hits
14.03.2012

Sitter på sykehuset

Akkurat nå blogger jeg fra sykehuset!
Sitter her med ei søt annen jente og noen andre sykepleiere, å lager forskjellige ting, som scrapbooking kort osv. Jeg er som sagt på sykehuset får å få min månedlige behandling med remikade. Og må virkelig si at det ikke er så deilig å få veneflonen inn i armen! For når du har så utrolige følsomme vener som jeg har, er det ikke behagelig å få en nål stikkenes inn i dem... Menmen jeg lever, og det er vell det viktigste!

Her kommer en del bilde fra dagen hittil, siden en god del ville se hvordan ting forgikk.

-Frida Karoline

4 Kommentarer

Ei jente som digga bloggen din(lese hver dag)

14.03.2012 kl. 20:57
Kan du beskrive litt mere hva som skjer på bildene du legger ut fra sykehuset?

Vil gjerne vite litt mere om du vil si det da, forstår om det er veldig privat da, men jeg syntes så synn på deg at jeg vil vite litt mere hva de gjør med deg på bildene dine :)

15.03.2012 kl. 00:52
<3

camilla.

31.10.2012 kl. 12:06
Så sterk du er :) Virkelig tøff ung dame :D stå på vennen!

Frida Karoline

10.11.2012 kl. 01:50
camilla.: Ojj, beklager for at jeg ikke har oppdaget kommentarene dine tidligere! Det kom ikke opp på siden at jeg hadde fått noen kommentarer..
Men ja uansett, Tusen takk! Syns du er ganske tøff selv, både på utseende og på hvordan jeg oppfatter deg på bloggen! <3 stå på du også!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Frida Karoline

Hei! Mitt navn er Frida Karoline. Her på bloggen min vil du kunne lese om hverdagen min, sykdommen min, tanker og ting som ellers faller meg inn. For kontakt: fridakl@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no