hits
28.07.2013

Resten av sommeren

Planene for resten av sommeren er ikke store. De neste dagene frem til første helga i august blir brukt til å pakke ned alt jeg skal ha med til Trondheim, og siden jeg har to rom blir det litt jobb.. Skal ha siste remicade behandling på Ålesund sykehus. Også reiser jeg, mamma og Victoria(firmenning/bestevenn) til Trondheim, rundt den 2.august. Vi tar med oss det meste av tingene våres, slik at vi får lagret det der oppe frem til vi flytter. Mens vi er i Trondheim kommer også søte Fanny som jeg har savnet så sårt (møtte på språkreise i fjor sommer)! Noe jeg gleder meg helt sykt til, har ikke sett henne på nesten ett år..

Etter et par dager reiser alle fire ned igjen til Ålesund. Så blir det å vise Fanny rundt i Ålesund før hun reiser hjem igjen. Samme dagen som Fanny reiser hjem igjen skal jeg jobbe litt, før jeg skal totalt nyte de siste dagene i Ålesund. Og den 18.august tar jeg farvel med Ålesund og endrer rettning Trondheim.

Kort fortalt:
♦ Pakke sammen tingene jeg skal ha med til Trondheim
♦ Siste Remicade behandlingen på Ålesund sykehus
♦ Pakke siste rest av tingene mine
♦ Reiser til Trondheim med mamma og Victoria
♦ FANNY KOMMER
♦ Reiser ned igjen til Ålesund
♦ Fanny reiser hjem igjen
♦ Skal jobbe under en Aafk kamp
♦ Nyter de siste dagene med mine venner, familie ++
♦ 18.august er det farvell og adjø og hellooo Trondheim

 
-Frida Karoline

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no