fridakaroline

Typisk meg..

 • Publisert: 03.08.2013, 16:59
 • Kategori: De dårlige dagene
 • I går våknet jeg veldig tidelig av at jeg var utrolig kvalm, klam og hadde feber. Så etter en time i sengen hvor jeg prøvde og sovne igjen, gikk jeg tilslutt inn på badet å la meg ned på gulvet der. Og det tok vell ikke mer enn en halv time så hadde jeg spydd. Som regel pleier jeg å vær helt fin igjen etter jeg har spydd en gang, men ikke denne gangen. For jeg var fortsatt veeldig kvalm og det tok vell ikke mer enn tre kvarter før jeg spydde igjen. 

  Etter andre gangen hengende over doen, ble jeg heldigvis litt bedre. Men jeg var fortsatt veldig klam, kald og hadde feber. Så det endte med at jeg tok meg en paracet og presset meg til søvn. Etter en times tid våknet jeg og følte meg igrunn helt fin. Hadde litt feber men det gikk greit ellers. Men siden jeg hadde remicade behandlig for 2 dager siden var det litt greit å få sjekket at det ikke var noe galt. Så da kom mamma og hentet meg, før vi dro til sykehuset for å ta noen blodprøver og for å snakke med leger og sjekke hvordan det så ut ellers. Etter ca 3 timer fikk vi endelig svar på blodprøvene og det så ikke så bra ut... Så jeg fikk valget om å legges inn på sykehuset eller dra hjem med åpen innleggelse. Og ettersom at jeg egentlig følte meg bra og ville bare hjem, endte det med at jeg bare dro hjem.
  Så siden blodprøvene ikke var så bra i går, måtte jeg tilbake i dag for å nye. Og som antatt var de verre i dag.. Så nå må jeg begynne på enda en antibiotika kur, i håp om at det blir bedre. Noe som det sannsynligvis ikke blir. For dette er 4 gangen på 2 måneder at jeg må begynne på antibiotika. Og slik det ser ut nå så blusser bare infeksjonen opp, bare noen dager etter at jeg har sluttet på antibiotika kuren. Så det neste som må gjøres nå er vell å operere bort mandlene, siden det er misstanke om at det er der bakteriene ligger. 

  Vi har fått beskjed om at jeg skal holde meg rolig og ikke reise noen plass. Dette er virkelig typisk meg ettersom at planen var å reise opp til Trondheim i dag tidelig, og hente Fanny på flyplassen i morgen. Men satser på å få reise opp senere i kveld, og komme frem til Trondheim i natt. Krysser fingrene for det!

  -Frida Karoline

 • Publisert: 03.08.2013, 16:59
 • Kategori: De dårlige dagene
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Johanne

  03.08.2013 kl.23:00

  God bedring! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits