fridakaroline

Back in Ålesund

 • Publisert: 14.08.2013, 22:47
 • Kategori: Blogg
 • De siste dagene har gått i ett. Og skjønner ikke helt hvor tiden ble av. Skjønner ikke helt hvor hele sommerferien ble av heller i grunn.. Er jo bare noen få dager til skolen begynner på igjen, HAALLOO liksom.

  På mandagen i forrige uke, var det som sagt opp tiiidelig for at vi skulle få mest mulig ut av dagen. Så da va det opp 8, dusje, stelle oss og fyke av sted til Trondheim sentrum. Og som den stor-shopperen som Fanny er, ble vi der i hele 10 timer! Så kan si at vi var helt utmattet når vi kom hjem igjen. Skulle jo prøve å blogge litt, da vi endelig kom hjem men endte med at jeg sovnet med pcen på fanget... Men vi stor koste oss!

  Vi spiste først frokost/lunsj på Egon som ligger langs kaja med solsiden, før vi bærte avsted for å begynne på shoppingen.

  Etter noen timer med gåing, endte vi opp på Fairytale cupcakes. Som er en av de søstese cafene jeg vet om i Trondheim. Så da ble det selvfølgelig cupcakes og iste på oss.

  Etter noen timer med mer shopping endte vi opp på Wokaway. Som også har veeldig god mat!

  Og tilslutt måtte jeg jo vise hvordan hele Trondheim så ut, så da tok vi med oss søskenbarna mine og dro på Tyvholttårnet. Som er en høyt tårn med Egon øverst. Og der tok vi oss en aldri så liten dessert, før vi dro hjem og tok natta.

  Her var det jeg kjøpte:

  vs Fannys:


  Så da skjønner du kanskje at vi brukte 10 timer tilslutt.

  På tirsdags ettermiddag dro vi hjem igjen, men før vi gjor det ble det så klart enda mer shopping på oss! Så da dro vi til et shoppingsenter som ikke lå så langt unna hvor vi bodde. Ble selvfølgelig til at vi shoppet en del her også før vi satte oss i bilen og satte snuten hjemover til Ålesund.  Orker ikke lage ett langt innlegg om hva jeg har gjort den siste uka, så deler det heller opp i flere deler!

  -Frida Karoline  • Publisert: 14.08.2013, 22:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits