover flere timer om dagen enn det folk flest gjør. Jeg har hatt mye smerter, hodepine, kvalme osv. 


På skolen har vi laget film og har nå begynt å jobbe med lyd. Så senere denne uke skal vi en tur på Radio Ålesund, læreren våres sier at det kommer til å vær veldig gøy, mens andre sier at det er kjedelig, så da får vi vell bare vente å se!

Det var for det meste det jeg har gjort de 2-3 siste ukene, det jeg har gjort mest er i grunn å sove! Det gjør jeg nærmest hver dag etter skolen, så jeg er ikke så veldig sosial som jeg har lyst til.. Men jeg håper på at jeg klarer å bli bedre, slik at jeg får gjort mer ut av dagene! Jeg skal i alle fall prøve å få blogget litt mer om dagene, og ikke la det bli hele 2 uke før jeg blogger neste gang! Så stay tuned!

-Frida Karoline


 • Dato: 09.12.2012
 • Tid: 21:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.11.2012

The pain is back..

Det jeg hater med å ha denne sykdommen er at jeg vet aldri når jeg blir bedre eller om jeg blir bedre. Det er som om jeg bare sitter å venter på at smertene skal komme. De kommer og går akkurat som de selv vil. Jeg får ikke velge om jeg vil ha de der, de bare kommer endten jeg vil det eller ei. Jeg hater det! Jeg har ikke kontroll over min egen kropp, det er som om noen andre kontrollerer den. 

I to netter på rad har jeg sittet oppe med smerter i magen, jeg har ikke fått sovet. Jeg har ikke fått gjort noe ut av dagen, bare sovet fordi jeg ikke har fått sovet om natten. Jeg er sliten og trøtt, men smertene tar overhånd. 

 -Frida Karoline


 • Dato: 15.11.2012
 • Tid: 00:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.11.2012

Messy bun


What to do? Sitte nå i sengen, å ser tv, har ikke gjort noe spessielt i dag. Var eneste en liten tur på moa kjøpesenter og kjøpte noe småtterier. Det er så kjedelig for tiden! Været ute gjør det ikke så stort bedre, det er mørkt, grått og kaldt! Nesten litt deprimerende.. Frister ikke til å stå opp å gjøre noe ut av dagen, jeg vil heller bare ligge i sengen å sove. Men jajaa, noen tips til hva jeg kan gjøre, er så kjedelig å se på tv hele tiden?

 -Frida Karoline

 • Dato: 10.11.2012
 • Tid: 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
10.11.2012

Youtube-videoer

Når jeg kjeder meg eller ikke har så mye å gjør på, kan jeg sitte timesvis å se på youtube-videoer. Det kan være alt fra diverse tips, fails til musikk. Noe jeg elsker å se på er auditions, vet ikke helt hvorfor, men syns det er så gøy å se på folk drite seg ut eller synge helt fantastisk!

Her er noen videoer som jeg fant i farten:


Ella Henderson, bare 16 år og synger utrolig fint!


Janet Devlin, 16 år og har virkelig en unik stemme! Kan sitte å høre på syngingen hennes i timesvis♥


Dette er ikke en audition, men syns den var så bra! Har ikke tenkt over hvor flink Jessie J er før, men i denne videoen hvor hun og Vince synger Live, kommer stemmen hennes virkelig frem! Veldig bra sunget av begge to!


Rachel Crow, kun 13 år og har en heilt utrolig stor og sterk stemme! Første gangen jeg hørte henne ble jeg virkelig overrasket over hva som kom ut av den unge jenta. Høres nesten ut som Beyoncé, enkelte ganger!

-Frida Karoline 

 • Dato: 10.11.2012
 • Tid: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.11.2012

Null hull

Heii!
Våknet nettopp, etter å ha sovet siden jeg kom hjem fra skolen. Så jeg tenkte å slenge med et innlegg før jeg tar natta! Har ikke gjort så mye i dag egentlig, men jeg var en tur til tannlegen i dag tidelig. Siden jeg står på så sterke medisiner, har tennene mine blitt veldig svekket med tiden. Så da var det nå på tide å få sjekket de litt. Og gjett hva! Jeg hadde null hull!! Har faktisk aldri hatt hull før, kun et lite begynner hull, men det gikk bort etter hvert. Tannlegen trodde også at jeg hadde hatt tannregulering, siden jeg hadde så "perfekte" tenner, ikke at jeg syns det da men.. Men det vil jo bare si at jeg slipper regulering, noe som jeg ble veeeldig glad for!!

Men nå begynner det å bli litt sent, såå nattinatt alle sammen♥

-Frida Karoline

 • Dato: 07.11.2012
 • Tid: 23:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.11.2012

Ny header

Overskriften sier vell alt (?). Jeg blir i grunn veeeldig for lei av design og header, er fornøyd i kanskje 3 uker toppen, før jeg blir dritt lei..  Hadde egentlig tenkt å bytte ut alt både design og header nå, men det er jo ikke så lenge siden sist, så det endte bare med at jeg byttet ut headeren,så for jeg se om jeg bytter ut design etter hvert! 
Ny: 

Gamle:

Hva synes du?


-Frida Karoline

 • Dato: 07.11.2012
 • Tid: 01:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.11.2012

Chille helg!

I helge har jeg i grunn bare slappet helt av. Natt til lørdag overnattet jeg meg Julie, vi gjor ikke så veldig mye, men har ikke sett/vært med henne på ca en måned så det var bare deilig å endelig vær med henne igjen! Resten av helgen gikk for det meste til å ligge i sengen, sove, gjør litt lekser, se tv og slappe heilt av. Ganske deilig å ha slike dager, selv om jeg sover stort sett hele tiden da..

 -Frida Karoline

 • Dato: 06.11.2012
 • Tid: 00:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
03.11.2012

Stay Strong!-Frida Karoline

 • Dato: 03.11.2012
 • Tid: 16:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
31.10.2012

Happy Halloween

Heeii!
Da er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra moa (kjøpesenter), for i dag åpnet det nemlig en ny butikk! VILA♥ Elsker den butikken! Hver gang jeg er i Trondheim på ferie, drar jeg alltid innom VILA, de har så mye fiiint der. Og endelig kom det til Ålesund også! Så det var ikke så sjokkerende at  hele butikken var stappfull, så det ble bare til at jeg så vidt så meg litt rundt før jeg dro med meg noen små ting, og gikk å betalte. 

Dette var det jeg kjøpte meg:


Oversized genser, et stjerne skjerf og ei mobil/penge/hals- veske 

I dag er det altså halloween, har ikke akkurat planlagt å kle meg ut å ringe på dørene til folk, hehe. Det blir nok bare til at jeg blir liggende halv død i sengen, mens jeg ser på tv og prøver å gjør litt lekser. Men dere får kose dere videre folkz! Happy Halloween♥

Dagen's:
Pappa: Vet du hvilken dag det er i dag?
Meg: Emm.. nejj?
Pappa: Dagen hvor jentene slipper å sminke seg! 
For siden der er halloween slipper jenter å skjule det fugleskremselet som skjuler seg under all sminken.
Haha morsom du pappa..  

-Frida Karoline

 • Dato: 31.10.2012
 • Tid: 20:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
31.10.2012

I got a Iphone!

I forrige uke etter å ha vært hos legen dro jeg og mamma en tur på moa, for å se om jeg kunne finne meg noen vintersko. Jeg fant noen men de var ikke heeelt slik jeg ville ha de, så det endte med at vi ikke kjøpte noen. Da vi skulle til å dra, gikk vi forbi en telefon-  kiosk/butikk, og av ren nyskjerrighet gikk vi inn for å se på mobilene de hadde. Jeg har leeenge ønsket meg en ny mobil, ettersom at den jeg hadde var dritt! Den hadde liten skjerm, fikk aldri de anropene som jeg skulle, fikk ikke meldinger osv, altså helt håpløs! 

Jeg og mamma så litt på de mobilene de hadde der, jeg har i grunn alltid hatt lyst på Iphone, så jeg ble vell i grunn mest stående å se på de. På kort tid hadde plutselig jeg om mamma blitt enig om at vi skulle kjøpe en Iphone til meg. Husker ikke helt hvordan det skjedde, det ble i grunn veldig spontant samtidig som at jeg lenge har ønsket meg en Iphone og at jeg virkelig virkeelig trengte en ny mobil! Så TUSEN TAKK snille mamma♥ Endelig en mobil som fungerer! 


Elsk! Min Iphone 4S ♥


kjøpte meg også et deksel, ble litt at jeg bare tok det første og billigste dekselet jeg fant. Har ikke mye penger for tiden, og jeg trengte meg et deksel, så da ble det dette!

Har allerede begynt å bruke kameraet på mobilen! Så her er noen av de jeg har tatt hit til.

-Frida Karoline 

 • Dato: 31.10.2012
 • Tid: 10:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
30.10.2012

Føler meg svak

Hater å ikke ha kontroll over kroppen min.. I det siste har jeg vært kvalm, hatt hodepine, hatt vondt over hele kroppen, vondt i magen, vært sliten, feber, har rett og slett følt meg helt håpløs. Føler meg litt hjelpesløs, vet liksom ikke helt hva jeg kan gjør for å føle meg bedre. Eneste som hjelper er å sove og ta paracet (hater paracet, jeg blir så trøtt av det), jeg får liksom ikke gjort noe, får ikke vært med venner eller gjøre ting som jeg har lyst til.. Men det er bare slik det er å leve med en kronisk sykdom, man vet aldri når ting blir bedre eller verre, vet aldri om man kommer til å bli bra igjen. Man vet ingenting.. 

Grunnen til at jeg har vært dårlig til å blogge i det siste er nettopp derfor. Jeg føler meg ikke bra! Jeg er rett og slett for sliten, jeg sover stor sett hele tiden uten at jeg kan gjøre noe med det.. Jeg sovner på skolen, sovner på bussen, sovner når jeg er med venner, sovner over alt, uansett når! Så om jeg en dag ikke blogger er det fordi jeg sover, jeg bruker overskudd som jeg ikke har for å komme med på skolen. Jeg prøver så godt jeg kan for å være sosial, men det er ikke lett når man er så sliten at det føles ut som at man besvimer. Så om jeg ikke klarer å blogge en dag vil det ikke si at jeg har sluttet! Jeg liker å blogge, det er på en måte som "terapi" for meg! Jeg får sagt hva jeg føler, vist andre hvordan jeg har det, jeg får rett og slett vært meg selv. Så om jeg noen gang skal slutte å blogge blir det ikke nå! Jeg blogger ikke for å bli kjent, jeg blogger først og fremst for meg selv, det har blitt en slags medisin for meg! Så uansett hvor mange lesere jeg har, kommer jeg til å blogge en god stund til fremover (er selvfølgelig veldig glad i leserne mine♥). Jeg skal prøve så godt jeg kan for å blogge oftere, men jeg kan som sagt ikke love noe, men jeg skal gjøre mitt beste! ♥

 -Frida Karoline

 • Dato: 30.10.2012
 • Tid: 09:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
23.10.2012

Bursdags feiringen min

I går gikk for det meste tiden til å bare slappe av.. Har vært så sliten og utslitt den siste tiden, så det var litt deilig å ikke gjør noe annet enn å bare ligge og halv sove hele dagen! Men uansett, i forrigårs feiret jeg bursdagen min, med 5 søte venninner. Utrolig koslig å feire bursdagen min med de, så koslig og mer personlig å kun samle noen få av de nærmeste. Vi spiste hjemmelaget pizza, også hadde jeg laget brownies, drinker og cupcakes, utrolig godt!

Senere på kvelden så vi filmen "Bridesmaids" og spiste godteri, og ettersom at dette var en jentekveldovernattingsbursdag, dro vi ut noen madrasser som vi la på stuegulvet. Så sovnet vi alle en etter en mens vi så på "Dear John" (en utrolig søt jentefilm, anbefales!).


Anna, Martine, Karoline, Julie og Malin


Laget disse som bordkort/dekorasjon, var de ikke søte?

Dagen etterpå (altså i går) våknet vi alle sammen til strålende sol ute, og ettersom at vi ikke spiste opp all pizzan fra dagen før, hadde vi hjemmelaget pizza tl frokost! Og som "dessert" spiste vi frukt dyppet i sjokolade, naaaaaaaaam♥ 


Martine


Fikk faktisk den sjokolade smeltetingen, av søte Malin i bursdags gave! Var den ikke fiiiin?


Fem våkne jenter! Karoline, Anna, Julie, meg og Martine (Malin kunne ikke overnatte, så manglet henne) oooog nei vi sov ikke å trangt, hehe vi bare presset oss sammen slik at vi fikk tatt bilde av alle sammen!

Koslige jenter og koslig bursdag!

-Frida Karoline 

 • Dato: 23.10.2012
 • Tid: 00:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.10.2012

Bursdags feiringen til min søte venninne

Hellu!
Som sagt var jeg i bursdagen til Malin på fredagen, utrolig koslig! Fikk sett igjen noen søte jenter som jeg ikke har sett/snakket med på leeeenge, tror faktisk ikke jeg har snakket med de siden jeg ble ferdig på ungdomsskolen, så det er altså veeeldig lenge siden! Men uansett, vi spiste god mat og Malin hadde til og med laget oreokake, utrolig godt! Vi snakket, spiste og danset rundt, utrolig koslig♥


Malin (bursdagsbarnet), Silje og Julie

Oreokaken Malin hadde laget!


Julie og Nathalie


Nathalie


Meg og Julie

 Koslig kveld! (hun har foresten bursdag i dag, så GRATULERE MED DAGEN SØTE, SNILLE KJÆRE MALIN!♥

-Frida Karoline 

 • Dato: 23.10.2012
 • Tid: 00:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
19.10.2012

OD-dagen

Heii!
Orket ikke blogge i går, jeg var så sliten og trøtt.. Klarte til og med å sovne i timen, læreren prøvde å vekke meg men jeg reagerte ikke. For når jeg først har sovnet kan jeg vær laaaangtlaangt borte, så han gav vell bare opp. Heldigvis for meg sov jeg ikke så veldig lenge, våknet opp innimellom så jeg sov vell nesten en time tilsammen.

Ellers i dag, så skulle jeg egentlig ha funnet meg en jobb for å skaffe penger til OD-dagen! OD-dagen eller Oprasjons Dagsverk er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. På OD-dagen jobber elever en dag til inntekt for et utviklingsprosjekt i Asia, Afrika eller Latin-Amerika. I år går pengene til kasteløs ungdom i Nepal, slik at de for den utdanningen de fortjener!

I 1963 ble kastesystemet avskaffet i Nepal, men 50 år etter praktiseres det fortsatt. Nederst på rangstigen finner vi de kasteløse. OD 2012 gir kasteløs ungdom utdanning ? og makt til å endre et system som skulle vært kastet for lenge siden. (tatt fra hjemmesiden deres " http://www.od.no/ ") 

Som sagt skulle jeg egentlig funnet meg en jobb, men alle plassene jeg har spurt har de sagt endten nei eller at de allerede har noen.. Har sendt mail og spurt over 14 stykk, så da er det ikke min feil at jeg ikke har funnet noen jobb. Men i stedet for å ringe enda mer rundt, ble det heller til at jeg jobber for mamma, hehe! Skal vaske ned leiligheten hennes, så det er vell like greit. Akkurat nå er jeg med faren min, og skal til å ordne meg å komme med bort over til moren min slik at jeg får begynne. Senere i dag skal jeg i bursdags selskap til Malin, ei av mine betevenner, så er ikke sikker på om jeg rekker å blogge noe mer i dag.. Men skal prøve i alle fall! 

Bilder fra bursdagen min! Jeg, Victoria og Malin, koste oss på Peppes Pizza♥

Victoria og Malin

Og siden jeg hadde bursdag fikk jeg en is, utrolig godt!! Naaaamnaaam♥ Også fikk jeg en ballong, følte meg bra voksen da skal jeg si deg! Heheh. Men det ble en utrolig koslig kveld! Jeg skal også ha en aldri så liten feiring med noen søte jenter i morgen, så jeg skal handle inn litt ting i dag og lage til en skikkelig jentekosekveld! Can't wait♥-Frida Karoline

 • Dato: 19.10.2012
 • Tid: 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.10.2012

IT'S MY BIRTHDAY, SWEET SIXTEEN!


Endelig er jeg blitt 16 år! Og regnes nå som "voksen" (eller mer voksen i alle fall), jeg kan endelig begynne å øvelseskjøre,  ta lettsykkellappen (ikke at jeg kommer til å gjør det da) og jeg må begynne å betale voksenbillett på bussen, fergen osv.. Til nå har jeg ikke gjort stort.. Har vært på skolen også var jeg en runde rundt på Moa etterpå for å finne jobb for OD (noe sann jobb greier gjennom skolen, kan forklare bedre i morgen elns). Også nå ligger jeg på sofaen og slapper av mens jeg venter på at klokken skal bli halv 9. For siden jeg har bursdag må jo jeg feire! Så dermed skal jeg og to andre venninner en tur på peppes pizza å spise maaaat♥ Så det blir jo koslig! Ellers har jeg ikke noen planer for i dag..

Men nå må jeg kanskje begynne å ordne meg, er jo ikke så lenge til jeg fyker ut dørene for å møte jentene! 
-Frida Karoline

 • Dato: 17.10.2012
 • Tid: 20:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
16.10.2012

Wish-List For My Sweet Sixteen

Heisann
I morgen har jeg bursdag og endelig blir jeg 16 år! Er så leii av å være 15 år, hehe det er i grunn ikke store forskjellen. Men jeg er så lei av å være den "minste", for nesten alle vennene mine har bursdag så tidelig på året.. Endelig kan jeg si at jeg er 16 år jeg også!

Jeg ønsker meg:


En ny telefon - jeg trenger virkelig en ny telefon, den jeg har nå går meg på nervene.. Får aldri meldinger, klikker hele tiden, alt for liten skjerm osvosv! Utrolig irriterende!
Penger - Har fortiden ikke jobb så penger er det lite av... Har nå så å si null penger på kontoen, hardt liv
Klær - hvem kan vell få nok av klær? 
Sminke - den sminken jeg har no, har jeg hatt siden jeg gikk på barneskolen, bruker i grunn ikke så mye sminke annet enn maskara og øyenbryns blyant (+ av og til øyenskygge og eyeliner), men jeg trenger noe nytt. 
Love Manuela's bakebok - Manuela er utrolig flink til å bake, og har nå lansert 3 bøker med oppskrifter og tekniker. Selv elsker jeg å lage og bake ting, og trenger noen nye oppskrifter og tips!Ting til rommet - Elsker å dekorere og gjøre om rommet mitt. Og jeg trenger litt forandring!


