fridakaroline

Har bursdag i morgen

 • Publisert: 16.10.2013, 18:27
 • Kategori: Blogg
 • Jeg klarer endelig få i meg litt mat nå! Det er selvfølgelig bare mat som er mykt og nærmest rennende. Men lykkelig er jeg over det! Har jo ikke fått i meg mat på over en uke, noe som har endt med at jeg har gått ned en del kg og vært helt svak. Så det er godt og endelig kjenne at energien begynner å bli bedre. Har fortsatt problemer med å svelge og det er fortsatt forferdelig vondt.. men det blir bedre, så krysser fingrene for at jeg kan begynne å spise vanlig mat fort! Slik at jeg kan nyte bursdagen min som er i morgen. Og bursdagen til søskenbarnet mitt som er i helgen.

  Skal bli deilig å endelig kunne si at jeg er 17 år jeg også! Er så lei av å si jeg er 16, mens nesten alle vennene mine allerede har hatt bursdag et halv år før meg. Har ikke planlagt noe spesielt egentlig, men finner vell på noe med noen venner, også blir det familiebursdag til helgen regner jeg med. Ellers har jeg ikke så mye å fortelle egentlig, har en del å gjøre på skolen. Akkurat nå holder vi på med 4 forskjellige prosjekter samtidig, noe som kan vært litt forvirrende til tider.. Men klarer vell å fullføre dem alle tilslutt håper jeg på!
  - Frida Karoline

 • Publisert: 16.10.2013, 18:27
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Anon

  03.12.2013 kl.01:12

  Hei,

  kom over denne videoen her ( http://youtube.com/watch?v=x_otUB7pVMA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dx_otUB7pVMA) og tenkte med en gang på deg. Har lest en del på bloggen din og ser at du sliter en del med sykdommen din, så lurte på om du/familien din hadde tenkt noe på denne behandlingsmetoden? Cannabis har mange positive helseattributter innenfor felter som blant annet kreft og Chron's. Den negative siden er selvfølgelig at det er ulovlig akkurat her i Norge, men hvis denne planten er så vidunderlig som forskning skal ha det til er vel grundigere research verdt det? Jeg tenker i hvert fall at; én helt naturlig medisin uten bivirkninger må være bedre enn 10 kjemisk fremstilte medisiner med et tonn bivirkninger.

  Håper det er til hjelp! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits