hits
04.05.2018

Eksamenstid

Tiden går fort, når man har det gøy siii.. 

Siste måneden har jeg stresset som en gud, for å gjør meg klar før eksamensperioden. Jeg har lest og lest. Men sitter det? Nei! Føler ikke jeg kommer meg noen plass med puggingen. Alt går inn og rett ut igjen. Hjelper heller ikke at jeg tilbringer så mye tid på sykehuset, som jeg gjør. Føler jeg blir utslitt av alt. Og må ta meg 2 timer på øyet minst. Etter jeg så mye som har gått til butikken og tilbake. Så får så hvordan de eksamenene kommer til å gå.

Uansett så har jeg vært litt flinkere på YouTube enn her. Så abonner gjerne på kanalen min. Så får du med deg hva som skjer før det blir lagt ut her. Jeg skal bli litt flinkere på å skrive her inne også. Men jeg må finne balansen. Syns det å lage videoer er gøy, og kanskje lettere å få frem budskapet, på en slik måte at det blir interessant. 

Men nå må jeg tilbake til puggingen. Tenkte bare jeg skulle innom å si hei, så du vet jeg ikke har forsvunnet helt. Så hører du fra meg plutselig igjen.

Peace out

1 Kommentar

Mathias Folke Nordby

04.05.2018 kl. 09:40
Du er utrolig pen :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no