hits
04.10.2013

Jeg lever!

Heei! Da har jeg endelig tatt meg til motet og blogge litt om hva som har skjedd den siste tiden, siden jeg flyttet til Trondheim! Er år og dag siden jeg har blogget nå.. Men har liksom ikke helt hatt tid til å sette meg ned for å blogge, men bloggen har vært i bakhodet hele tiden, for å si det slik! 

Kan vell starte med å si at jeg egentlig har hatt en ganske god start på skoleåret, og klart å etablere meg bra. Har fått noen venner som jeg trives med, en veldig bra plass å bo og ikke minst den beste jobben som jeg kunne tenkt meg! 

Det er selvfølgelig en del ting som jeg må få ordnet enda, men til nå syns jeg at jeg har klart meg bra! Bor for øyeblikket alene i en kjeller hos noen slektinger, med 50 meters avstand fra både besteforeldre og tante. Så helt alene er jeg ikke! Trives iallfall veldig bra uten foreldre hengende rundt meg, hehe. Og ting som å vaske, rydde og handle inn mat er noe som jeg har gjort før, så jeg har altså ingen problemer med det. 

Jobben jeg har klart å skaffe meg er hos TGI Friday's og med så mange søkere, så er jeg ekstremt glad for å bli valgt ut for den jobben! Jobbmiljøet de har der er ekstremt bra og gleder meg hver gang jeg skal dit. Så jeg elsker det! Gjennom jobben ble jeg også kjent med Celina. Hun er bare helt herlig, og vi har funnet på såå mye ilag allerede! En av de tingene vi tydeligvis har tilfelles er mat, og vi ender alltid opp med 5 retters middag før vi nærmest ruller ut av resturanten stappmett! Tror ikke jeg har fliret så mye som vi har gjort ilag, på leeenge! 

Ellers så har jeg også blitt godt kjent med ei i klassen, som jeg er med nesten hele tiden på skolen og har vært med noen ganger på fritiden. Tror vi kommer til å vær ilag en god del mer nå som jeg har skaffet meg medlemskap på treningssenteret hun er på nesten heeele tiden. Blir nesten litt skuffet over meg selv hver gang hun sir hun skal på treningssenteret, og jeg sitter der med kake og godteri og har planlagt å dra hjem og legge meg. Hahah, men nå er det slutt! 

 

Sitter foresten nå på flyplassen i Trondheim og er på vei til Ålesund for en liten helgetur. Er jo endelig høstferie nå, og planen var egentlig å vær i Ålesund hele ferien. Men da noe plutselig dukket opp ville det ikke la seg gjøre.. Så får vell bare gjør det beste ut av det og nyte denne helgen i hjembyen! Ble kanskje litt kort innlegg nå, men kan forklare mer om hvordan jeg har hatt det senere. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no