hits
01.03.2018

Min plan fremover

Heiia! Må si jeg er overrasket over hvor mange som har trykket seg inn på bloggen, etter mitt forrige innlegg. Selvom jeg ikke forventet det. Men det er fint å vite at folk fortsatt er interessert i å lese og høre om hvordan jeg har det. Dette har gitt meg motivasjon til å satse litt mer. Kanskje var ikke bloggverden helt død like vell(?).

Er det noe som er skråsikkert de siste årene. Så må det være, at jeg har lært hvor viktig det er å være åpen og ærlig om ting. De som har fulgt meg vet at jeg har slitt mye med sykdom. Men jeg skal ærlig innrømme at det var mye jeg unnlot å fortelle om på bloggen, den gangen. Alt det tabue, alt det flaue og alt det som ville fått folk til å endre synet sitt på meg. Som 16 åring var jeg sjenert, usikker og ville at folk skulle ha så perfekt-syn på meg som overhode mulig. Selv hvor langt i fra perfekt jeg var. Hvem er vell egentlig helt perfekt? Med sykdommene jeg har, kan man trygt si at jeg aldri kommer til å bli en helt A4 "perfekt" person. Og jeg kan med hånden på hjerte si at det går helt fint. Alle kan ikke være A4. Men via sykdommene som jeg har, vil jeg si at jeg har kommet mye lengre i livet enn mange andre på min alder. Jeg ser ting annerledes. Det har fått meg til å ta ting i flere perspektiv enn hva jeg ville gjort før. 

Nå som årene har gått, har jeg funnet mer min plass. Jeg vet godt hvem jeg er, hva jeg står for, og klarer å bruke min stemme til å si det høyt. Det må være den største forskjellen fra meg nå og 4 år siden. Jeg har forandret meg mye. Og det er jeg stolt over.

Jeg nevnte så kort på forrige innlegg, at jeg hadde ideer. Hva disse innebærer kommer vell tiden til å vise mer og mer. Men først og fremt, så vil jeg satse mer på youtube. Youtube er super til å få frem budskap på en annen måte, enn kun å lese tekst. Så følg med! Det blir spennende å se hvordan dette vil ende.

Husk å abonner på Youtube-channelen min, om du vil se videoene før de kommer ut på bloggen!
 
Love Frida Karoline

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no