Smykker - Kan en jente få nok av smykker? Jeg klarer i alle fall ikke det, elsker alt om glinser og glitrer og kan aldri få nok av det!

-Frida Karoline 

 • Dato: 16.10.2012
 • Tid: 23:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.10.2012

Nytt design

Heeejj!
Sitte nå på sykehuset for å få min dose med Remicade. Ganske kjedelig, det er ikke så mye å gjør her, men jeg må jo ha det så da er det ikke så veldig mye å gjør med det... Har ikke orket eller hatt tiden til å blogge noe i høstferien, og i tillegg har jeg vært ganske lei av det gamle designet mitt så det har ikke fristet så mye til å blogge. Men nå har jeg endelig fått endret designet og jeg er mye mer fornøyd med det, enn det jeg var med det forrige! 

Det gamle:Vs det nye:Syns? 

-Frida Karoline 

 • Dato: 15.10.2012
 • Tid: 13:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.10.2012

En liten oppdatering

Heeeii!
Onkelen min hadde bursdag i forrige uke så dermed ble det feiring av bursdagen hans på søndagen! Så da bærte det av sted til hjørungavåg hvor han bor. En av de tingene som er utrolig digg, er at tante er utrolig flink til å lage mat. Hun kommer fra filipinene så hun lager utrolig god mat derfra! Så da var det bare å proppe i seg så mye mat som overhode mulig. 

Er en stund siden jeg har sett den siden av slekten.. Kunne se at alle søskenbarna mine hadde vokst og forandret seg! Men vi hadde det gøy, var ikke så veldig mye å gjør, onkel bor tross alt på bondelandet, hehe. Så jeg og de minste søskenbarna brukte for det meste av tiden på å kaste bærer over taket på huset til onkel, veeeldig gøy! Eller så er det ikke så mye å si om den dagen i grunn..


Kortet jeg lagde 


Olai (ene søskenbarnet) 


Tante


Stine (minste søskenbarnet)
Onkel (som hadde bursdag) og tante
Stine


Olai

På mandagen denne uken dro broren min Sondre til militæret, så da ble det en liten hade middag på søndagen før han dro! Litt morsomt i grunn, men jeg hadde aldri trodd at broren min kunne klart seg alene! Kan vell si så mye som at han er veldig hjelpesløs, hehe! Han kan ikke så mye om matlaging, er usikker på hva han skal ha på seg når han skal ut, vet ikke hvordan ting fungerer, elsker å game osvosv, så han pleier å spør meg om råd til alt mulig. Litt søtt at han trenger hjelp av lillesøster, men får håpe han klarer seg selv når han er i militæret!
bilde over er tatt fra bursdagen til onkelen min


Jeg har farget håret! Jeg har alltid hvert brunette, noe som jeg begynner å bli en smule lei av? Så da var tanken å stripe det lysere, men orket ikke å vær så pirkete med å ta litt og litt hår, farge det og deretter vær forsiktig så jeg ikke kommer borti noe av det andre håret så jeg fikk ?flekker? . Så derfor tok jeg heller å bare farget hele håret lyst! Jeg tok først en runde med hårfarge, men følte det ikke var nok så tok like gjerne å farget det en gang til! Og er ble resultatet:


Ser kanskje ikke så stor forskjell på disse bildene, men det blei i alle fall lysere enn jeg hadde før!


På hiphop treningene har vi vært helt alene de to siste ukene, hiphop læreren våres måtte reise tilbake til England fordi noen i familien hadde dødd..  Så da har det blitt egentrening på oss. Men skal ikke si at det har vært kjedelig! Vi har tullet og fjaset ganske mye, men vi skal snart ha forestilling og vi har en del på dansen vi må ha ferdig så håper han kommer tilbake snart!


Martine, meg og Amaline
Martine, Birte, meg og Martine


Skolen går bra! Har vært litt vekke litt her og der, har hatt litt smerter osv fra sykdommen noe som jeg håper går over snart! Ellers går alt fint, vi har vært å hatt pressekonferanse med Arnefjord fra Aafk og vi fikk se på Aafk-spillerne ha trening noe som var litt gøy.  Jeg har også begynt å lært litt om photoshop, indesign og andre medie program, men tiden flyr som bare det! Snart har det gått et halv år og det føles i grunn ut som vi nettopp har begynt, som om vi er bare i uke 2 av skolen. Men sann er det vell alltid når man har det gøy, hehe.
Meg, Elias og Håvard

Men nå skal jeg og Fanny en tur ut sååå snakkes, skal prøve å poste ett innlegg om hva jeg har gjor her så langt. Men tiden har gått så fort at jeg ikke har hatt rukket det til nå, så skal se om jeg klarer å gjør det når vi er tilbake! Hejjdåå


 • Dato: 07.10.2012
 • Tid: 15:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.10.2012

chiller'n på Gardemoen

Da var jeg endelig fremme på Gardemoen i Oslo etter ca 5 timers togtur! Huff hvor mye folk det er her! Det er folk over alt og det er nesten umulig å høre hva de sier på høyttalerne? Ser bare folk springer som bare det for å rekke flyet sitt, litt morsomt i grunn. Nå tenker du sikkert, hva gjør jeg på Gardemoen? Jo, jeg har høstferie og jeg skal opp til Tromsø å besøke to søtinger! Nemlig FANNY og CELINE!!! ÅÅååå så jeg har gledet med til å treffe de igjen.. Sist jeg så de måtte vi ta et tungt farvell etter 3 uker i lag i USA. Glemmer aldri det øyeblikket! Da jeg var i USA på språkreise var det som om jeg levde i en drøm, eller ei boble. Det var som om jeg i grunn ikke hadde noen familie eller venner hjemme i Norge,  alt jeg hadde var de jeg reiste på språkreise med. Så derfor ble jeg veldig knyttet til de jeg var med, og Fanny og Celine var noen av de! Så da jeg måtte si hade til de sist jeg var her på Gardemoen var det utrolig tungt, husker jeg måtte felle noen tårer før jeg sa hade. Og da jeg ikke fikk dra til Oslo på reunion ble det ekstra tungt, så nå er jeg utrolig spent på å få sett de igjen etter ca 3 måneder! Gleder meg slik!!

Det er en stund til flyet mitt kommer, så dermed dro jeg pcen frem og fikk endelig blogget litt! Vet det er lenge siden, og at jeg har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste?  Men jeg har vært så sliten, trøtt, dårlig  og har rett og slett ikke hatt tid til å blogge noe. Men nå er det høstferie og jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget mens jeg er på besøk med Fanny og Celine! Skal prøve å se om jeg rekker å lage en liten oppdaterings innlegg om hva jeg har gjort de siste dagene, før jeg setter meg på flyet, men det er ikke sikkert jeg rekker det ettersom at gratis internettet her er elendig og klarer så vidt å poste dette innlegget.. men jeg skal prøve!

-Frida Karoline

 • Dato: 05.10.2012
 • Tid: 16:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
20.09.2012

Love fruit !

Da har jeg akkurat laget meg en god deilig fruktsalat blanding og sitter nå i sengen å ser tv med pcen på fanget! Det er så utrolig godt med noe sunt og godt, spessielt etter en aldri så liten joggetur! ♥ 
Jeg har desverre vært veldig dårlig de siste dagene, med magesmerter, feber, trøtthet og jeg klarte å spy i natt... Så det har ikke vært noe skole på meg, så dermed var det utrolig deilig å presse meg ut til en liten joggetur. Merket at jeg har fått utrolig dårlig kondis, men det skal jeg ordne opp i! Så derfor skal jeg prøve å love meg selv, å ikke spise noe godteri eller noe usunt den nærmeste tiden. Tviler litt på at det kommer til å gå, men må bare tenke på at det er det beste for både sykdommen og meg.  

 
Det er en blanding av jordbær, blåbær, eple, appelsin , banan, appelsinjuice og litt havre gryn! Naaaamm♥

-Frida Karoline

 • Dato: 20.09.2012
 • Tid: 23:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.09.2012

Den siste tiden

Sitter nå godt plantet i sengen med musikk, godteri og potetegull! Og ettersom at jeg er med faren min har jeg endelig internett, sykt irriterende å ikke ha det, man blir så utrolig avhengig! Men uansett, her er ett "lite" innlegg fra hva jeg har gjort den "siste" tiden! Enjoy 


Jugendfesten:

Jugendfesten er den største pop/rockfestivalen i Møre og Romsdal, og det er suuuuper kjekt! I år var det artister som Roxette, The Prodigy, Avicii, Kaizers Orchestra, Lidolido, Lars Vaular, Maria Mena, pluss MANGE FLER! Det var denne gangen den siste helga i sommerferien og var fra 16. august til 18. august, altså 3 dager. Og det ble den perfekte avsluttningen på sommerferien kan man si ♥

Dag 1:

Martine, besøk bloggen hennes HER


Jenny og Sondre


HenrietteKaizers Orchestra:

Disse to var drit kule! Ble kjent med de under Kaizers Orchestra, husker desverre ikke hva de het.. De sto rett ved siden av meg og noen av de andre jentene som jeg var med, plutselig snur han ene seg og begynte å snakke med meg. Ble litt sjokkert da jeg fikk vite at de hadde reist helt ifra Australia bare for å se The Prodigy, for det er jo en mange timers flytur! Og i tillegg hadde de bare vært i Ålesund/Norge i en dag og skulle allerede reise hjem igjen dagen etter! Men hva gjør man ikke for å se favoritt bandet sitt!?

Lars Vaular:Martine og Anna

The Prodigy:


Dag 2:
Kent:
Alina Devecereski:
Avicii:


Personlig syns jeg at "Dag 2" var den beste dagen, det var fordi det var bra vær, ble kjent med nye folk og Avicii var driiiit bra! Helt umulig å forklare hvor bra stemining det var mens Avicii spilte! Alle danset, ropte, brølte, sang og bare hadde det gøy! Helt sykt bra, anbefales på det sterkeste å høre han live! 
Jeg syns også de andre dagene var også veldig bra, men "dag 3" regnet det og "dag 4" syns jeg ikke det var så veldig bra artister utenom The Prodigy da! Så "dag 2" var definetivt den beste dagen, men alle var utrolig gøy og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro på noen av de!  


Dag 3:
Bjørn Eidsvåg:
Martine


Meg&Martine

Jenny Langlo:
Maria Mena:

Maria&Meg


Mikhael Paskalev:


Skole:
Jeg har som mange andre begynt på igjen på skolen etter en lang og herlig sommerferie! Planen var i grunn å begynne på vgs i Trondheim, men ettersom at jeg var sent ute med å sende inn noen skjemaer osv, kom jeg ikke med... Så dermed ble det til at jeg måtte begynne på Ålesund vgs, hvor jeg går medier og kommunikasjon! 

Husker første dagen at jeg var utrolig nærvøs på hvem jeg kom i klasse med, hva lærer jeg skulle få, hvordan timeplanen kom til å se ut osvosv. Men alt gikk fint! Jeg kan vell si at jeg kom i en veldig spesiell klasse, hvor alle er veldig spesielle på sin egen måte, hahaha! Ikke missforså meg, for jeg liker klassen slik som den er, men det er ganske så tilfeldig at absolutt alle som kom i klassen min er veldig såå... Rare, spesielle, unike og ikke minst forskjellige! Hehe..
Elias, meg og MathiasMathias hadde ikke mye å gjør i timen så han photoshopet meg, og her er resultatet:Orginalbildet:

Hvilket bilde var finest? HAHAHAHAH!


Elias, meg og Malin

Vi har også hatt noen oppgaver i løpet av de dagene jeg har gått på skolen! Her er noen bilder fra 2 foto oppgaver: 
Jentekvelder:
Har kost meg med mine søte venninner! Har hatt taco kveld, vært på peppes pizza, sett norske talenter, overnattet, sett film osvosv. Super koslig som alltid♥


Malin og meg
Malin og hennes giga brus! 


Julie, Silje og Malin


Meg og Julie


Silje, Julie og meg


Julie&meg

Det var litt av det jeg har gjort i den perioden hvor jeg ikke har blogget! Men nå blir det bedre, fra nå av har jeg internett og da får jeg blogget hver dag♥


-Frida Karoline

 

 • Dato: 16.09.2012
 • Tid: 00:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.09.2012

Siste del fra Trondheim

Har slitt med internettet hjemme... Så jeg har desverre ikke fått blogget noe. Men ettersom at jeg dro på jentekveld i dag hos søte Malin, tok jeg med meg pcen og snylter nå på nettet deres :) Jeg sitter nå i sofaen, mens de andre jentene danser zumba! Utrolig gøy å sitte å se på, heheh! 

Men uansett, her kommer siste del fra da jeg var i Trondheim, litt sent men jajajaa... Sitter som sagt på jentekveld, så jeg orker ikke å sitte å skrive så veldig mye! 

Dette var siste kvelden med familien, så vi bestemte oss for å dra til Tyholdt tårnet. Veldig kjekt! Det var jeg, mamma, tante, kjæresten til tante og søskenbarnet mitt som dro, og alle endte opp med å kjøpe pizza-buffet. Så alle stappet i seg så mye pizza de klarte, haha.

 


Kjæresten til tante og tante

Utrolig koslig å sitte oppe i tårnet, man får sett hele Trondheim ettersom at resturanten roterer, drit kult! Anbefaler alle som drar til Trondheim om å dra opp i tårnet!Selvfølgelig måtte jeg og tante ta litt tullebilder, aldri en bra kveld uten!

Etter middagskosen på Tyholdt, var det bare å dra hjemover og fortsette kvelden der, før det ble tidelig i seng til avreise dagen etter..

Neste dag:Dagen etter sto jeg og mamma opp tidelig, for å få med oss en god norsk frokost hos besteforeldrene mine. Super koslig! Etter at vi hadde stappet i oss mat og snakket litt, var det bare å stappe bilen full å sette avgårde til Ålesund-Frida Karoline

 • Dato: 07.09.2012
 • Tid: 23:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
04.09.2012

Våknet nettopp

Da har jeg akkurat våknet etter å ha sovet i flere timer.. Hadde egentlig planer om å blogge mye tidligere, men etter å ha komt hjem fra skolen, gikk jeg rett i seng og sovnet. Så dermed gikk den planen ned i vask! Men bedre sent enn aldri. 

Som sagt er det en god stund siden jeg sist blogget, og siden det har det skjedd litt av hvert. Jeg har fått behandling, vært på jentekvelder, kino, venner, jugend, begynt på skole, fått meg mac, fått nye venner osvosv! Så det har altså skjedd en del ♥ Tenkte egentlig å lage et langt innlegg hvor jeg oppsummerte hva jeg hadde gjort den siste tiden, men ettersom at jeg klarte å sovne og jeg er ganske så trøtt enda, må jeg desverre ta det i morra i stedet... Skal på trening etter skolen i morgen, så innlegget kommer nok ikke før litt senere ut på dagen, men det kommer! Så da er det vell bare si god natt alle sammen! 
-Frida Karoline

 • Dato: 04.09.2012
 • Tid: 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.09.2012

Jeg har ikke sluttet!

Ja da er jeg tilbake igjen! Det ble viste en lang bloggpause på meg, har liksom ikke vært helt i slaget, har ikke orket, har ikke hatt tiden eller noe... Men nå er jeg tilbake! Skal fortelle mer om hva jeg har gjort den siste stunden i morgen. Ville bare si at jeg ikke har sluttet, men bare hatt meg en pause. Så starter jeg på nytt fra i morgen av, ny uke nye muligheter! ♥-Frida Karoline

 • Dato: 02.09.2012
 • Tid: 16:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.08.2012

Back to Ålesund

Da er tiden inne for å ta turen hjemover igjen.. Vi har nå vært i Trondheim i over en uke, og ettersom at jeg skal på sykehuset for behandling i morgen må vi dra hjem. Så da er det bare å pakke sammen sakene våres og si hade! Jeg regner med at vi drar innom IKEA før vi drar hjem, så er vell ikke hjemme før i rundt 6 tipper jeg. Så jeg får vell kjøpe inn noe godteri også prøve å sove, slik at jeg ikke kjeder meg sann på den lange kjøre turen tilbake! Men nå må jeg gå, så snakkes♥ 

-Frida Karoline

 • Dato: 14.08.2012
 • Tid: 09:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
14.08.2012

Tyholttårnet

I går var det ganske fint vær her i Trondheim, men selv var jeg ikke i slaget.. Hadde hodepine og det endte opp med at jeg var inne stortsett hele dagen. I rundt 4-5 tiden bestemte jeg og søskenbarnet mitt oss for å ta oss en tur til Tyholttårnet, som ikke ligger så veldig langt unna. Grunnen til at vi dro dit var vell fordi jeg aldri har vært der før, og tårnet er en av de få tingene man burde få med seg mens man er i Trondheim. Så det faktum at jeg aldri hadde vært der før var ganske rart og måtte ordnes opp i! I toppen av tårnet har de en Egon resturant, og det spesielle med den er at den går rundt! Det er to etasjer hvor den ene går i sirkel, slik at man kan se hele Trondheim. Så jeg og søskenbarnet mitt satt oss selvfølgelig i den etasjen som gikk rundt! Jeg bestilte meg bare en is ettersom at vi skulle spise middag ikke så lenge etter, men søskenbarnet mitt slo til med en pizza helt for seg selv og overraskende nok spiste han opp hele (nesten). 


Ron Aksel (det eldste søskenbarnet mitt på mamma sin side)
Måtte selvfølgelig ta bilde av meg selv i vinduet, hehe.Vi satt oppe i tårnet nesten en time og den roterende etasjen tar ca en time på å rotere hele veien rundt, så vi fikk med oss nesten hele Trondheim. Da vi kom hjem var middagen klar og vi fikk servert hjemmelaget bakalao, namm♥ -Frida Karoline

 • Dato: 14.08.2012
 • Tid: 02:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.08.2012

Arianna's bday

Dagen begynte med at jeg ble vekt av noen rare høye lyder, og det tok ikke lang tid før jeg fant ut hva det var.. For Arianna ( minste søskenbarnet mitt) hadde selvfølgelig bursdag og av moren (tanta mi) hadde hun fått seg en mikrofon. Og siden Arianna ble 4 år og ikke har så veldig bredt ordforråd, ble det til at hun laget lyder som mer lignet på apelyder enn synging. Men må si at hun var ganske flink til å finne opp sanger til å vær i en så ung alder! Hehe.

