hits
25.08.2013

Da har jeg flyttet

Hei!
Da har jeg endelig kommet meg mer til rette, og kan endelig sette meg ned å skrive ett innlegg! Som sagt tidligere så skulle jeg flytte til Trondheim. Og nå er det gjort! Det gikk virkelig ikke opp for meg før jeg satt meg i en bil som var stappet full med ting som skulle taes med opp til Trondheim for siste gang. Kan vell si at jeg fikk en liten klump i halsen. Har i grunn bare gått rundt å tenkt at jeg skulle flytte uten at jeg faktisk tenkte at det virkelig ville skje. Men på en måte føles det nå godt å komme meg hit. Og om det skulle ende med at dette ikke var som jeg tenkte meg, kan jeg iallfall si at jeg prøvde! 

Første skoledagen i Trondheim var på mandagen, og det gikk i grunn greit. Er selvfølgelig litt rart å plutselig begynne i en klasse hvor jeg ikke kjente noen. Men alle virket som en grei gjeng. Har i grunn ikke fått noe særlig kontakt med dem i den nye klassen. Men det har vell noe med at vi ble satt i arbeid allerede førsteskoledag og det har ikke akkurat vært noe tid til å bli kjent med de andre. Men jeg har heldigvis blitt kjent med noen, og de virker veldig koslige! Så håper og tror at det kommer til å bli bra :)

-Frida Karoline
 

 

 

2 Kommentarer

Viktoria

08.09.2013 kl. 21:44
Yo! Vilt flott blog! Jeg blir så utrolig inspaierd av blogn din, får nesten lyst til å blogge selv. :-D Men du! Jeg har funnet en ny spenndne konkurranse jeg håper du vil være med på!

11.09.2013 kl. 11:12
Elsker bloggen din,håper du begynner å blogge mer.

Jeg bruker også remicade og likte godt videoen du lagde om den.

Håper du kan fortelle mer og sykdom,sykehus og slikt..

Fordi det hjelper andre og du er veldig inspirerende:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no