hits
07.10.2013

Må fjerne mandlene

Hei!
Da er jeg tilbake til Trondheim, etter en liten helgetur til Ålesund. Grunnen til at jeg måtte tilbake til Trondheim så fort, er fordi jeg har fått time hos sykehuset for å fjerne mandlene.. Og siden det nå er høstferie er det likegreit å bare fjerne de nå, slik at jeg slipper så mye fravær fra skolen. For etter det jeg har blitt fortalt kan man ikke bevege seg så mye på to uker, siden faren for blødning er stor. Og med det store fraværet jeg har pga sykdommen vil jeg vær minst mulig borte fra skolen. 

Så i dag er dagen, og jeg skal nå dra til sykehuset om en drøy time for å fjerne de. På grunn av alle medisinene osv, har jeg altså fått noe kronisk i halsen. Så dermed er løsningen å fjerne mandlene, som skal være grunnen til at jeg har vært så syk, med halsbetennelse etter halsbetennelse og antibiotika etter antibiotika. Jeg gruer meg veldig til smerten etter operasjonen, og det at jeg ikke kan spise ordentlig mat på 2 uker.. 

Jeg er jo sikkert den værste godtegrisen du finner, og nå kan jeg ikke spise eller drikke noe annet enn rennende, kald føde på 2 uker. Men krysser fingrene for at alt går som det skal og at jeg overlever! Så får jeg vell bare hive meg rundt og ordne meg før vi drar.-Frida Karoline

3 Kommentarer

Linda B.

07.10.2013 kl. 14:00
Lykke til med fjerningen av mandlene.!

Du har en kjempe fin blogg, tesing og header.!!

Ha en fin dag.!!!

Linn T

09.10.2013 kl. 20:06
Så bra du er tilbake! ..?? Har vert innom bloggen din hver dag å kikket:P

Kjekt at du har kommet deg tilrette^^ håper du får tid til å blogge litt fremover:)

Lisa

12.10.2013 kl. 20:50
Hallo!!! Helt til å begynne med at dene blogen er den kuleste blogen på heile blogg, og nå er jeg ærlig! Jeg vil beklage at jeg ikkje har skrevet kommentar de andre gangene jeg har vært her men noen gannger så er man børe lit søvnig så ender man opp med å glemme det. Etter min mening er det nemlig kjempe manga frekke sender inn komentarer. Jeg har nemlig selv fått dume kommentarer da når jeg hadde blogg. Det var kjempe ubehagelig. Jeg håper veldig at du ikke får noen uhøflige komenterer og at du får en million ganger flere snille kommenterer. Fordi jeg ikke lenger har blog tykjet jeg at jeg skulle poste en lenkje til ein konk som jeg akkurat har signert opp på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg viner, men lykke så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du meldte deg på!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no