Etter en laang stund med å få meg opp av sengen hoppet jeg i dusjen før jeg og søskenbarnet mitt (Ron Aksel) tok oss en tur til Lade (en plass i Trondheim) for å kjøpe inn noen småtterier. For han trengte noen duppeditter til en pc + gave til lillesøstra (Arianna) mens jeg trengte å kjøpe en gave til Arianna jeg også. Så etter at han hadde funnet sitt, dro vi til Torget hvor jeg dro innom en lekebutikk fo å finne en passende gave til søte Arianna. Etter litt frem og tilbake med hva jeg skulle kjøpe, ble det til at jeg kjøpte et sminkesett med masse forskjellige sminkesaker i.

Da vi kom hjem igjen var det ikke så veldig lenge til at det var bursdags selskap, så dermed dro jeg frem muffinsene som jeg hadde laget dagen før. For de trengte selvfølgelig topping! Så dermed ble det til at jeg kjappet meg med å pynte og lage ferdig muffinsene før gjestene kom, så var det bare å få på seg noen finere klær og ordne seg litt før alt var klart. 


Gaven jeg ga til Arianna falt tydligvis veldig i smak! Hun åpnet den med en gang og begynte å pynte seg selv med lipgloss, falskenegler osv, så det ble altså en suksess.


Cupcakes'ene som jeg laget! Og etter hva jeg fikk høre av gjestene var det veeeldig gode, så det var veldig bra!Jeg elsker kake og godteri så det ble til at jeg i grunn bare var rundt det bordet hvor alt det gode lå, hehe♥ Resten av dagen/kvelden gikk i grunn til å leke med små barna og spise godteri og kake. Skal ikke si at det var så veldig forferdelig ettersom at jeg elsker kake og de små er jo så søte!


Mamma


Bjørn (kjærsten til tanta mi)


Bestemor aka mimmi
Søte Arianna 
Dina, datteren til ei vennine av tanta mi


Bursdags barnet
Mikko hunden til tanta mi!

-Frida Karoline 

 • Dato: 14.08.2012
 • Tid: 02:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.08.2012

Trondheim's kos

Tittei!
Huff, lenge siden jeg tok turen innom her nå.. Har i grunn ikke gjort så veldig mye mens jeg har vært her i Trondheim, har for det meste bare slappet av, shoppet litt og nytet tiden her oppe♥ Men skal ikke klage, for det er alltid kjekt å se igjen slekta!


Toni (ene søskenbarnet mitt)
Arianna (minste søskenbarnet)


Bestemor aka mimmi

Det har ikke vært så veldig fint vær her oppe mens vi har vært her.. Så det er vell hovedgrunnen til at vi ikke har gjort så veldig mye de siste dagene, men heldigvis er det meldt finvær nå til helgen så får vell håpe på at det holder! Lille Arianna har også bursdag i morgen, så dermed blir det feiring med kake og folk. Gledings♥

Ellers i dag har jeg og mamma vært en tur på Charlottenlund vgs for å snakke om plass osv. Har veldig lyst å gå skole her i Trondheim, men var for sen med å sende inn flyttemelding så dermed ble ikke jeg som første prioritert blant de som bor i Trondheim. Jeg ble heller som siste prioritert med de som er utenbys søker, og ettersom at ventekøen er så lang er det lite sannsynlig at jeg kommer inn med det første...

Etter å ha vært på Charlottenlund en stund, dro vi en tur innom en butikk på Malvik. Butikken heter Milde Mathilde og er en butikk med masse dilldall, klær også hadde de en liten søt kafe. Det var en kjempe koslig liten butikk♥Etter at jeg og mamma hadde spist og sett oss om i butikken tok vi turen hjem over igjen.. Jeg gjor i grunn ikke så mye mer etter det, laget cupcakes til bursdagen i morgen eneste og slappet av resten av kvelden.

-Frida Karoline

 • Dato: 11.08.2012
 • Tid: 02:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
04.08.2012

Trondheim here we come

Jepp da har jeg vær syk men noe som kan ha vært lungebetennelse.. Jeg har gått på penicillin i noen dager nå, og føler meg mye bedre nå heldigvis! Mens jeg har vært syk har jeg i grunn bare sovet, sovet og sovet (jeg har heller ikke hatt internett tilgang, så det er derfor jeg ikke har blogget før nå) .. Har i grunn enda jetlag etter flyturen fra USA, og har ikke klart å snu døgnet enda.. Men håper på at jeg klarer det nå som jeg nesten er blitt frisk! 

Det jeg ikke har fått rukket å fortelle dere, er at jeg reiser til Trondheim i dag! (Jeg skulle egentlig reise i går, men ettersom at katten min var svært syk/dårlig og at mamma hadde hodepine, endte det opp med at vi utsatt det...) Jeg har slekt som bor der, så dermed faller det helt naturlig å sette av en liten del av sommerferien til et lite besøk. Gleder med litt til å få sett dem, selvom det i grunn ikke er så utrolig lenge siden jeg så de sist, men det er alltid kjekt å treffe de igjen. Det ene søskenbarnet mitt har også bursdag om noen dager, så dermed blir vi med på feiringen også! Og er det noe jeg ser frem til så er det kakeeee, love it!


Det er da denne lille tuppa her som har bursdag om noen dager! (BTW gammelt bilde, gikk på prednisolon på dette tidspunktet! det er derfor hode/ansiktet mitt er så stort!)

Da er jeg sminkeløs og klar til avgang! Hadem!
Og ja foresten, så har jeg laget ferdig noen innlegg fra USA-turen til dere! Så jeg poster de om noen minutt, stay tuned ♥

-Frida Karoline 

 • Dato: 04.08.2012
 • Tid: 10:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.06.2012

Sankthans

Heihei!
Kom hjem så sent i går at jeg gikk rett i seng og sovnet, med klær på og alt..  Så dermed skriver jeg heller hva jeg gjor, nå!  

Først sto jeg opp, dusjet og spiste litt før jeg tok turen innom Moa, for å kjøpe blomster og kort. For siden litt over en uke siden, gikk jobben jeg har jobbet hos i over 1 år nå, konkurs...  Ganske synd i grunn, ettersom at Molnes Bakeri var det siste ordentlige bakeriet i Ålesund, som var igjen.. Men ting skjer, og det er ikke så mye å gjøre med det! Etter at jeg kjøpte blomster og kort, dro jeg ut til byen, hvor bakeriet ligger. Der fikk jeg hentet tingene mine, snakket litt med de, og sagt hade, før jeg gikk ned til sentrum og tuslet litt rundt.

Etter en times tid i byen, tok jeg bussen hjem igjen og pakket sammen noen ting, før jeg dro bort til Julie. For ettersom at det var sankthans, skulle vi ut til slinningsbålet. Da vi kom til slinningen, var det ikke så veldig mange folk som hadde kommet, men etter en stund, var det stappfullt av folk overalt! Jeg og Julie grillet med familien hennes, siden de hadde en brygge like ved. Vi koste oss med godteri og bare satt å snakket i lag. De hadde også en liten båt, så vi tok oss en aller så liten båttur med faren! Og etter hvert gikk vi bortover ''stranden'' og møtte på masse kjent folk, som vi endte opp å vær med. Det var ikke så veldig mye å gjør på, men stemningen og alt rundt oss, gjor at det var utrolig koslig! 

   Jeg tok også en del film, så jeg tok å satte sammen noen av de til en liten video! Enjoy

-Frida Karoline

 • Dato: 24.06.2012
 • Tid: 19:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
22.06.2012

little me

I dag har jeg i grunn ikke vært i topp form, så jeg har bare sittet inne, og sett tiden gått... Eneste fornyftige jeg har gjort er vell å sjortere bilder, og jeg skal si at jeg har maaange altså! Det er i grunn ganske gøy å sitte å se på alle fjortisbildene mine. Og se hvor mye jeg egentlig har forandret meg gjennom årene. 

Noen bilder fra da jeg var ganske lita:


''meg''


''Meg''


''Meg og Victoria''


''Dette husker jeg utrolig godt! Jeg var med barnehagen jeg gikk på, til Atlanterhavsparken. Der var vi ''solsikkebarn'' og fikk en omvisning rundt på akvariumet. Litt senere på dagen møtte vi denne damen (over), jeg husker desverre ikke hva hun het, men jeg husker at hun var med i et program på barnetv! Så jeg var skikkelig stolt, da jeg ble plukket frem for å snakke med henne! For det var utrolig mange som hadde lyst til å møte henne, jeg tror vi var rundt 300 +/- som satt der. Hun stilte meg mange forskjellige spørsmål, om oppvekst, familie, venner osvosv... Utrolig gøyt i allefall!''


''Pernille og meg'' Her gikk vi julebukk, hvor vi gikk til dør til dør og sang julesanger!''Her var jeg på danseforestilling, hvor jeg danset jazz'' 

''Sondre (broren min) og meg'' Her var vi på fjelltur, noe som vi gjor myyye av i oppveksten! 


''Meg og Sondre''Det er foresten bare 4 dager til jeg reiser til Oslo, for så å reise videre til USA og møte verts familien!!! Wiii, gleder meg♥ 

-Frida Karoline 

 • Dato: 22.06.2012
 • Tid: 23:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.06.2012

Last days of school

Beklager for dårlig blogging de siste dagene! Siden det har vært de siste dagene av ungdomsskolen, har jeg vært mer opptatt av å gjør mest mulig med klassen, enn å sove og blogge... Så etter i går var jeg helt utslitt og trøtt, noe som førte til at jeg har sovet i nesten hele dag. Og dermed har jeg i grunn ikke klart å blogge noe særlig i dag heller. Men jeg lover at i morgen skal jeg være tilbake!
Siden jeg ikke er så veldig trøtt akkurat nå, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne blogge litt om de to siste dagene av skolen.  

Mandagen:
På mandagen dro hele klassen pluss teamklassen på bowling, for å bowle og spise pizza. Bowling er ikke akkurat min sterkeste side, men jeg tapte i allefall ikke! Hehe.. Og jeg tror nok at allesammen koste seg og bare nytet den siste tiden i lag! Trist å tenke på at 10 år med de samme ansiktene nå er over, og at vi alle går hver vår vei..  Menmen, det er vell slik det skal vær.

Bildedryss fra bowlingen:


''Kine, Tone, Emma, Veronica og Celine''
''Emma, Richard og Celine. Emma skulle på ferie, og dette var dermed den siste dagen hennes! Så det ble en trist avskjeden''


''Me og Andreas''

Tirsdagen:
Tirsdagen var aller siste dag på skolen! Så vi ryddet alle bøkerne, vasket, og ordnet klasserommet slik at det var klart til neste som skal overta. Etter skolen dro vi hjem til læreren våres, Gro Anita. Der grillet vi og koste oss sammen med godteri og bilder/video fra 8-10. klasse. Etter en stund fant vi ut at vi hadde lyst å vær i lag mer, så dermed ble det til at vi fikk overnatte hos læreren. Men ettersom at jeg skulle på behandling neste dag, fikk jeg ikke overnatte.. Ganske synn i grunn ettersom at jeg hadde utrolig lyst.. Men jeg fikk i allefall vært der til 3 på natten så det var i grunn helt greit! Og i tillegg skulle vi på avsluttningsfest neste dag, og de som overnattet fikk ikke så mye søvn. Så jeg hadde vell slitt med å holde meg våken den kvelden, dermed var det i grunn litt bra at jeg dro hjem og sov der.

Bildedryss fra grillingen:

''Richard, Alf og Are''


''Daniel, Silje og Alf''


''Andreas og Richard''


''Richard''


''Marie og Celine''


''Celine''


''Celine, Marie, Carl Johan, Silje og Erik''


''Me og Sondre''

-Frida Karoline

 • Dato: 22.06.2012
 • Tid: 03:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
17.06.2012

Ungdomsskolen snart over..

I dag ryddet jeg litt rommet, dusjet og ordnet meg før jeg dro til Amanda! For siden det kun er 3 dager igjen av ungdomsskolen, skal vi lage en avsluttningsvideo som skal vises på siste skoledag. Og skal si at det var litt av en jobb! For når vi må gå igjennom over 3000 bilder som har blitt tatt i løpet av disse 3 årene, er det ikke enkelt å velge ut hvilke bilder som skal bruket og hvilke som ikke skal brukes... Så dagen i dag har vell i grunn gått til å sjortere og ordne bildene slik at det er bare å starte å lage videoen. Men selvom vi nesten har brukte hele dagen i dag, er vi laaangt i fra ferdig!!! Så dermed vil nok morgendagen være stressende.. Men vi skal få det til!-Frida Karoline

 • Dato: 17.06.2012
 • Tid: 23:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
17.06.2012

Jentegrilling

I går var det ganske fint vær! Så jeg lå og solet meg, helt til det begynte å bli så mye vind at jeg ikke orket mer.. Deretter bestemte jeg meg for å faktisk gjør noe nyttig, så dermed klipte jeg gresset og raket alt opp! (Nå burde du være stolt over meg mamma!) Og siden jeg ikke orket å sitte hjemme hele dagen, tok jeg kontakt med ei venninne. Hun skulle ned til sjøen å grille med noen venner, så det ble til at jeg ble med dem. Det ble da me, Karoline, Anna, Lillian, Martine, Jenny,  Cathrine , Inga, altså en koslig jentegrilling! Vi snakket, hørte på musikk, grillet og bare koste oss♥ Utrolig lenge siden jeg har vært med på en slik kveld, så utrolig deilig å endelig ha en! 
Etter at vi hadde grillet i noen timer, gikk vi i grunn bare å vaset litt rundt i området før vi tok turen hjem igjen. Men alt i alt ble det en utrolig koslig kveld ♥
''Martine, Lillian, Anna og Cathrine''
''Lillian&Anna''


''Me&Inga''


''Karoline''


''Gjengen♥'' 


''Anna, Lillian og Martine''


''Karoline&Me''

I dag har jeg i grunn ikke gjort stort mye.. En kompis av meg skal reise til Dubai i morgen, og blir der over 3 uker (og i tillegg reiser jeg til USA), så det vil si at det er veeelig lenge til jeg ser han neste gang.. Så dermed var jeg med han (+ fler) for å si hade. Vi så film og bare vaset litt rundt om kring, men det var koslig, så skal ikke klage!

-Frida Karoline

 • Dato: 17.06.2012
 • Tid: 03:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.06.2012

Pain

Heisann!
Jaa, fikk desverre ikke tid til å blogge noe særlig på tirsdagen, siden det var eksmen i går osv.. Dermed ble tiden kun brukt på å forbrede meg! I går var det da, fremføring av eksamen. Og jeg kan si at jeg har stresset som bare det for å bli ferdig og klar til å fremføre. Men våknet opp i går med smerter i magen, og det ble bare verre ut over dagen. Så da jeg kom til skolen for å fremføre, hadde jeg ganske vondt! Men jeg ville prøve meg uansett, fordi jeg ville virkelig ikke at all den jobbingen skulle være forgjeves! Så jeg begynte å fremføre oppgaven min og fortsatte å prate. Men jeg kjente fort at smertene i magen ikke ville gi seg, så det ble til at jeg ble stående å holde meg på magen mens jeg prøvde å få frem det jeg skulle si. Tilslutt stoppet ene læreren meg, og ba meg slappe av og sette meg ned, for jeg hadde det virkelig vondt! Da jeg satt der kjente jeg at smertene bare ble verre og verre, mens jeg begynte å kjenne meg svimmel. Jeg gikk inn i meg selv en del ganger, men jeg klarte det bare ikke. Så jeg måtte bare gi opp, jeg sa til de som satt der at jeg ikke klarte mer, det var blitt for mye for meg... Og jeg skal med hånden på hjerte si at beslutningen jeg tok var noe av det vanskligste jeg har gjort! For jeg hater å gi opp, men jeg prøvde og jeg kan ikke hate meg selv for å ikke å ha prøvd! Så dermed ble det til at jeg dro til rektor sitt kontor, pratet med han, og dermed ble hentet av mamma.

Etter at jeg kom hjem, dro jeg frem varmeflasken og la meg i sengen. Der lå jeg resten av dagen å vridde meg i smerter! Jeg ba til og med om paracet (jeg liker ikke paracet, siden jeg bare sovner av den og syns den ikke hjelper noe særlig) og da er det ille. Ganske lenge siden jeg har hatt så store smerter, men ettersom at jeg har stresset som bare det siden mandag-onsdag er det kanskje ikke så veldig rart at det gikk ut over kroppen... Men en ting lærte jeg fra eksamen og det var oppgaven jeg hadde ''Earth SOS'', klima endringer osv, kanskje det er noe som jeg trenger til senere (?). 

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt.. Har hatt litt små vondt i magen, så jeg har holdt meg hjemme i hele dag. Men det var like greit, slik at jeg fikk roet meg ned og ikke stresset så mye! Så får jeg bare håpe på at dette gir seg til i morgen! 

''Ettersom at jeg ikke har orket å tatt noen bilder, slenger jeg heller med et helt random et!''


PS: Bare 12 dager til USA!! Gleder meg♥ 
 -Frida Karoline

 • Dato: 15.06.2012
 • Tid: 02:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
12.06.2012

eksamen's tid..

I dag fikk vi vite hva vi kom opp i til munlig eksamen! Personlig var det helt likegyldig hva jeg fikk, så jeg var hverken glad eller leii meg! Jeg endte opp med engelsk fordypning, og jeg syns det var helt greit. Oppgaven jeg fikk gikk ut på å skrive om Earth SOS, altså om global oppvarming osv..  Så en helt grei oppgave! Etter jeg fikk oppgaven og slik, dro jeg hjem igjen for å fortsette å jobbe hjemme. Men slik endte det ikke! For ettersom at jeg våknet med vondt i hodet i dag tok jeg meg en paracet, og jeg blir alltid trøtt av det. Så da jeg kom hjem sovnet jeg på sofaen, og ble liggende der i 7 timer, før jeg endelig fikk begynt på oppgaven. Så planen om å bli fort ferdig meg oppgaven, gikk rett i dass.. Men jeg har heldigvis dagen i morgen også, så jeg har enda litt tid på meg til å gjøre meg ferdig! Ønsk meg lykke til!

