hits
20.06.2012

Siste behandling før USA!

Hei!
Har hatt en god del å gjør de to siste dagene, avsluttning, video laging og prøvd å nyte de siste dagene med klassen! For som sagt er dette den siste tiden med klassen og ungdomsskolen. Utrolig trist å tenke over det i grunn, men det er også ganske herlig å endelig få ferie og komme litt videre i livet! Men jeg vil nok helt klart savne tiden med klassen, og ungdomsskolen! Skal senere i dag på vitnemålsutdeling med 96er kullet, og jeg tror nok ikke man skal se bort ifra at tårene triller... Trist!

Sitter nå på sykehuset for behandling!  For siden jeg reiser til USA om en uke, måtte vi ta behandlingen litt tidligere denne gangen, ettersom at det skal senest gå 8 uker mellom hver behandling. Etter at jeg er ferdig her, drar jeg nok innom Moa en tur. For siden det er vitnemålutdeling i dag, må no jeg pynte meg! Så derfor skal jeg prøve å finne meg en kjole som jeg kan bruke i kveld!
Skal prøve å blogge litt i kveld etter vitnemålutdelingen, og skrive litt om hva jeg har gjort de siste dagene, så stay in touch!

-Frida Karoline

1 Kommentar

Elisabeth

21.06.2012 kl. 16:47
Du er tøff du , håper du får en super tur til usa og en fin ferie!<3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no