 -Frida Karoline

 • Dato: 12.06.2012
 • Tid: 01:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.06.2012

Resultatet

Hei søtinger!
I dag har jeg som sagt vasket hus, og snakk om en forskjell! Før jeg startet så det ikke ut, og nå lukter det godt og ikke minst ser mye bedre ut! Herlig følelse å sette seg i sofaen å se alt du har klart å gjort♥ Etter en del timer med vasking og rydding, kom Victoria innom. Vi snakket, danset og bare koste oss! Alltid så gøyt å vær med henne, aldri kjedelig! Ellers har jeg ikke gjort stort mye i dag, bare slappet av og nytet det ryddige huset!

Resultatet etter ryddingen:


-Frida karoline

 • Dato: 11.06.2012
 • Tid: 00:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.06.2012

Søndag = vasking

Da er jeg våken og klar for søndagen!
Ahha det var så herlig å vokne opp med tomt hus! For siden mamma er på jobb og skal vær der hele dagen, får jeg huset for meg selv. Og da slipper jeg alt maset hennes døgnet rundt, love it♥ Men jeg tenkte at jeg skulle gjøre mamma glad når hun kom hjem fra jobb i dag, så jeg har alt startet med å rydde hele huset (og det er litt av en jobb, skal jeg si dere!). For det ligger ting og tang over alt, for å ikke snakke om alt potetegullet..  Men jeg får vell bare fortsette om jeg vil bli fort ferdig.. Så, wish me luck!

(Siden jeg ikke ser ut her jeg sitter, slenger jeg bare med et bilde fra i går!)
 

-Frida Karoline

 • Dato: 10.06.2012
 • Tid: 13:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
09.06.2012

Can't wait!

Elsker det fine været! Men fikk desverre ikke utnyttet det så veldig mye, siden jeg var på jobb.. Jajaa. 
Etter jeg kom hjem igjen fra jobb, var Marte, Anna, Karoline og Karina (venninne av mamma + ungene) på besøk, vi spiste boller og kaker (som jeg hadde med fra jobb), og selvfølgelig sjokoladedekte jordbær! Vi koste oss ute i fin været og hadde det ganske kjekt ilag♥ Ellers har jeg snakket med verts familien over email. Og jeg gleder meg bare mer og mer til jeg får møte de i virkeligheten, for ut ifra det de forteller er det veldig fint der de bor og det er mye vi skal oppleve! Can't wait♥

Bilde dryss:


Nammm!

 
''Nabokatten''
''Anna&Marte


''Anna, Karoline og Marte''


''Me, Karoline, Anna og Marte''


''Anna, me, Marte og Karoline''


''Anna, me, Marte og Karoline''-Frida Karoline

 • Dato: 09.06.2012
 • Tid: 22:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
08.06.2012

Fiiint vær

I dag hadde alle i 10 ende fri fra skolen, siden lærerne trengte litt fri for å ordne ting og tang de ikke fikk gjort da det var streik. Så dermed fikk vi fri til å øve oss litt til muntlig eksamenen som vi skal ha neste uke. Og siden det var så fint vær ute, tok jeg med meg ei bok ut i solen og leste litt på ting som jeg ikke har kunnet så godt tidligere. 
Senere på dagen kom Victoria en tur, vi var ute, danset, hørte på musikk, og rett og slett bare koste oss!♥ Etter har hun dro hjem, tok like gjerne jeg og moren min, oss en tur ut i sentrum siden det var kvelds åpent og masse salg! Så dermed ble det en del shopping, men jeg klarte å begrense meg, så det ble ikke så veldig mye som ble kjøpt fra min side!

 -Frida Karoline

 • Dato: 08.06.2012
 • Tid: 01:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.06.2012

Believe in yourself

Etter skolen i dag ble Victoria med meg hjem, vi koste oss med musikk og nytet fin været! Koslig♥
Vi dro også til butikken og handlet oss litt mat, slik at vi fikk lagd oss taco! Og til dessert ble det selvfølgelig sjokoladedekte jordbær, naaaam♥ Sommeren er herlig! Så det ble altså en topp dag!
''Victoria''
Noe av det jeg gjor i natt for å bli litt trøtt, og for å klare og sove, var å klippe ut store bokstaver ut av aviser. Jeg fant først ut hva jeg ville ordene skulle ende opp som og deretter startet jeg å klippe i avisene for å få de bokstavene som jeg ønsket! Jeg målte og klipte i vei, ble ikke sann helt superduper fornøyd med hvordan bokstavene ble seende til slutt, men utgangs punktet i det jeg hold på med ble jeg fornøyd med! 

Jeg skulle egentlig klippe ut nok bokstaver slik at jeg kunne stave: ''BELIEVE IN YOURSELF'', men ettersom at jeg ble litt trøtt og jeg hadde ikke mer tålmodighet til å sitte å klippe lengre, ble det bare ''Believe''. Men i grunn fungerte det også! Så dermed hengte jeg bokstavene opp over sengen, til det ble seende slik ut:Jeg er i grunn relativt fornøyd med resultatet, men jeg håper på å få gjort ferdig alle bokstavene slik at det blir nok til ''BELIEVE IN YOURSELF''

-Frida Karoline

 • Dato: 07.06.2012
 • Tid: 01:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.06.2012

Streiken er over..

Uff da er streiken over og det er tilbake til skolen.. Det vil si at jeg må stå opp tidelig i morgen, noe som vil føre til ett stykk trøtt Frida! For jeg for ikke til å sove.. Jeg har nå prøvd siden klokken halv 11, men der går rett og slett ikke, jeg får absolutt ikke sove. Enten er jeg for varm, kald, tørst eller så kommer katten min å vekker meg, jeg får bare ikke til å sove.. Jeg har i grunn vært ganske flink å lagt me relativt tidelig nå mens vi har hatt fri, (i forhold til hva jeg hadde gjort ellers). Men selvfølgelig klarer jeg det altså ikke i dag, så typisk altså! Menmen..

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe stort bedre, sovet, laget mat, små ryddet men ellers ingenting.. Verdiløs dag altså! 


Skole..-Frida Karoline

 • Dato: 06.06.2012
 • Tid: 03:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.06.2012

Kom igjen!

Enten er det noe galt med pcen min eller så har bloggkontoen min klikket.. For uansett hvor mange ganger jeg prøver klarer jeg ikke laste opp bilder eller publisere innlegg. Dette blir vell 12 gangen jeg prøver å publisere dette innlegget! Så om det går en stund før dere hører fra meg, vet dere hvorfor!
(For bare håpe at denne gangen funker det)

Bildedryss fra bursdagen til Victoria:


Vi spiste hjemmelaget tacopizza, snakket og bare koste oss!


''Litt av gjengen''


''Malin,Martine og Julie'' sosiale..


''Victoria&Victoria''  Bursdags barn til høyre --->
''Victoria, Me og Martine''Slik så det ut etter at alle jentene hadde hvert der:
Det ble i allefall en koslig kveld til slutt og vi koste oss alle sammen! ♥


Today:


Jeg sto opp relativt tidelig før jeg skynte meg ut for å rekke bussen til Moa. Siden jeg skulle ta vaksine og vær med Malin. For siden jeg ikke har hatt vannkopper før, og jeg nå skal til USA om ikke så lenge, var det en fordel og ta en vaksine mot det slik at jeg ikke ender opp dødssyk i USA mens jeg er der. Dermed dro turen innom legesenteret for vaksinering! Jeg er i grunn ganske vant med sprøyter og slik så jeg hadde ikke noe problem med det overhode, men jeg kjenner nå at det gjør veeelig vondt i armen..Etter at vi ventet i en halv time eller noe, dro vi på Moa for å kikke litt og sitte på cafe♥ Vi endte tilslutt om med å vær på Moa nesten hele dagen før vi tok turen ned til Malin for å vær der resten av kvelden. Utrolig koslig ble det i allefall! Godt å endelig få vært med henne, siden det er en stund siden jeg var med henne sist..


''Malin''-Frida Karoline

 • Dato: 05.06.2012
 • Tid: 02:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.06.2012

Forestillingen

Gårsdagens forestilling gikk relativt greit, selvfølgelig gjorde jeg en del feil, men hva skal man forvente seg når jeg ikke har fått øvd så veldig mye på dansen osv.. Men uansett så var det gøy å se alle andre danse og kose meg med resten av danse-gruppa♥ Så det var verdt det! Jeg tok også litt film, så kan se om jeg får til å lage en liten kort video av det til uken, slik at dere kan få se!
 
Standar mens vi ordner oss, er å ta bilde av seg selv i speilet...'' Martine, Anna og Martine''

Også måtte vi selvfølgelig innom mcdonalds og butikken for litt mat. For uten mat og drikke duger danserne ikke! hehe..

Bilder av resten av gruppene:


Og i dag har jeg i grunn ikke gjort stort mye.. Har små ryddet litt huset og tingene mine, thats it egentlig.. I grunn litt kjedelig men jeg er for lat til å gjør noe annet, hehe. Men i morgen blir det bedre, for da er det jobb og deretter i bursdag. Så da blir jeg nok mer sosial enn det jeg har vært i dag!  

-Frida Karoline

 • Dato: 02.06.2012
 • Tid: 01:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
31.05.2012

Danseforestilling

God morgen!
Da har jeg stått opp, fått på meg noen klær og sitter å ser tv.  Senere i dag skal jeg ut til Arbeideren () for å ha danseforestilling/Presentasjon. For 2 ganger i året har Ålesund Ballettskole forestillig/Presentasjon, og nå skal vi danse på Arbeideren, som ligger ute i Ålesund sentrum. Det kommer til å bli ganske gøyt! Men desverre har ikke vi fått øvd så veldig mye på danse og det vi skal gjør, men får håpe at alt går bra!

Forestilinger tidligere:

-Frida Karoline

 • Dato: 31.05.2012
 • Tid: 12:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
30.05.2012

lenge leve streiken

Det er i grunn litt deilig med streik! For da slipper jeg og stresse opp om morgenen og stresse hit og dit. Nå kan jeg sove lenge og slippe å tenke på annet enn meg selv, herlig! Jeg føler også at jeg har blitt litt bedre, med tanke på sykdommen. For nå kan jeg slappe ordenlig av og ikke stresse slik som jeg vanligvis gjør, så det er bare godt med litt fri!
 I dag var jeg en tur på sykehuset for å snakke litt med legen om hvordan det går for tiden, og for å ta litt tester. Det gikk greit og USA-turen ser fortsatt ut til å gå som planlagt, så derfor for jeg bare håpe at jeg holder meg i denne formen fremover!Etter sykehus-turen dro vi en tur på Moa (kjøpesenter) for å kjøpe inn litt ting og tang til USA-turen og bare kikke litt rundt omkring for siste nytt. Og dermed ble det en del penger svidd av! Kan vise hva jeg kjøpte senere eller i morgen♥

-Frida Karoline

 • Dato: 30.05.2012
 • Tid: 23:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.05.2012

Helgen

Heisann!
Beklager virkelig for at jeg ikke har blogget de to siste dagene! Søndagen gikk alt så fort, og da jeg fikk tid til å blogge var klokken ganske så mye... Og på mandagen gikk det ikke ann å laste opp bilder, i tillegg klikket bloggkontoen min en del ganger.. Men jeg er tilbake nå♥

Søndagen:

Natt til søndagen holdt jeg på å bake cupcakes til en dåp som jeg skulle til. Og siden det tar en stund var jeg oppe leeenge for å bake de ferdige. Jeg husker ikke hva klokken var da jeg endlig kom meg i seng, men den var iallefall mye! Men resultatet ble bra så det var verdt det!Resultatet etter bakingen:Senere på dagen dro vi til et koslig lokale hvor ''festen'' skulle holdes. Det var i grunn ingen jeg kjente der, men det var lett å komme i kontalt med de som var der. Siden moren min måtte tidelig på jobb, fikk vi ikke vært det til slutten men vi fikk med oss det meste!  Så alt i alt ble det en koslig dag med masse god mat og koslige folk!
(Publiserer ikke bilder av folkene som var der fordi jeg ikke har rett til å gjør det, uten at de tillater det!)


'' Søte Anneli, Dåpsbarnet''

Etter at jeg kom meg hjem igjen, kom Julie bort til meg. Vi dro en tur ned til Emblemssanden for å sole oss. Men det tok ikke lang tid før det skyet over så vi dro hjem igjen etter ikke så lenge. Da vi kom hjem bankret vi oss foran tven med film og potetegull, så resten av den kvelden gikk til å bare kose oss♥Mandagen:

Mandagen var vell i grunn den mest bortkasta dagen i mitt liv! Jeg gjorde ikke en ting, spiste ikke middag en gang. Jeg sto opp la meg i sofaen, så tv, holdt litt på med pcen og plutselig var det natt. Tror aldri jeg ikke har gjort så lite ut av en dag i hele mitt liv!  Totally wasted!!!

Dagen i dag har jeg i grunn ikke gjort så stort mye heller, men jeg fikk i allefall rumpa mi ut av huset og komt meg på trening! Så jeg fikk gjort noe fornuftig i dag heldigvis! Så for jeg håpe at jeg heller får utnytte av dagen i morgen!
Håper alle har hatt en god Pinse!

-Frida Karoline

 • Dato: 30.05.2012
 • Tid: 00:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.05.2012

Fin dag

Var som sagt i bursdag i går, men tok desverre ikke med meg kamera.. Men det var en koslig kveld!

I dag sto jeg opp tidelig og kom meg på jobb hos Molnes Bakeri. Alltid så koslig å jobbe der, siden det er så koslige kunder og ikke minst sjefer! Etter at jeg hadde jobbet til klokka 3, dro jeg hjemover og la meg på terassen og solet meg i fin været ♥ 

Fikk også denne her av jobben i dag! Har jeg ikke det beste sjefene vell? They are the best♥ Ellers i dag var jeg med Victoria og Kristine og så Grand Prix, koslig kveld! ♥♥ 

-Frida Karoline 

 • Dato: 27.05.2012
 • Tid: 01:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.05.2012

NEW IN

 Her er altså det jeg kjøpte meg på torsdagen da jeg var en tur i byen osv.


Shorts fra Gina Tricot//  Skjerf - Carlings  //  Shorts -  Gina Tricot  //  Bikini topp - Cubus  //  Bikini truse - Bik Bok  //  2 Bluse - Bik Bok  //  Singlett - Bik Bok //
(Siden de ikke hadde flere bikini truser til bikini toppen, måtte jeg kjøpe en annen i nesten lik farge på Bik Bok)

-Frida Karoline

 • Dato: 27.05.2012
 • Tid: 00:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
25.05.2012

Ryddig rom

Heisann søte lesere!
I dag da jeg sto opp var det selvfølgelig overskyet og meldt regn... Så siden det ikke var vær til å vær ute, var det bare å finne på noe inne i steden. Så dermed begynte jeg heller å rydde rommet, siden det ikke så ut! For siden jeg alltid har det travelt om morgenene kaster jeg bare ting rundt meg, så da blir resultatet et rotete rom..

Før jeg startet:Etter:

Aahh! Herlig å ha et ryddig rom som lukter godt♥ Skal i bursdag senere, så dere hører kanskje fra meg etter bursdagen.

-Frida Karoline

 • Dato: 25.05.2012
 • Tid: 18:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
24.05.2012

SolskinnGod sommer! Aahh så deilig vær det er ute, elsker virkelig livet nå♥ Siden jeg ikke hadde skole i dag, dro jeg en tur ut til Ålesund sentrum og shoppet litt. For jeg trengte en bikini og det var salg på noen av butikkene osv. Hva jeg kjøpte kommer senere i et annet innlegg. Etter å ha vært i byen dro jeg til Moa og kikket litt på ting og tang der, før jeg reiste hjem og solet meg i fin været. Så har ikke gjort stort mye i dag, bare nytet dagen og fin været!-Frida Karoline

 • Dato: 24.05.2012
 • Tid: 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.05.2012

Streik og Fri

Beklager for at jeg ikke blogget i går.. jeg hadde smerter i magen osv, så jeg sov for det meste hele dagen.

Men uansett! Siden det i dag er så mange skoler, politi, sykepleiere osv som er ute i streik, er også skolen våres også plukket ut!  SÅ VI HAR FRI I DAG! Aahhh, deilig♥ Jeg har fulgt nyhetene lenge og ble ganske glad da jeg i dag våknet og sjekket siste nytt. Og for å toppe det hele er det meldt sol og veldig fint vær i dag! Så herlig!!! Sommer, sommer, sommer!! ♥

-Frida Karoline

 • Dato: 24.05.2012
 • Tid: 10:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.05.2012

Sommer!!

I dag har det v©¡rt herlig og fint v©¡r ute! Elsker sol og varme, for man blir så glad. Så etter at jeg kom hjem fra skolen, slangte jeg på meg en bikini og la meg på terassen og solet meg. Så jeg håper jeg i allefall har fått litt farge i dag!
Etter at jeg hadde solet meg en stund, tok jeg turen ut til Ålesund sentrum for å v©¡r meg Mathias. Vi spiste is og bare tuslet litt rundt i byen, ganske koslig! Ellers har jeg ikke gjort stort mye..
 ''Me&Mathias''


-Frida Karoline

 • Dato: 22.05.2012
 • Tid: 23:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
21.05.2012

Wants from Gina Tricot

Nå er sommeren like rundt hjørnet og kleskapet blir fylt med lette fine sommerklær! Så nå har jeg sett på klær over nette, en stund og det er så utrolig mye jeg har lyst på! Her er noe av det Gina Tricot har å by på denne sommeren: digget alt♥1. HER      2. HER    3. HER     4. HER     5. HER   1. HER     2. HER     3. HER

-Frida Karoline

 • Dato: 21.05.2012
 • Tid: 22:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
21.05.2012

Dårlig dag

Har ikke følt meg helt i form i dag.. Vondt i hode og smerter i magen, får bare håpe det går over og at dette ikke er noe som varer i flere dager! Så dermed har jeg bare lagt i sengen å sove, thats it.. Kjedelig, men klarer ikke gjør stort annet.

-Frida Karoline

 • Dato: 21.05.2012
 • Tid: 17:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
20.05.2012

Victora sin konf

♥♥ Hello!
I går var jeg som sagt i konfirmasjon til søte Victoria! Det ble en utrolig koselig dag med masse god mat og koslige folk♥ Vi var på Akslahuset som var en veldig fin plass å vær, anbefales! Og det ble selvfølgelig en del ''photoshooter'' med konfirmanten så jeg endte opp med å ha over 1500 bilder av hele dagen, så det var masse å gå gjennom for å velge ut hvilke bilder som jeg skulle publisere... Men jeg kom frem til disse her! Enjoy
''Victoria, me & Martine''


''Linda&Victoria''


''Drit fin kake som noen i familien til Victoria hadde lagd''På slutten av dagen dro vi også en tur ut til Blimsanden (en utrolig fin badestrand) og da ble det selvfølgelig en del bilder derfra også.. ♥-Frida Karoline

 • Dato: 20.05.2012
 • Tid: 18:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
19.05.2012

Vært i kirka

Da har akkurat kommet hjem etter å ha vært i kirken å sett Victora bli konfirmert, rakk desverre ikke å blogge før kirken så derfor fikk jeg presset det inn nå.  Det jeg har å gjør nå er å krølle opp igjen håret som har falt ut også skal jeg gå tur med hunden (en som vi passer). Før vi fyker ut døren til selve selvskapet som holde sted på Aksla-huset. Gleder meg sann til maten og kakene som jeg skal presse i meg, elsk!♥  men nå begynner jeg å bli litt sen så hadem!


''Konf kortene som jeg lagde i går''
''Noen av konfirmantene''


''Sindre, Victoria & linda''


'''Alle konfirmantene''

-Frida Karoline

 • Dato: 19.05.2012
 • Tid: 14:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
19.05.2012

Dagen i dag

Hellu!
Dette blir bare et raskt innlegg før jeg legger meg (skal på konfirmasjon i morgen, så jeg vil ikke vær dødstrøtt!)
I dag sto jeg faktisk tidelig opp, i forhold til hva jeg vanligvis ville gjort på en fri dag! Men det var i grunn like greit for da fikk jeg litt mer ut av dagen (selvom jeg ikke gjor så mye..). Eneste ''spesielle'' jeg gjor i dag var at jeg baket muffins og lagde kort. Det at jeg laget muffins var i grunn bare fordi jeg var så utrolig søt syk og jeg trengte noe å tygge på, så dermed ble det muffinslaging. Ble veldig godt også♥

Og siden det er konfirmasjons-helg i denne helgen også ble det kort-laging resten av dagen. Så dermed ble hele rommet mitt bombandret med ark, tomme limtuber, bånd osv, som alltid når jeg lager kort! Ble en del å rydde opp, men det får jeg ta senere, ikke i dag (typisk). 
Men nå begynner klokken å bli en del så må vell bare si natta, også skal jeg prøve å blogge litt før jeg drar opp til kirken i morgen tidelig! (Men om jeg ikke rekker det hører dere i allefall fra meg senere på dagen!) snakkes♥ -Frida Karoline

 • Dato: 19.05.2012
 • Tid: 02:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
18.05.2012

17.mai feiring

Heii!
Gratulere med dagen!!!  <- dit kom jeg før jeg sovnet med pcen i går.. Så derfor kommer heller innlegget om hva jeg gjor i går, nå.
 Dagen begynte med at jeg sto opp rundt 8 tiden, hoppet i dusjen og ordnet meg før Victoria/firmenning/bestevenn og foreldrene hennes kom og hentet meg. Deretter dro vi ut i Ålesund sentrum hvor vi først sto og så på toget, før vi selv ble med. Etter å ha gått runden med toget, ble det kakespising og heiing på stafetløpet som var der. For hvert å stiller et gutte-lag og et jente-lag fra hver skole opp for å springe mot hverandre, og i år var det Kolvikbakken uskolen som vant med jentene og Spjelkavik uskole som vant med guttene.

Etter å ha snakket med folk og hørt litt på noen taler, dro vi til Colorline for å spise 17.mai-lunsj/middag. Veldig god mat og ikke minst var det koslig. Men må innrømme at jeg ikke hadde noen 17.mai følelse i det heletatt.. Det føltes mer ut som at alle bare gikk rundt i bunad for ingenting, og at det ikke var noen spesiell dag.. Menmen,får håpe at jeg får mer 17.maistemning neste år!


''Victoria/ firmenning/bestevenn''


'' Jenny var der også siden hun var russ i år på fagerlia vgs''


''Victoria, Thea, Stine & Anette''
''Victoria&me''


'' Sindre, Linda (foreldrene til victoria) & Victoria''Etter å ha spist på Colorline tok vi turen videre til Skodje for å se om det var noe liv der, men siden vi kom dit litt sent hadde mange allerede dratt hjem. Så vi kjørte heller hjemover igjen. Victoria og jeg bestemte oss heller da for å dra et tur ned i Spjelkavik for å se om det var noe som skjedde der. Der møtte vi en god del kjente folk og vi ble sittende der å snakke osv.


'' en pappegøye som var på Skodje ''

Etter en stund ble vi hentet og kjørt hjem til meg, hvor vi spiste og koste oss med jordbær♥ Så alt i alt en utrolig koslig dag!

-Frida Karoline

 • Dato: 18.05.2012
 • Tid: 12:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.05.2012

Temadag

Hei!
Jeg var litt sen med å blogge i dag, men bedre sent enn aldri right? Uansett, i dag hadde vi temadag på skolen. Hvor alle klassene skulle komme opp med et tema som de skulle kle seg ut i fra. Klassen min hadde nerd som tema, så da ble det frem med briller, skjorte og selebelte! Det var litt gøyt å se resultatet, hvor alle så helt retard ut! Men det var totalt verdt alt sammen, fordi.. VI VANT!! For det var nemmlig en premie til beste klasse, og VI VANT, så da blir det bowling og pizza på oss!♥ Woop Woop! Resten av dagen i dag, har jeg sove og sove og sett litt tv. Thats all...

Og siden det er 17.mai i morgen blir det frem med bunaden og sto opp tidelig for å gå i tog. Siden begge foreldrene mine er opptatt (mamma-jobb og pappa-tur) får jeg klare meg selv i morgen.. Så dermed blir jeg heller med ei venninne, å går i byen for allerførste gang! Så det blir sikkert koslig det♥ Egentlig føles det ikke ut som at det er 17.mai nå i det heletatt.. Det føles egentlig ut som det er vanlig skole, er litt rar følelse men har ikke 17-maistemning i det hele tatt.. Men får håpe jeg får mer 17.mai følelse i morgen når jeg stapper i meg kake og ser alle folkene!

Bilder fra dagen i dag :


''Sondre, Louisa, Tone & Silje''


''Tobias''


''Erik''Vi hadde også allmøte i dag, hvor folk sang, snakket osv. Og der ble det også ''motevisning'' fra alle klassene, for å vise frem hva tema de hadde og sann.
''Amanda&Me''


Klassa♥


''Victoria, me & Victoria'' (Punkerne)


''Amanda&Camilla''


''Amanda, Camilla, Marie, Silje, me & Erik''

-Frida Karoline

 • Dato: 17.05.2012
 • Tid: 00:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
15.05.2012

Blir bedre i morgen

Heiii!
I dag har jeg i grunn vært litt opptatt.. Har hatt trening, lekse, USA greier osv, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge noe særlig. Sorry for det! Men det blir bedre i morgen! Snakkes♥ • Dato: 15.05.2012
 • Tid: 23:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
13.05.2012

Sjokoladedekte Jordbær

Heiia!
Ansiktet har ikke blitt noe bedre siden sist, så jeg våknet med tørr og vond hud i dag også.. Tror jeg har smurt inn ansiktet rundt 100 ganger nå men det hjelpe ikke. Menmen får bare håpe at det snart går over, slik at jeg slipper å måtte smøre meg inn så ofte og at det ikke svir slik!

Uansett så sitter jeg nå å spiser sjokoladedekte jordbær! Nam♥  Elsker virkelig jordbær, det gir liksom føleslen på at sommeren er her! Elsk!

-Frida Karoline

 • Dato: 13.05.2012
 • Tid: 16:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.05.2012

Møtet med Synnøve

Jeg har fått en del spørsmål anngående hvordan jeg ble kjent med Synnøve, så derfor lager jeg heller et innlegg angående det. 
Hverken jeg eller Synnøve visste noe om hverandre fra før av, så da hun så meg i avisen (artikkelen om meg,sykdommen, hverdagen min osv) så ble hun litt ''sjokkert/overransket'' eller hva jeg skal si. Fordi hverken hun eller jeg visste noe om at det var noen på samme alder med samme sykdom her i Ålesund området. Så dermed bestemte hun seg for å ta kontakt, hun sendte meg da en melding på facebook og skrev at hun selv hadde Chrons og at vi var i samme alder osvosv, og avsluttet da meldingen med at hun ville møte meg. Jeg syntes dette var veldig bra, og at hun tok kontakt satte jeg veldig pris på! Men selvfølgelig er jeg ikke en person som møter hvem som helst, før jeg vet at det ikke ligger noe rart bak det. Så etter å ha snakket med henne og at jeg var sikker på at hun var en ordentlig person og ikke en mann som bare var ute etter noe, bestemte vi oss for å møtes på Moa (kjøpesenteret). Hun bor i Brattvågen så det er et stykke å reise for henne.. Men ettersom hun hadde behandling på sykehuset samme uken, bestemte vi oss for å møtes etter hun var ferdig.

Da vi kom til dagen, må jeg innrømme at jeg var litt nervøs eller hva jeg skal si. For siden jeg aldri hadde snakket meg henne i offentlighet var det litt kleint å plutselig møte henne på Moa. Men da jeg møtte henne gikk det faktisk overraskende bra! Og vi snakket og snakket uten å ha en eneste klein stillhet mellom oss! Selv om vi ikke kjente hverandre så godt var vi veldig åpen med hverandre og det føltes ut som vi var bestevenner og hadde kjent hverandre ganske lenge. Ganske rart i grunn.. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg møtte henne! Slik jeg har opplevd av henne er hun en skikkelig bra person og har et godt hjerte♥ Og må vell ''takke'' for at vi begge har samme sykdom, for uten den ville vi ikke møttes (selvom jeg helst ville levd uten den). Og håper vi snart møtes igjen!

-Frida Karoline

 • Dato: 12.05.2012
 • Tid: 18:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
12.05.2012

Natta

Heisann!
Da har jeg akkurat laget meg middag/kveldsmat og sitter å spiser litt. Hadde ikke noe middag i dag og jeg ble plutselig så sulten nå, så dermed tok jeg opp noen fryste grønnsaker og skjærte opp litt ekstra grønnsaker. Og stekte de sammens med litt ris, GODT! Det hadde i grunn vært bedre med kylling i, men her tar vi det vi får, ikke sant?
 Men siden jeg skal på jobb i morgen tidelig burde jeg i grunn begynne å tenke på å legge meg, så tenkte i grunn bare å si natta til dere, før jeg tar en tykk krem å smører inn hele meg i håp om å bli bedre i ansiktet! I wish

Natta alle sammen!♥-Frida Karoline

 • Dato: 12.05.2012
 • Tid: 00:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.05.2012

Helt forferdelig...

Heiia søte lesere!
Våkna selvfølgelig i dag med sammen klistrea øyne og helt rød i hele ansiktet..  Det svir, brenne og klør, helt forferdelig! Og for å toppe det hele skulle vi ta skolebilder i dag :( Værste tidspunktet dette kunne skje med meg! Så før jeg dro til skolen, dynket jeg meg med masse sminke i ansiktet for å prøve å dekke ove rdet værste. Men bildene ble ikke noe bedre av den grunn.. Slet med å holde øyne åpne og var litt rød enda i ansiktet, så dårlig dag! Aner ikke hva som gjor at jeg plutselig fikk et slik ''utbrudd'', det kan ha med behandlingen i går eller noe annet.. aner ikke. Men helt forferdelig er det i allefall!

Det vises ikke så godt på disse bildene, så det er mye verre i virkeligheten! (er sminkeløs btw)

''Har også utslettet ned over nakken som dere ser litt av her over''

-Frida Karoline

 • Dato: 11.05.2012
 • Tid: 22:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.05.2012

Helgen

 Heiia!
Ja, jeg vet.. Det er en stund siden jeg har blogget. Men ble ganske opptatt i helgen med konfirmasjonen til søskenbarnet mitt og jeg har vært helt utslitt de siste dagene. Men nå har/skal jeg skjerpe meg! I promise

Uansett.. På fredagen dro jeg først en tur i Trondheim sentrum for å shoppe litt. Og da ville selvfølgelig lille søte Arianna (søskenbarn) være med, så dermed dro jeg og Arianna å kikket litt rundt omkring. Deretter satte vi oss på cafe og spiste og koste oss. Og etter at Arianna hadde spist 3 is'er og ca 2 boller, kikket vi litt videre i butikkene før hun dro hjem igjen og jeg dro for å møte Emma (søskenbarnet til mamma).


''Arianna''For som sagt skulle jeg, Emma og noen av vennene hennes på Marinen å grille. Tok ikke noen bilde fra grillingen.. Men det var koslig! Ble kjent med nye folk, så det var en bra dag♥


''Emma''


'' Her er foresten noen av konfirmasjons-kortene jeg lagde, ettersom 4 stykk vi kjenner hadde konf samme helg ''

Lørdagen:På lørdagen var konfirmasjonen  til Toni(søskenbarn), så da måtte vi stå opp tidelig for å rekke sermonien som begynte klokka 10. Selve sermonien var i grunn ganske fin, det var sang, taler osv, og den varte ikke så lenge (noe jeg syns var litt bra, hehe). Etter sermonien skulle vi videre til festen for å spise og kose oss. Så dermed tok turen videre til et bydelshus på Tempe hvor vi skulle vær. Lokalet var ganske fint i grunn og passet ganske bra til en konfirmasjon.
Vi fikk servert filipins-mat, noe som var mye bedre enn koldtbord! Anbefales på det sterkeste! Og etter å ha fått i seg masse god mat,  var det bare å stappe i seg så mye kake man orket! 


'' Toni, konf barnet''

''Oldermor og Arianna''


''Aleksander, Ron Aksel og Toni''


''Toni og meg''
Jeg ble selvfølgelig satt i gang til å skrive ned alle gavene som Toni fikk, siden jeg har så ''fin'' håndskrift, hahahah.


''Konfirmasjons barnet og meg''
''Folket''

Alt i alt ble det en utrolig fin konfirmasjon! Masse folk, som jeg ikke hadde sett på en god stund, mat, kaker osv. Koslig helg altså♥ Deretter var det bare å stå opp tidelig neste dag for å rekke en annen konfirmasjon i Ålesund.

-Frida Karoline

 • Dato: 10.05.2012
 • Tid: 12:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
04.05.2012

De siste dagene

Hei!         (Jeg har ikke hatt internett de siste dagene, noe som er grunnen til dårlig blogging...)

Til tirsdagen overnattet Anna (har desverre ingen bilder av henne), hos meg. Vi lagde smoothie, snakket og koste oss! Senere på dagen fikk jeg beskjed om at en liten del av slekten hadde tatt turen ned til Ålesund fra Trondheim for å se Steffen(''på en måte'' søskenbarn) spille kamp. '' Aafk-Ranheim''. Og siden det ikke er hver dag jeg får sett han spille, tok jeg turen for å se.

Jeg fikk også med meg Victoria (4-menning) på kampen, siden hun har hatt så lyst å treffe de. Kampen endte med 4-2 (om jeg ikke tar feil)  til Aafk, men det var ikke akkurat noen overraskelse at Ranheim tapte, heheh. Men jeg fikk i såfall truffe litt av slekta da!

Etter at kampen var ferdig, dro slekta hjemover igjen ( siden de var her bare på en dagstur). Og siden jeg, Victoria, Sondre(broren min) og mamma var litt sultne dro vi på Fellini for å slukke sulten litt. Etter litt om og men, endte vi opp med en veldig god pizza! (Den het noe med kebab, for de som har lyst på noe godt!)
''Mamma og Sondre(broren min)''


''Meg og Victoria''

Også har det seg slik at ene søskenbarnet mitt i Trondheim er konfirmant i år. Så i helgen skal han konfirmeres, dermed  måtte no vi selvfølgelig ta turen oppover til Trønderene! Vi dro i dag rundt 5 tiden og kom hit rundt 11 så den ble noen timers kjøring.. Men siden jeg hadde ipod og pute sov jeg bort meste parten, så det gikk greit!


I morgen drar jeg en tur i byen og shopper litt, før jeg blir med Emma til Marinen for å grille! Så blogges♥
-Frida Karoline

 • Dato: 04.05.2012
 • Tid: 01:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.04.2012

Teenager Post-Frida Karoline

 • Dato: 30.04.2012
 • Tid: 13:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.04.2012

Strandafjellet

I dag dro jeg, broren min og faren min til Strandafjellet i fin været for å stå på ski. Det var ganske fint værforhold, men utover dagen ble snøen så våt av sola at den var ekkelt å renne på.. Men utenom det har det vært en veldig bra dag i skibakken! Ellers i dag har jeg sovet (sjokk), det har i grunn blitt en slags rutine, at jeg sovet etter hver ''aktivitet'' jeg gjør.. Som jobb, dansing, skole, ski osv, litt surt egentlig for da får ikke jeg utnyttet dagen helt :(

''Faren min''

-Frida Karoline

 • Dato: 30.04.2012
 • Tid: 00:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.04.2012

Sommer følelse

Heisann!
Det blei litt seint i går til at jeg fikk blogget.. Så lager heller et lite innlegg nå!
Jeg sto opp tidlig, før jeg skyntet meg til jobb. Etter at jeg hadde jobbet til 3 og kommet meg hjem, var jeg så trøtt at jeg sovnet.. Hadde planlagt å vær med ei venninne men selvfølgelig ble jeg litt senere enn avtalt, siden søvnige meg sovnet i et par timer. Menmen.. Jeg kom meg i allefall meg bort til henne, hvor vi spiste frukt med sjokolade og koste oss♥ Sommer!

-Frida Karoline

 • Dato: 30.04.2012
 • Tid: 00:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.04.2012

Skal, skal ikke?

Hei!
Som sagt er jeg 10ende klassing og til høsten begynner jeg på ''vokenlivet'' med at jeg selv skal velge skole som skal føre til hvilket yrke jeg får. Jeg som sikkert mange andre ungdommer er ganske usikkert på hva de skal bli når de blir stor... Jeg har i grunn aldri vært sikker på hva jeg vil bli, en ting jeg har hatt i bakhodet er fotograf. Men jeg vet ikke helt om det er så ''safe'', med tanke på en sikker inntekt. Så jeg stiller i grunn helt blank med hva jeg vil bli når jeg blir større... Men noe jeg er sikker på er at når jeg begynner på skolen til høsten skal jeg ikke gå studiespesialisering (almen), det er fordi at det vil bli for mye! Det blir for mye lekse, prøver, stoff osv.. Dermed er yrkeslinjer noe som jeg vet jeg klarer. Men jeg vet da ikke hvilken linje jeg skal gå. (De jeg søkte var, medier og kommunikasjon, service og samferdsel og restaurant og matfag.) Med tanke på at jeg er intressert i foto og slik tror nok jeg at medier og kommunikasjon blir linjen jeg kommer til å ende opp med. Men da er det neste problemet, hvilken skole jeg skal velge..

Siden moren min er fra Trondheim og jeg har nesten hele slekten min fra hennes side der, har hun veldig lyst å flytte opp dit. Jeg har i grunn vært ganske åpen for å flytte til Trondheim siden jeg har slekten min der, og jeg liker Trondheim ganske godt. Men jeg har blitt veldig usikker den siste tiden med tanke på venner, familien (faren min sin side), plassen og at jeg har det i grunn veldig bra her jeg bor nå. Så da er spørsmålet om jeg skal ta sjangsen på å flytte oppover å få nye venner, nytt miljø osv, eller om jeg skal bli boende her i Ålesund. Ganske vanskelig å velge og det er ikke noe som jeg tar veldig lett.. Så den siste tiden her i Ålesund frem til sommeren kommer nok til å bli veldig avgjørende med hva jeg kommer til å velge.. Så får jeg vell bare se hvor jeg ender opp..

FOR (å flytte)
- Nytt miljø, folk, venner, plass
- Nærmere familien på moren min sin side
- Trondheim i seg selv
- Større by 


MOT (å flytte)
- Flytter fra faren min og slekten på den siden
- Flytter fra Ålesund som jeg har blitt ganske glad i
- Venner, og dem koslige folkene jeg har blitt så godt kjent med
- Miljøet
- Jobben (som jeg er blitt så glad i), dansingen (West side gruppen..)


Hva synes du jeg burde velge?

-Frida Karoline

 • Dato: 27.04.2012
 • Tid: 20:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
27.04.2012

Siste tentamen i dag

Må i grunn bare beklage at jeg ikke har blogget så bra de siste dagene..! Grunnen er at det har vært så mye tentamener og jeg har stresset meg til søvne, rett og slett. Og siden det er siste innspurt før ungdomsskolen er ferdig, setter jeg skolen som nr 1 på hva som er viktigst fremmover de siste ukene før sommerferien. Så beklage for det!

I dag hadde vi siste tentamen, noe som gikk utrolig dårlig (matte).. Fikk liksom så liten tid på å gjør den ferdig, så dermed førte det til at jeg ikke ble ferdig i tide :( Men får håpe at læreren er litt snill! Hehe..  Uansett så er det helg!!! Woop woop, elsker å ha fri og bare slappe av og denne helgen er ingen unntak! men jeg skal vær flink å oppdatere dere! I promise ♥-Frida Karoline

 • Dato: 27.04.2012
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.04.2012

Stolt og uredd

Heeei!
(I know! Det er i grunn en god stund siden jeg var på dette treffet.. Men jeg hadde helt glemt av å poste innlegget om det, hadde det ikke vært for at jeg så igjennom utkast listen hadde jeg nok glemt helt av det. Men bedre seint enn aldri, ikke sant? ps: skrev dette rett etter treffet, og det er grunnen til at jeg skrev ''på torsdag'' osv. Men dere forstår vell det)

Ja på torsdagen var jeg, Synnøve, faren hennes og moren min på ''Storl og uredd med stomi''- treff i Molde. Selv treffet begynte halv 7 men siden det tar en stund å kjøre og at vi måtte ta ferge startet vi rundt halv 5 med å kjøre. Jeg og Synnøve dro i forskjellige biler så vi møttes ikke før på fergen. Og dette er faktisk bare 2 gangen jeg har møtt og snakket med Synnøve i virkeligheten men det føles ut som vi egentlig har kjent hverandre en god stund nå.. Ganske rart i grunn, men samtidig er jeg veldig glad for at vi har blitt kjent! For Synnøve er ei skjønn jente! Og av det lille jeg har sett og opplevd av henne kan jeg si at hun har en personlighet som ikke mange har! Og hun bryr seg om andre♥

Men uansett, treffet fant sted på Quality Hotel Alexandra, og var faktisk veldig fint! Selve treffet var i grunn for folk med stomi (utlagt tarm), men for å få stomi har man som regel en sykdom som gjør at du må få det. Og om du har chrons eller ulkuløs kolitt har du en realitivt stor sjangse for å få stomi, om du ikke blir stabil da. Så jeg kan få det senere om det er den eneste muligheten jeg har... Da vi kom oss inn på det romme vi skulle oppholde oss i, merket vi at det kun var folk over ca 40-60 årene, altså ingen unge. Men dette er egentlig forståelig med tanke på at det ikke er ''vanlig''  at folk som er i en ung alder får chrons/reservoar (eller stomi). Men etter hvert kom det to andre som så ut til å vær i samme aldersgruppe som det jeg og Synnøve er i (Men jeg fikk desverre ikke tid til å få snakket med de, menmen..)


Alt begynte med at noen fortalte litt om hva møte skulle handle om, og hva som skulle skje.. Deretter begynte foredraget til Ingrid om da hun fikk chrons og slitet hun gikk gjennom fordi ingen trodde på henne. Etter noen år med chrons var eneste utvei utlagt tarm (stomi). Jeg må virkelig si at jeg kjente meg veldig igjen i mye av det hun fortalte! Og jeg fikk tårer i øyne bare med tanken... Og det var noen deler av historien hennes jeg måtte knipe meg i låret for å holde tårene borte! Fordi det var så sterkt alt sammen. Om dere vil lese et lite utdrag av historien hennes, gå inn HER.

Noe av det som fikk tårene til å presse på var da hun fortalte at hun var på en svømmehall med familien sin. Hun og søstra skulle bort til resten av familien etter å ha vært i bassenget en stund. Og i stede for å gå rundt bassengene, valgte hun å bare legge på svøm over bassenget. Hun merket etter hvert at det var noen som stirret på henne, og det stakk i nakken, hun la dermed merke til en jentegjeng( i 20 års alderen) som sto med den ene oppgangen av bassenget. Det var to måter å komme seg opp av bassenget på og selvfølgelig valgte hun den letteste og raskeste veien. Men det viste seg at det ikke var så lurt likevell. Fordi det var der jentegjengen sto. De nektet å la henne slippe forbi, de dannet heller en ring rundt henne og fortalte hvor stygg hun var og at slike som henne ikke hørte hjemme i bassenget..

Måten hun fortalte det på gjorde virkelig inntrykk på meg.. Og selvfølgelig hadde hun selv vanskeligheter med å fortelle denne episoden, noe som jeg syns er helt forstålig! For det å få slengt ting i trynet som man helst ikke vil, er ikke alltid like lett håndtere. Og det var mye av historien hun fortalte som fikk tårene til å presse på, men jeg syns virkelig det var en slags ''lettelse'' å høre på foredraget også! Fordi jeg fikk på en måte en slags bekreftelse på at det var andre som slet med det samme som meg, og jeg er ikke alene.


meg& Ingrid Anette Hoff Melkersen


Boots apotek hadde sponset arrangementet og hadde med seg diverse produkter som kunne kjøpes. I tillegg kom de med tips og svarte på spørsmål som man lurte på.


Etter at treffet var ferdig, snakket vi litt med blant annet Ingrid og hun som inviterte meg og Synnøve, pluss noen til. Og fikk noen tips av apotek folkene om diverse tabletter som kunne hjelpe meg med å få tilbake håret mitt og huden som har blitt borte, pågrunn av all medisin osv... Etter det, tok vi fergen å kjørte hjemover siden klokken var begynt å bli ganske så mye. 
Det var da kort summert hva jeg gjorde på Molde-treffet. Og alt i alt var det et ganske bra treff, selvom jeg ikke har stomi da. Men om jeg en gang skulle få det, er jeg ''forbredt'' og vet hva det innebærer. Så dette var verdt tiden!-Frida Karoline

 • Dato: 25.04.2012
 • Tid: 01:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.04.2012

Teenager Post

-Frida Karoline

 • Dato: 24.04.2012
 • Tid: 23:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.04.2012

5 ting du kanskje ikke visste om meg?

 1. Jeg har atopisk eksem
  -  Det er kronisk og jeg fikk det da jeg var bitte lita. Jeg kunne hverken bruke såpe, noen typer kremmer, diverse vaskemidler, kjemikalier osv, fordi jeg fikk eksem ''anfall''. Jeg har/hadde det som regel på plasser som var ''gjemt'', som i albuen, håndleddene, anklene, i hodebunnen, bak ørene (det så/ser faktisk ut som om noen har prøvd å dra de av), under kneet og på fingrene. Mange plasser altså! Og det eneste som hjalp/hjelper er å smøre seg med en fet krem HELE TIDEN, og ligge unna kjemikalier osvosv. Så gjennom hele barndommen var jeg utrolig plaget med kløing, smøring av krem, og dype sår som blødde. Og de verste periodene var i grunn om vinteren, for da ble huden så tørr at den sparkk opp (spessielt om vinteren), og dette var utrolig vondt! For det å gå med store kutt på fingrene var ikke behagelig.
 2. Jeg blør neseblod HELE TIDEN
  - Helt siden jeg gikk i barnehagen har jeg vært plaget med å plutselig begynne å blø neseblod.. Og jeg har måttet gått med store hånduker overalt fordi jeg har blødd så mye. Det var ikke det at noen slo meg i nesen eller at noen kom borti, det bare plutselig begynte. Og det sluttet heller ikke med en gang, det varte som regel helt til en hel handuk var full med blod eller 3. Og siden jeg blødde så mye, mistet jeg også utrolig mye blod, så da var eneste utvei å brenne i nesa. Dette gjor jeg da jeg var ganske så lita, og et par ganger nå når jeg har blitt større og tilsammen har jeg brent 6 ganger.
 3. Jeg hater å rydde..
  - Det er det helt sikkert mange som syns. Altså jeg elsker å ha ting rydding rundt meg, men hva er vitsen med å rydde romme når det likevell kommer til å se helt forferdelig neste dag da? Dessuten finner jeg fortere hva jeg skal ha på meg når jeg ser alt jeg har uten å løfte en finger. Og i tillegg tar det så lang tid å få alt helt ryddig slik som du egentlig vil ha det..
  I can't clean my room, because I get distracted by the cool stuff I find. Så sant så sant...!!
 4. Jeg elskeeeeeeeer godteri!
  - jeg kunne spist godteri til frokost, middag, kvelds, lunsj, you name it! Jeg bare elsker det. Men etter at jeg fikk sykdommen har jeg ikke kunne spist like mye godteri som før.. Siden jeg reagerer på mye sukker. Men jeg av og til må jeg bare ta en eller 6 biter av noe godt! Hehe..
 5. Jeg er skilsmisse-unge
  - Da jeg var 8 år flyttet foreldrene mine fra hverandre.. Jeg har i grunn aldri brydd eller tenkt så mye over det, det falt vell helt naturlig for meg. De bor ikke langt fra hverandre, så det var vell det som gjor at det ikke gjor så utrolig mye at de ble skilt. Om de bodd i vær sin del av Norge hadde det nok hvert litt annerledes, men det gjør de ikke. Og det fine med at de er skilt er at da får jeg velge selv hvor jeg vil bo, jeg har to rom, om jeg går lei den ene kan jeg bare sove med den andre, osv.. Så det er helt greit for meg! • Dato: 22.04.2012
 • Tid: 22:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
20.04.2012

Natta

Hei! Begynne å bli litt sent nå men, ville bare komme med et lite innlegg før jeg tar natta.
Som jeg sa i går hadde vi tentamen i dag, noe som gikk veldig veldig dårlig.. Ble ikke ferdig en gang, så dårlig gikk det.. Menmen, er ikke noe å gjør med det. Ellers i dag har det vært utrolig varmt ute og strålende sol! Deilig, begynne å føles ut som sommeren er her snart♥ Men desverre fikk jeg ikke vær noe ute å nytet solen, fordi jeg var så trøtt at sovnet.. Slik går det når man er sliten og syk.. Jaja, håper det blir fint vær i morgen også sann at jeg får nytet solen og fin være da!
Og som dere ser har jeg fått nytt design! Var en smule leii av den som jeg hadde..  Så jeg valgte å bytte til et annet, hva syns dere? Og bare så dere vet det, nei det er ikke helt ferdig. Det mangler noen små ting som må justeres osv, men jeg skal ordne det senere. Natta♥-Frida Karoline

 • Dato: 20.04.2012
 • Tid: 00:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.04.2012

Tentamen tid

Hello!
I dag hadde vi norsk tentamen (hovedmål),  noe som gikk helt greit. Jeg kunne helt sikkert gjort det mye bedre, men jeg hadde null fantasi og slet virkelig med å begynne. Men det gikk greit. Og i morgen har vi norsk sidemål... Jeg suger i nynorsk noe som kommer til å gå hardt ned mot karakter-kortet.. Menmen, jeg skal i allefall gjøre mitt beste!

Ellers i dag har jeg jobbet/øvd litt til tentamenen i morgen og ordnet noe som skal være gjort hos EF. EF er selskapet jeg skal reise med når jeg skal til USA i sommer♥ Gleder med som en liten unge! Det kommer til å bli så utrolig gøyt! Jeg kommer til å skrive mer om det senere, når ting er litt mer klart.Her var også det jeg kjøpte på fredagen i forrige uke! Litt sent, men bedre sent enn aldri...


// Hvit skjorte fra H&M // Singlet fra Bik Bok // Shorts fra Carlings // Anti-frizz (til håret) fra H&M // -Frida Karoline

 • Dato: 18.04.2012
 • Tid: 22:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.04.2012

Strandafjellet

Heeei!                    (Jeg skrev dette innlegge i går, men fikk ikke postet det før nå)
I dag dro jeg som sagt til Strandafjellet med Julie. Og vi kunne virkelig ikke hatt en bedre dag enn vi hadde! For det var blå himmel, steikende sol og nesten ingen folk. Og dermed ble det ingen kø eller folk i bakkene, som gjorde at vi kunne gjøre det vi ville uten at vi måtte passe på at vi ikke kjørte på noen. CHILL, CHILL, CHILL!! Vi kom med bussen i 10-tiden og dro i 5-tiden, så da ble det en god del turer på oss mens vi nytet finvære! Og i tillegg var det bare med og Julie, ingen foreldre eller søsken, kun Julie og meg. Ble en av de beste dagene på leenge!
 
(hadde ikke med meg speilrefleks, men heller et digitalkamera. Så det vil si at kvaliteten ikke er den samme...)


'' som sagt ingen folk i bakken!''


''Uten mat og drikke, duger heltene ikke''


''Utrolig fin utsikt var det også!''-Frida Karoline

 

 • Dato: 16.04.2012
 • Tid: 08:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.04.2012

A little Girls trip

Heisann!
Tenkte jeg skulle blogge litt før jeg fyker ut døren for å rekke en buss.. Jeg og Julie skal nemlig til Strandafjellet å stå på ski i dag! Gleder med til en liten girls trip, heheh. Jeg gjor i grunn ikke stort mye i går, var på jobb og sov... Det var i grunn det hele, så jeg tenkte at det ikke var så veldig inntressant å om lese det. Så jeg orket heller ikke blogg om det. Men i så fall, nå stikker jeg fo å rekke bussen, haaaade! Snakkes seinere da ♥

-Frida Karoline

 • Dato: 15.04.2012
 • Tid: 08:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.04.2012

T.G.I.F

Hellu!
(Jeg fikk ikke blogget noe på fredagen fordi jeg stortsett var ute av huset hele dagen, og hadde ikke mulighet til å blogge noe..)

På fredagen hadde vi fri fra skolen, så da trengte jeg ikke stresse med å stå opp så tidlig♥ Elsker virkelig å ha fri, så jeg slipper å stresse slik! Så jeg tok meg lang tid med å dusje og ordne meg før jeg dro en tur til banken å vekslet inn alle enerne og 50-øringene mine, siden det begynte å bli en del og i tillegg skal 50-øringene bort. Summen fra alle enerne og det ble over 1600 kr, så det vil si at det var mange enere og 50-øringer! Men det er i grunn litt forståelig med tanke på at jeg gikk med VG før, og da fikk jeg som regel bare mynter...

Etter å ha vært i banken, dro jeg opp på moa for å møte Malin! Og etter en stund kom Victoria, vi satt på cafe,spiste og koste oss♥ Jeg kjøpte også noen små ting som jeg sikkert kan vise dere senere, om dere vil? Etter å ha vaset rundt på moa en stund dro jeg hjemom en tur før jeg dro til Victoria, hvor vi tok litt bilder, snakket og bare chillet.


''Meg og Victoria''

''Magnus, meg og Tobias'' (Vi var litt med disse her også, mens vi spiste og sann på macdonalds)

(Hadde desverre ingen bilder av Malin.. Dere får sikkert sett mer av henne senere en dag)

-Frida Karoline

 • Dato: 15.04.2012
 • Tid: 01:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.04.2012

Sykehuset

Heii!
I dag våknet jeg opp akkurat som i går, med hodepine og svimmelhet. Men jeg fikk meg opp og prøvde så godt jeg kunne for å komme med på skolen, men det var ikke så lett... Så jeg tok meg en paracet og sovnet, bare at i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle på skolen koste hva det koste vil. For de to siste timene skulle vi ha matteprøve og jeg ville ta den nå, slik at jeg slapp å grue/stresse meg sann om den senere. Så etter å ha sovet en stund, spist og ordnet meg fikk jeg meg avgårde til skolen. Selve prøven gikk helt greit i grunn, men jeg skulle på legen så jeg måtte dra før skolen var ferdig noe som gjor at jeg ikke ble helt ferdig med prøven.. Menmen

På sykehuset snakket vi med legen om hvorfor jeg har blitt sykere og om jeg skal endre behandlings metoden osv.. Og selvfølegilg tok jeg også blodprøver.

-Frida Karoline

 • Dato: 12.04.2012
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
11.04.2012

Sykdoms-Treff

Heiiia
Dagen i dag har i grunn vært kjedelig.. Skulle egentlig dra på trening etter skolen i dag, men jeg har ikke vært i toppform. Så det resulterte med at jeg sovnet... Ellers har jeg arbeidet med kunst&håndverks oppdaven min, som går ut på å strikke! OHoooo...

Men dagen i morgen blir nok mye gøyere! Jeg og Synnøve (+foreldrene våres) skal dra til Molde på et treff der vi får møtt andre med samme sykdom og andre sykdommer. Bare det at jeg/vi får møtt andre med samme problemer er veldig befriende synes jeg. For om du er alene og ikke kjenner noen med samme lidelse føler du at du er ''forlatt'' og alene. Bare det at jeg fikk møtt Synnøve og vi fikk snakket i lag om samme sykdom var utrolig godt! For det var ikke bare det at vi hadde samme sykdom, det var også det at vi forsto hverandre så utrolig godt. Det føltes liksom ikke ut som å snakke til en vegg, som ikke kunne føle det samme som det du selv følte. Vi forsto hverandre på alle mulige områder! Og vi kunne være åpen om ting som kanskje ingen andre noen gang ville forstå... Og jeg har aldri vært på noen treff før, så det i seg selv vil nok være utrolig gøyt og kanskje lærerikt?

''Stolt og uredd med stomi - en historie om mestring og hvordan finne sin indre styrke'' Det heter treffet, men det er ikke bare for folk med stomi, men folk som er kronisk syk. Og det skal være personer som forteller sin gripende historie om hvordan det var å bli kronisk syk osvosv (der i blandt chrons). Så jeg gleder med i grunn til å være og møte andre folk som forstår meg godt! Gleder meg♥ Dere kan foresten lese mer om treffet HER!


-Frida Karoline
 • Dato: 11.04.2012
 • Tid: 00:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
09.04.2012

Last day of freedom

Heisann!

I dag har jeg ryddet romme og bare tatt live med ro! Og uheldigvis er dette den siste dagen av påskeferien før skolen begynner med fullt alvoret. Og siden jeg går i 10.ende er den siste tiden spessielt avgjørende, for hvilken skole man vil gå på. Og tiden fremover vil nok vær fullt av tentamen, eksamen og diverse prøver, altså stress stress og mer stress!! Uffa meg..

Men siden dette da er den siste dagen av friheten, må jeg jo nyte den fullt ut! Så derfor koser jeg meg nå med potetegull, film og godteri♥ 

Hva har dere gjort i dag?
-Frida Karoline

 • Dato: 09.04.2012
 • Tid: 21:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
09.04.2012

Påskeferie!

Heii!
Ja jeg vet, det er veldig lenge tiden jeg sist skrev et innlegg.. Men som jeg har sagt tidligere er blogg.no ute av kontroll, så jeg og andre bloggere (bare noen) har ikke klart å komme seg inn på blogg-kontoen sin eller laste opp bilder. Og jeg var så klart en av de.. Men jeg håper nå at alt er som normalt, slik at jeg får blogge som vanlig igjen!

Uansett så er det påskeferie! Og jeg har fått slappet av, dratt i skibakken, vært med venna osv.
Jeg har også møtt Synnøve, hun leste om meg i avisen og bestemte seg for å ta kontakt. (Hun har akkurat samme sykdom som det jeg har) Hun som meg ante ikke at det var noen på sin egen alder som hadde samme sykdom som det vi har, (i allefall ikke i et område som ikke er langt i fra hverandre). Så vi snakket en del, og bestemte oss for å møtes. Vi dro på cafe og koset oss ilag. Og vi fant fort ut at vi hadde utrolig mye/mange likheter og samme sykdoms opplevelser. Så alt i alt var det utrolig godt å få snakket med noen om de samme problemene, der begge forsto hverandre veldig godt! ''Meg og Synnøve''

Jeg har også gjort litt lekse, som strikke oppgaven min i kunst&håndtverk. Ryddet litt romme/omublert osvosv.

Og i går(7.april) hadde min kjære bror bursdag! Og han ble hele 20 år! Gratulere med overstått Sondre♥
Og selvfølgelig måtte det da bli litt feiring, med kake og godteri.
Hva har du gjort i påskeferien?
-Frida Karoline


 

 

 • Dato: 09.04.2012
 • Tid: 01:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.04.2012

To siste dagene

Hellu!
Som sagt har ikke jeg klart å komme meg inn på blogg-kontoen, de siste dagene... Så her kommer ett innblikk i hva jeg har gjort.

Lørdagen:

I dag har jeg som sagt vært på jobb, hos Molnes Bakeri. Korselig som alltid! Det var også et par som hadde sett/lest om meg i avisen i dag, så da ble det til at vi slo ann en prat. Bare hyggelig det! Etter jeg var ferdig på jobb, dro jeg hjem, dusjet og dro en liten tur på moa for å bytte inn en bukse. Selvom jeg var på moa i bare en halv time, møtte jeg mange kjente som hadde sett og lest artikkelen av meg i avisen, og alle var enige om at artikkelen var veldig bra! Og selvfølgelig er det koslig med tilbake meldinger/skryt♥

Selv syns jeg artikkelen om meg i avisen var utrolig bra skrevet og formidlet, jeg ble faktisk selv litt rørt av den! Så tusen takk Gry Støre for en utrolig bra artikkel♥ Jeg må også si at alle de søte kommentarene/meldingene osv, som jeg har fått betyr så utrolig mye! Alt dere sier/skriver varmer virkelig, og det setter jeg stor pris på! Tusen tusen takk for det♥ (Det står om meg på smp.no også, link HER)


Senere på lørdagen, dro jeg til Julie og overnattet der.
Vi koste oss med brus og godteri, mens vi bare satt og snakket og så tv. Etter en stund merket jeg at Julie ikke sa stort, og lå helt stille i sofaen, så jeg reiste meg opp for å se. Og rett som det var hadde Julie sovnet, og selv hvor snill jeg er klarte jeg ikke å holde fingrene unna... Så dermed endte Julies tryne opp som dette her:

''Julie som sover i sine dype drømmer, og aner fred og ingen fare.''

''Etter at jeg hadde funnet en eyeliner og begynt på mesterverket:''


Det var i grunn litt skumelt, for hun hylte i søvne, og det så ut som hun lå å stirret på meg... Creepy

Søndagen:

Jeg overnattet som sagt med Julie, og begge våknet i grunn samtidig, jeg klarte så hvidt å holde maska mens Julie snakket til meg, siden ansiktet hennes så ikke ut og hun visst ingenting. Etter en stund bestemte vi oss for å stå opp. Og plutselig hører jeg hyl, og jeg oppdaget at Julie hadde sett seg selv i speilet. Dermed ble det full latter mellom oss, helt til jeg sier at det ligger bilder av henne på facebook (mens hun sov).

Etter at jeg hadde vært hos Julie noen timer, dro jeg til et middagsselskap hos noen venner. Der koste vi oss med god mat og slappet av. Resten av kvelden gjorde jeg ikke stort, bare slappet av i grunn.-Frida Karoline

 • Dato: 02.04.2012
 • Tid: 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
02.04.2012

Beklager

''Blogg.no har siden onsdag blitt utsatt for løpende tjenestenektangrep.
Dette har ført til at våre nær 700 000 bloggere har blitt nektet adgang til sine blogger fordi personene bak angrepene i perioder har lyktes med sitt angrep. Les mer om det HER''

Så siden lørdag-søndag (har hatt litt problemer siden onsdag, men verst lørdag og søndag..) har jeg ikke klart å komt meg inn på blogg-kontoen min... Så derfor beklarer jeg for at jeg ikke har kunne blogget, før nå. Men siden jeg ikke klarte å lage noen innlegg på kontoen, lagde jeg de heller på et skrivedokument, slik at jeg ikke trengte å bruke så veldig lang tid på meg til å skrive nå.  Så det kommer snart!-Frida Karoline

 • Dato: 02.04.2012
 • Tid: 15:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
31.03.2012

Skal på jobb

Hei allesammen!
I dag er jeg i avisen LINK!!
Har så vidt rukket å lese gjennom og sett på artikkelen, men det jeg har fått med meg var ganske bra syns jeg! I tillegg var det 5 sider om meg + forsiden! Anbefaler alle til å lese den! Rekker desverre ikke skrive så mye nå, skal på jobb.. Jeg kan lage et innlegg om det senere, og om dere vil så kan dere gjerne komme innom Molnes Bakeri i byen (Ålesund) for å si hei. Det setter jeg stor pris på♥-Frida Karoline

 • Dato: 31.03.2012
 • Tid: 09:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
31.03.2012

Nyttig Info

Jeg har fått litt spørsmål i det siste, så jeg tenkte jeg skulle svare på noen som kanskje alle lurer på.

Hvordan får jeg kontaktet deg, utenom å sende/poste en kommentar?
-Du kan da enten sende meg en mail på, fridakl@gmail.com eller skrive til meg på facebook (Frida Karoline Liaset).

Hvor får jeg sett ''spørsmålrunden'' og ''en vanlig behandlings dag'' -innleggene?
- På venstre siden av bloggen er det en ''lomme/firkant'' som det står Kategorier på, og om du da ser de små punktene under, vil du finne de innleggene. 

Hvor finner jeg det innlegge som handlet om sykdomstiden din?
-Om du leter etter oppdagelsen (forteller om da jeg fikk diagnosen) kan du se over headeren, der kan du se en knapp det står ''oppdagelsen'' om du da trykker på den kommer du rett inn på det innlegget.  Eller så kan du se på Kategorier på venstre siden.

Hvilken kamera bruker du?
-Jeg bruker mitt elskede kamera, Canon 600D♥

Hvor jobber du?
-Jeg jobber hos Molnes Bakeri, i Ålesund. Der trives jeg veldig mye, med koselige sjefer og herlige kunder♥ Så det er alltis kjekt å komme på jobb!

Hva gjør du på fritiden (hobby, interesser, trening osv)?
-Det er i grunn masse.. Jeg elsker å bruke kreativiteten som å lage ting, bake, ta bilder og scrappe.  Også danser jeg HipHop hos Ålesund Ballettskole, utrolig gøyt!  Og selvfølgelig er det alltids gøyt bare chille og vær med venner♥ Men desverre så sover jeg utrolig mye fortiden, pga sykdommen så jeg får ikke gjort alt jeg har lyst til..

 Her er en bitteliten smake bit av det: (Trykk på bildene, for å få dem større)

  
   
 

  -Frida Karoline

  

 • Dato: 31.03.2012
 • Tid: 09:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
31.03.2012

Tacokveld

(Jeg skrev dette tidligere i dag, men fikk ikke postet det før nå)

Ganske koselig fredag!
Siden Julie var hjemme alene i dag, dro jeg til henne å hadde taco+kosekveld. Det er i grunn ganske lenge siden jeg har hatt det, så det har vell vært den beste fredagen på en god stund! Herlig♥
Akkurat nå sitter jeg, Julie og Skjalg å bare chiller med godteri og tv! Og ikke nok med at det er fredag i dag, det er nemlig påskeferie!! Det er så deilig med ferie, der du kan bare slappe av og ta ting med ro! Så nå slipper jeg å stresse med å stå opp tidlig og levere inn oppgave, prøver osv. Deilig!
''Skjalg&Julie''

-Frida Karoline 

 • Dato: 31.03.2012
 • Tid: 00:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
30.03.2012

Hunger Games

Ja, jeg fikk gjort nesten helt ferdig kunst&håndverk oppgaven min i går, så da fikk jeg dratt på kino! Så da dra jeg og 7 andre på kino, for å se Hunger Games. Den var ganske bra i grunn, men det var ikke alle jeg vær med så enig i..  Noen syns den var veldig dårlig osv.. Men den er absolutt ikke den dårligste jeg har sett før, så den var bra etter min mening.


'' Her er da heile gjengen''


''Erling&me''Og etter kino måtte vi selvfølgelig innom macdonnalds, hehe.

-Frida Karoline

 • Dato: 30.03.2012
 • Tid: 19:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
30.03.2012

Skrivefeil

Jeg er ikke i avisen i dag, det var bare en skrivefeil fra Sunnmørsposten sin side... Og egentlig trodde jeg faktisk ikke jeg var i avisen i dag heller, men siden det sto i sunnmørsposten at jeg var det i dag, så tenkte jeg at de kanskje hadde endret på dagen eller noe sånt. Men jeg er i såfall i Sunnmørsposten i morgen! Da vet dere det ♥


-Frida Karoline

 • Dato: 30.03.2012
 • Tid: 08:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
29.03.2012

Husk i morgen er jeg i avisen!

Etter skolen i dag, har jeg i grunn ikke gjort så mye, utenom å jobbe med kunst&håndverk oppgaven min. Og siden i dag er siste innspurt, må jeg i grunn bare jobbe jobbe! Så jeg håper jeg blir ferdig før i kveld, for jeg har så lyst å vær med å se hunger games med noen venner.

Og ja, jeg er foresten i avisen i dag, ikke hovedartikkelen, men en liten sann påminnelse på at jeg kommer i avisen i morgen! Viste faktisk ikke selv at jeg var det, før ei venninne av meg (Sigrid) sendet meg melding om det♥ Og jeg trodde i grunn at helga avisen ikke kom før lørdag,  men i såfall hold øyne opne for i morgen! For de som lurer så er det i Sunnmørsposten!
Om du ikke ser hva som står der:

Blogger som terapi
Frida Karoline Liaset fra Ålesund blogger for å gi sykdommen Morbus Crohn et ansikt.

-Frida Karoline

 • Dato: 29.03.2012
 • Tid: 17:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
28.03.2012

Litt sosial

I dag var jeg endelig litt sosial! Jeg var med en av mine bestevenner, Julie ♥ Må virkelig si at det var ganske deilig å endelig vær litt sosial for engangs skyld. Og i tillegg er det utrolig lenge siden jeg har vært med henne.. Vi gjor egenlig ikke så mye, dro på mcdonalds og chilla, der var det i grunn. Men koslig var det uansett!
Tok ikke nokken bilde, så legger heller til tidligere bilder

-Frida Karoline

 

 • Dato: 28.03.2012
 • Tid: 23:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.03.2012

Kunst&håndverk

Akkurat nå sitter jeg med kunst&håndverk oppdaga mi, som går ut på å strikke og lage ei scrapbooking bok om det. Gøyt.. Ellers i dag har jeg i grunn sovet, skulle egentlig på trening i dag, men siden jeg var så trøtt og sliten, sovnet jeg med engang etter skolen.. Så jaa, har ikke akkurat hatt en veldig interessant dag i dag. Men kanskje jeg klarer å finne på noe i morgen, som i allefall er litt mer sosialt?-Frida Karoline

 • Dato: 27.03.2012
 • Tid: 22:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
26.03.2012

26.mar.2012

Våknet i dag med sammen limte øyner og smerte i magen... Helt forferdelig! Jeg tror grunnen til at øyne har hovnet opp, er vell fordi jeg har sovet for lite og stresset en del i det siste..  Så jeg må nok passe bedre på meg selv, og sette mer grenser for hva jeg kan og orker. Har ikke gjort noe spessielt i dag utenom å sove, og slappe helt av, pluss litt lekser da.

Jeg orker ikke ta frem kameraet for å ta bilder, så jeg slenger heller på noen fra i forrige uke!

-Frida Karoline

 • Dato: 26.03.2012
 • Tid: 20:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
25.03.2012

Aktiv Fritid

Heisann
Sorry for så sen blogging, klarte å sovne i noen timen..
I dag dro jeg på Aktiv Fritid messe, som de arrangerte i Sparebanken Arena. Der var det stapp fult av diverse boder, campingvogne og ikke minst folk. På messa var det mulig å kjøpe, prøve spise eller bare se på mange forskjellige ting som de hadde der. De hadde også auksjoner, moteshow og modeljakt. Jeg var for det meste med søte Victoria (bestevenn/slekt),  som også var med på modeljakten! Må virkelig si at alle var utrolig flinke og for å ha klart å komme så langt som dem gjor, var alle verdige vinnere!  Victoria vant desverre ikke, men hun var utrolig flink♥Moteshowet
Modeljakten

''Søte Victoria, stolt av deg!''
'' Denne jenta vant modeljakten i år''


''Tidligere vinner Eline, victoria og meg''

-Frida Karoline

 • Dato: 25.03.2012
 • Tid: 21:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
24.03.2012

Koslig dag

I dag danset vi flashmob'en på moa, utrolig gøyt! Jeg gjorde noen små feil, men det gikk ellers veldig bra. Eneste som var litt dumt, var at alle foreldre¨og andre som kom for å se på, stilte seg opp. Slik at folk skjønte at noe skulle til å skje. For poenget med flashmoben var at, ting skulle plutselig skje, ikke at folk viste det.. Men vi fikk i så fall danset, og det var utrolig gøyt, så det gjor egentlig ingenting, for min del.
 Sunnmørsposten var også å tok bilder av meg til artikkelen, slik at de fikk  den ''syke-'' og den ''friske-'' siden av meg. Så nå får dere bare glede dere til å lese artikkelen som kommer på neste lørdag♥

Etter vi hadde danset, gikk jeg med ei som hete Martine (fra hip-hop gruppen) rundt på moa og kikket på klær, og kosa oss. (Hun har også blogg, og den finner du HER)'' Her er søte Martine!''
Og etter å ha sett litt på klær og slik, ble jeg med Martine til hennes besteforeldre. Der snakket vi leeeeenge i lag, om alt mulig! Og det var utrolig koselig å endelig få vært med henne, siden jeg er kun med ho når vi har trening. I tillegg fikk jeg jo gjort noe annet enn bare å sove.. Så alt i alt har dagen i dag vært herlig♥

-Frida karoline

 • Dato: 24.03.2012
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.03.2012

Show på Parken kulturhus

Etter skolen i dag skyndtet jeg meg ut i byen for en show vi hadde på Parken kulturhus, Det gikk da ut på at blant annet Ålesund Ballett skole + andre kultur skoler, sang, hadde teater,danset osv. Vi danset med flashmob dansen, som vi skal vise på moa i morgen. Så det ble på en måte en slags ''generalprøve'' for oss. Det var utrolig gøyt, og jeg kunne gjerne gjort det igjen!
Det er vel i grunn det hele jeg har gjort i dag, utenom skole da. Men gøyt har det vært!

Bilder av dagen:Mat måtte vi jo få i oss, så da blei det selvfølgelig mcdonalds!


Og øving på dansen er jo også viktig før et show!


Her er også noen av innslagene som deltok i showet
-Frida Karoline

 • Dato: 23.03.2012
 • Tid: 23:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
22.03.2012

Intervjuet

Heii

Som sagt har jeg hatt intervju i dag! Og det kom da ei hyggelig dame på besøk hos meg, for å stille spørsmål og andre ting hun trengte til repotasjen. Hun kom i rundt halv 7 tiden, og var her helt til nå (til ca 10), så det ble en goood stund. Hun stilte forskjellige spørsmål om sykdommen, skolen, bloggen og andre ting hun trengte innformasjon om. Og det var alt i alt veldig hyggelig! Det dumme var vell at tiden fløy så fort... Men hyggelig var det i alle fall! Så nå må dere bare glede dere til det kommer på trykk i avisen♥

Og akkurat nå sitter jeg å spiser middag, eller rettere sagt kveldsmat.. Hehe , ha en god kveld/natt videre da, så snakkes vi♥ 


''Her er også katten min Ludo♥''

-Frida Karoline

 • Dato: 22.03.2012
 • Tid: 22:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
22.03.2012

Sunnmørsposten ringte!

Heisann allesammen♥

Noe jeg ikke har fortalt dere er at sunnmørsposten ringte til meg på mandagen, mens vi satt å spiste middag. De hadde først ringt min mobil, men siden jeg satt å spiste hørte jeg det ikke. Deretter ringte de til hustelefonen, men den rakk jeg desverre heller ikke.. Så ringte dem til faren min, som vi da heldigvis rakk å ta. Akkurat i det faren min tok den og de i det andre røret fikk pressentert seg selv, så faren min rett på meg. Jeg skjønte da fort at var noe på fære, Jeg spurte gjentatte ganger hvem det var, men jeg fikk aldri svar av faren min.. Etter en stund hørte jeg at de begynte å snakke om sykdommen min, deretter forskjellige andre ting om bloggen. Og da skjønte jeg fort at det var noe som gjaldt meg!

Etter at faren min og damen (han snakket med) var ferdig med å snakke og hadde lagt på røret, fortalte faren min at det var sunnmørsposten som ringte. Han fortalte da at, de hadde fått et anonymt tips om bloggen. De syntes det var interessant, og ville dermed ha et intervju med meg.  For de vil nemlig skrive om meg i påskeutgaven av sunnmørsposten. Og selvfølgelig ville jeg stille opp! Vi har da bestemt at, torsdag klokken 6 skal vi møtes. Jeg må virkelig si at jeg er utolig glad for at den anonyme-tipseren sendte inn et tips om bloggen♥ For jeg vet at det ikke er mange som vet om denne sykdommen! Og jeg var en av de helt til jeg fikk den selv.. Så jeg vil at folk skal vite at det finnes flere sykdommer og andre ting som folk ikke har tenkt over før, men kanskje skal begynne å tenke over litt. Og jeg må også si at utseende er ikke alt, det finnes så mye mer enn det! Så om du eller noen andre har en sykdom som endrer livet og utseende er det ikke noe å bry seg om, for du betyr så mye mer enn som så! Og til de andre som absolutt  slenge med lippen,  hold det heller for dere selv TAKK!-Frida Karoline

 • Dato: 22.03.2012
 • Tid: 00:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
20.03.2012

Flashmob

Hei!
I dag har jeg vært på dansing og på foreldremøte. Foreldremøte gikk helt greit, har en del fravær pga sykdommen og slike ting... Men jeg skal gjør alt jeg kan og klarer for å vær på skolen så mye som mulig! For jeg vil selvfølgelig ha et bra snitt til sommeren!

Og på dansingen i dag øvde vi på flashmob'en som vi skal ha snart. For dansegruppen jeg går på og noen andre hip hop grupper, skal ha en flashmob på Amfi moa, lørdag. Da vil alle de som er med ''gjemme seg'' inne på kjøpesenteret, og når musikken starter begynner først noen å danse, også noen til og noen til, slik fortsetter det helt til alle danser. Det kommer til å bli utrolig kjekt! Bare å komme å se på! Lørdag klokken 13:00, Amfi Moa øst 1.etg! KOM KOM!

Bilder fra tidligere forestillinger♥


-Frida Karoline

 • Dato: 20.03.2012
 • Tid: 23:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
19.03.2012

Dagen i dag

Heisann!
I dag har jeg vært hos en ortoped for å diskutere en eventuell operasjon. Jeg har nemlig noen skjeve tær, hehe. Ble født med at den tåen (abelfru/meglerfru som noen kaller den) vedsiden av storetåen er skjev (på begge bena). Dette fører da til at den kan gjør veeeelig vond i forskjellige situasjoner, som i vann, gå langt, kald osv.. Den gjør stortsett vond hele tiden, og det værste er vell når den ''låser'' seg. Slik at jeg ikke klarer å gå på den, eller bevege den.. Og da jeg gikk på høydose med prednisolon ble ting ikke akkurat noe bedre, for prednisolon kan forårsake beinskjørhet/osteoporose.

''Her ser man hvor skjeve tærne er, om du ser på bilde til høyre!''


-Frida Karoline


 • Dato: 19.03.2012
 • Tid: 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.03.2012

Kjedelig søndag..

Jeg kom meg desverre ikke inn på blogg-kontoen min i går.. Aner ikke hva som var gale, jeg kom meg i alle fall ikke inn. Så det ble da ingen blogging på meg i går. Men uansett så gjor jeg ikke så mye, var på jobb også sov jeg resten. Så det var en ganske kjedelig dag i grunn..

Og i dag har vell ikke vært et unntak, har sove og gjort lekse, kjedelig søndag.. jaa også har jeg faktisk klart å lage et dåpskort, til ei søt lita tulle som kom til verden for ikke så lenge siden♥Akkurat nå sitter jeg å ser tv og gjør lekse..

Her er forresten tven som noen lurte på hvor var!

-Frida Karoline

 • Dato: 18.03.2012
 • Tid: 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
16.03.2012

Dårlig dag..

Jeg har ikke følt meg så bra i det siste, og i går kveld ble jeg mye verre... Jeg hadde store smerter i magen, og jeg spydde 3-4 ganger i natt. Og jeg våknet opp på baderoms-gulvet i dag tidelig.

Tross alt dro jeg på skolen, siden jeg skulle ha muntlig engelsk, men jeg ble ikke bedre.. Så rett før jeg skulle fremføre dro jeg på sykehuset for blodprøver og for samtale med en lege. Det var i grunn ikke så mye legen kunne gjøre enn å kjenne på magen og stille forskjellige spørsmål. Han konkluderte med at jeg bare skulle vente. Bakterienivået er nå på 800 når det egentlig skal vær på 0, så det sir jo litt hvor dårlig jeg er.. Men det er vell i grunn ikke så mye å gjøre, må bare holde pusten å håpe på at smertene går over.

-Frida Karoline

 • Dato: 16.03.2012
 • Tid: 18:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
14.03.2012

Søvnig..

Etter behandlingen i dag har jeg for det meste sove.. Jeg kunne virkelig sovet 1 til 2 døgn uten noen problem, så lenge ingen kommer å vekker meg. Så ja fritiden min består for det meste av soving.. Jajaaa.

Jeg har forberedt et innlegg om en vanlig behandlingsdag til dere! Jeg er ikke sikker om jeg rekke å lage det helt ferdig i dag, men det kommer i alle fall i løpet av dag/morgen. Så stay in touch!-Frida Karoline

 • Dato: 14.03.2012
 • Tid: 22:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
13.03.2012

13.mar.2012

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går! Jeg ryddet som sagt rommet mitt og desverre sovnet jeg før jeg fikk gjort noe annet en det..

I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i til prøve muntlig, og jeg fikk engelsk! Så jeg er vell i grunn verken missfornøyd eller fornøyd med hva jeg fikk. For ingen av fagene jeg har var noe som jeg ikke ville komme opp i , og jeg vil bli bedre i engelsk så det at jeg fikk den oppgaven var helt i orden!
Temaet som oppgaven handlet om var å skrive om ''Ireland and Britain'' som går ut på å sammenligne dem og finne fakta om begge landene. For så å fremføre det på engelsk forran en lærer og en mentor. Helt greit!

Så dagen i dag har stort sett gått ut på å arbeide med oppgaven og finne så mye stoff som overhode mulig. Utenom at jeg var på trening da, men det var veldig viktig av jeg kom på den siden vi snart skal ha dansefremvisning! Og i tillegg trengte jeg meg en liten fri time fra all jobbingen! Hehe
Skal på behandlig i morgen, skal prøve å blogg fra sykehuset om det er mulig! Men nå burde jeg kanskje ta natta, skal opp tidlig i morra så god natt folkens!

-Frida Karoline

 • Dato: 13.03.2012
 • Tid: 22:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.03.2012

For et rot!

Heiaaaa!
Holder på å rydde rommet for øyeblikket, ser virkelig ikke ut! Skulle nesten trodd at det har vært en storm å herja der.. Jeg har liksom aldri tid å rydde det siden jeg enten sover, lekser eller har bedre ting å gjør! Hehe, men jeg tror jeg skal bruke hele morgen til å få alt helt perfekt! Siden jeg har fri fra skolen uansett! Vi har nemlig prøve muntlig, og jeg kom opp på tirsdag. Og det vil si at jeg har fri i morra! Yehaaa..
Ellers i dag har jeg vært med venner og koset meg♥ Utenom det, har jeg sovet. Hehe 

Her er bilde av romme mitt akkurat nå:

Peace out!
-Frida Karoline

 • Dato: 11.03.2012
 • Tid: 23:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
10.03.2012

Kommer straks

Jeg fikk ikke postet innlegget om spørsmålsrunden i går, siden internettet eller noe slikt fucka seg opp. Men skal gjør det om 2 sec!
I dag har jeg vært på jobb (jobber på Molnes-bakeri), og som alltsids er det så utrolig gøyt å jobbe der! Møter kjente og nye ansikt hver gang jeg er der! Også er det selvfølgelig utrolig kjekt å få skryt ♥ Hehe
I dag skal jeg i enda en bursdag, så jeg må vell igrunn bare hive meg rundt, om jeg skal komme tidsnok til den! Så stay in touch!

Her er bilder fra bursdagen jeg var på i går! Jeg tok ikke så mange da, pluss at det var noen jeg ikke fikk legge ut.. Og det respekterer jeg! enjoy♥
-Frida Karoline
 • Dato: 10.03.2012
 • Tid: 19:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.03.2012

hjemme igjen

Da har jeg kommet hjem fra bursdagen, og svarene på spørsmåls runden kommer snart! Kos dere så lenge med noen bilder fra diskoteket i går♥

-Frida Karoline

 • Dato: 10.03.2012
 • Tid: 00:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
09.03.2012

Bursdag

Heihei!
Da har jeg akkurat dusja og er snart ferdig ordnet. Jeg skal nemlig i bursdag til Martine, Karoline og Cathrine! Så svarene på smørsmåls-runden kommer senere i kveld. Men no må jeg gåå så hadeeee! Snakkes senere♥

Gikk desverre ikke ann å laste opp bildene fra diskoteket nå.. Men kommer senere
-Frida karoline
 • Dato: 09.03.2012
 • Tid: 19:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
08.03.2012

Diskotek

Heiiii!
Da har jeg endelig skrevet ferdig innleveringene som skal leverer i morgen! yehhaaa♥ Og det vil da si at jeg enda rekker å dra på diskoteket som skolen arrangsjerer i dag! Det har egentlig begynt for en gooood stund siden, men var så sliten og hadde enda lekser jeg måtte gjør ferdig.. Men nå er jeg ferdig med det, så nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal ha på meg, før jeg fyker ut døren! (kan hende det kommer bilde fra kvelden)

Jeg begynner å svare på alle spørsmålene som har kommet inn i morgen! Så det er fortsatt en sjangs til å sende noen spørsmål, om det er noe dere lurer på! Det er foresten kvinnedagen i dag. Så Gratulere med dagen jenter/kvinner!♥ Så handem!

-Frida Karoline

 • Dato: 08.03.2012
 • Tid: 20:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
07.03.2012

Spørsmålsrunde

Jeg har sovet siden etter skolen, føler jeg begynner å bli veldig sliten fortiden.. Kansje sykdommen begynner å tære på? Jeg har stresset så utrolig mye i det siste, og jeg føler det snart er for mye.. Men der er dere utrolig flinke og hjelpsomme med å holde motet mitt oppe, og ikke minst hjelpe hverdagen min til å bli bedre med alle de søte kommentarene/meldingene! Dere får virkelig dagen min til noe fantastisk♥ Tusen takk!

Og det var noen som ønsket spørsmåls runde. Så da er det bare å spørre i vei♥
Men akkurat nå må jeg gjøre noen lekser og innleveringer som skal leveres innen i morgen og i over i morgen.. Så stay in touch
-Love Frida Karoline

 • Dato: 07.03.2012
 • Tid: 19:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16
06.03.2012

Takk IGJEN!

Heiaa!
Jeg dro på trening rett etter skolen i dag, så jeg har ikke rukket å skrive noen innlegg før nå! (utenom det ''om sykdommen'')
Men jeg må først få si at, jeg er utrolig glad i dere! På ett døgn har dere gjort slik at jeg ligger på 2. plass i Ålesund OG 45. plass over hele Norge! Altså jeg ligger på topplisten i Norge! Det er virkelig helt utenkelig! Tusen tusen takk for det, det betyr så mye!Nå må jeg virkelig få byttet de klærne jeg egentlig skulle gjort for leeenge siden, så snakkes folkens!<3 You make my day!-Frida Karoline

 • Dato: 06.03.2012
 • Tid: 19:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
05.03.2012

Jeg har virkelig ikke ord!

Planen i dag var egentlig å bytte inn noen klær og rydde/omublere rommet...
Og rett etter at jeg hadde kommet hjem fra skolen postet jeg hvor takknemmelig jeg var for all responsen jeg har fått og ikke minst all styrken dere har gitt meg! Og rett som det var fikk jeg enda mer respons, spessielt gjennom facbook. Jeg har da brukt dagen på å takke hver enkelt person! For jeg er VIRKELIG utrolig takknemmelig! Så jeg valgte heller å bruke dagen på noe jeg følte var mye viktigere! Nemmelig dere, dere har virkelig endre meg og hvordan jeg ser på meg selv! jeg kan virkelig ikke få takket dere godt nok! TUSEN TAKK<3

Det har nå gått et døgn, og jeg har over 4700 som har vært på bloggen! 4700 altså, PÅ ET DØGN! Jeg har virkelig ikke ord for hva jeg skal si! Alt er helt absurd! Jeg er super glad, lykkelig, rørt, takknemmelig ''you name it!''. Og alt er takket være dere! Dere lyset virkelig opp dagen min<3 Jeg kunne fortsatte og fortsatte å skrytt over dere til uendelig! Men jeg er ikke så sikker på om dere har/hadde syntes det hadde vært så gøyt å lese et sååå langt innlegg(?)..  

Detter er bare noen få kommentarer, meldinger osv, jeg har fått! Jeg har virkelig ikke ord over hvor mye dette betyr for meg!<3  Alt er så absurd, jeg gikk fra å vær en person som ikke mange la merke til, til å få over 50 meldinger+ kommentarer og andre ting..

HELT UFATTELIG SIER JEG BARE! Dere er verdens beste personer hele gjengen! og selvfølgelig er det ikke bare de kommmerntarene/meldingene som er i disse bildene som er 'verdt' mer en de andre! Jeg er utrolig glad i hver eneste lille kommentar! Selv om det bare det er et lite smile-fjes vet jeg at dere bryr dere. Og det er det som betyr alt!


Det skulle egentlig komme et innlegg om selve sykdommen og hva den innbærer no, siden det va så mange som lurte på om jeg kunne skrive om den. Men etter som klokken begynner å bli en del, kommer det heller i morgen! For jeg trenger virkelig søvnen jeg kan få..
- Kyss og klem Frida Karoline


 • Dato: 05.03.2012
 • Tid: 22:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
05.03.2012

Tusen takk allesammen!

Heisann!

Etter at ei venninne av meg (Julie) postet innlegget om sykdommen min, blei statistikken skutt til værs! For ikke å snakke om hvor mye respons jeg fikk. På facbook fikk jeg melding etter melding om hvor stert det var, og hvor sterk jeg var som klarte meg gjennom en så tung tid! Og jeg vil bare si at jeg er så utrolig utrolig UTROLIG glad og rørt, for absolutt alle som tar seg bryet til å skrive til meg og gir meg den støtten som dere gjør! Dere har virkelig ingen anelse over hvor mye det virkelig betyr for meg! Jeg gikk fra 0 blogg-visninger til 2000 blogg-visninger på under et døgn! Jeg har virkelig ikke ord!

For første gang føler jeg at jeg er verdt noe! Dere skulle bare vist hvor mye jeg grein i går, alt var så ufattelig rørende<3 Jeg viste at noen brydde seg, men at så mange brydde seg hadde jeg absolutt ingen anelse om! Og når jeg til og med får kommentarer fra folk jeg ikke kjenner, som gir meg ros og kommer med så utrolig søte ting, kan jeg ikke si mer en tusen tusen tusen takk! Det varma virkelig et lite hjerte! <3
Jeg har virkelig ikke ord over hvor takknemmelig jeg er! TUSEN TAKK ALLESAMMEN, det betyr mer enn dere aner!<3 Og om dere tror at dere blir borte blant resten, tar dere grundig feil! Jeg har lagt mere til absolutt alle, som en individ! Så selv om jeg ikke kjenner deg, betyr det masse at akkurat du tar deg det bryet!

I begynnelsen var jeg ganske redd for hva folk kom til å si og mene, og om dette bare gjorde ting enda verre.. Men dere, eller jeg mener du, har fått meg til å føle meg så mye bedre! Du for virkelig selvtilitten min til å stige! Og som sagt klarer ikke jeg å få sagt hvor takknemmelig jeg er som har deg rundt meg, selv om jeg kansje ikke kjenner deg! Så uendelig tusen takk for at akkurat du, bryr deg om lille meg...  Jeg er glad i dere alle! <3


''Jeg ligger til og med på topplisten i Ålesund! TAKKET VÆRE DERE SØTINGER!''- Frida


Og til dere som lurer, JA jeg skal fortsette å blogge om livet mitt! Dette var bare begynnelsen. Og om dere vil kan jeg godt ha en spørsmålsrunde der dere får spørre om akkurat det dere  vil!
Vil dere det? Eller er det noe annet dere vil jeg skal?
Kommenter gjerne <3

 • Dato: 05.03.2012
 • Tid: 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 16
06.07.2011

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Dato: 06.07.2011
 • Tid: 00:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no